width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Gyáva népnek nincs hazája

2008. május 25., vasárnap

Gyáva népnek nincs hazája

Gyáva népnek nincs hazája

Mivel világdiktatúráról beszélünk, a "gyáva nép" alatt az egész emberiséget kell értenünk.

Az igazi oka a tehetetlenség és az információhiány.

A cionisták elleni tehetetlenség:

A II világháborúra építve a cionista zsidók olyan tökéletesen megszervezték saját szent tehéni mivoltukat, hogy az egész világ inkább csendben eltûri az cionista világdiktatúra kialakítását a feje fölött minthogy akár ki merje mondani az érinthetetlenek nevét.

Ha csak le mered írni hogy zsidó, az NEKIK már "zsidózás".

Az információhiány:

Az egész világ információs és hír-hálózata cionista irányítás alatt van, s ezáltal a hazudozás és hírellhallgatások mind a cionista érdekek szerint történnek.

Ennek következtében az egész világon szinte sehová nem érnek el objektív hírek pl itthonról sem. Vagy például, az egész világon elhallgatott tény még a múlt évrôl, hogy egy Palesztinában tartózkodó emberi jogvédô szervezet egyik tagját, egy fiatal svéd lányt 100 agresszív zsidó megtámadott, azt skandálva hogy "Megöltük Jézust, megölünk téged is! -és egy üvegpalackkal széttörték a lány arccsontját, s mindezen még szórakoztak is. Tehát NEM humanisták hanem szadisták, épp ezért a "tolerancia, liberalizmus" mantráikat, no és a kamukausztos nyavajgásaikat is csak érdekből folytatják.

Teljes sztori angolul és képekkel:

http://www.palsolidarity.org/main/2006/11/18/hebron-day-06/

AMIT KÜLÖN HANGSÚLYOZNI KELL AZ A VILÁGSZÉLESSÉGÛ MÉDIAFALAZÁS EHHEZ A VÉRENGZÉSHEZ!

A legnagyobb veszély abban rejlik hogy nem létezik olyan hogy világ-sajtószabadság, ehelyett van a világ néhány elismert médiaügynöksége - azok hírei tartandnók az "objektív igazságnak", minden egyéb csak szubjektív magánvélemény. A fő hírügynökségek pedig keményen zsidókézen vannak.

http://reakcio.blogspot.com/2008/02/hirhamisitok.html

És ez az általam, a google képkeresőjével talált kép is jól érzékelteti a helyzetet :

http://reakcio.blogspot.com/2007/08/zsidmdia-avagy-legnagyobb-6.html

Namármost Magyarország ennek a vérszomjas cionista világdiktatúrának vált közvetlen áldozatává a népirtás szintjén. Teljesen nyilvánvaló, hogy egy tökéletes nemzetközi védelem nélkül a gyurcsány-kormány már az öszödi beszéd óta -de az október 23-i vérengzés óta biztosan- hivatalán kívül lenne.

(elég csak annyit elképzelni hogy mi lett volna ha pl. egy hatalmon levő nemzeti radikális pártvezér adott volna elő egy öszödi beszéd -et...!)

A kérdés tehát nem az hogy ki gyáva és ki nem, (az önkritika helyett inkább az önbizalmat kellene hangsúlyoznunk egyébként is) -ugyanakkor pl az arabok sem gyávák, mégsem mennek sokra a bátorságukkal - hanem az a nagy kérdés, hogy mit lehet egy világdiktatúra ellen tenni? Tenni - konrétan, azon kívül hogy e tényt tudatosítani mindenkiben, mert ez is fontos, azaz legalábbis az elsô lépés.

A zsidók szeritn a nacionalizmus elavult dolog. Kiknek is vagyunk az útjában?

A zsidóság elmúlt százötven éves történelme is, a cionizmus kialakulása óta, pontosan az ellenkezőjére, az az a népben (vér szerint), és nemzetben való gondolkodásra példa.

Amíg az európai népek nagy többségel természetességgel fogadják el más nemzetek, népek identitását, meglétét, nemzetközi jogalanyi minőségét, élettérigényét, addig a cionizmus mindezt vallási alapokból kiindulva csak a saját népének, a zsidóság számára tarja jogosnak, Isteni elrendeltetésünek. A vallási alapokon létrehozott zsidó nemzetállam kialakitása tehát akkor lesz teljesen befejezve, ha más nemzetek nemzetállamait felszámolják. Ehhez azt hiszem azért lesz egy-két szava a népeknek. :-)

A helyzet azonban egy kicsit komolyabb mint első látásra hinnénk, mert az európai népek nemzeti alapu territóriumait vérrel és kardal jelölték ki, több mint ezer évi kisebb nagyobb háborúskodással.

A Nemzet létét fenyegető minden támadás jól körülirható, és jól megfogható, megformálható ellenség képében jelenkezett. A nemzetek védelmi vészreakciói ilyenek megjelenésére vannak kódolva.

Az amerikai polgárháború óta azonban a stratégiai tervezők, elemzők kezében ott a nagy felismerés, az emberiség technikai fejlettségének előrehaladottsága okán minden háborút végsősoron az adott seregek mögött meghúzódó gazdasági potenciál dönt el.

Tegyük tönkre az ellenség gazdaságát és utána mienk a győzelem. (és igen, ezért teszi tönkre a gazdaságunkat a szocionista kormány)

Manapság a hagyományos értelemben vett támadás tehát nem akkor kezdődik, amikor az ellenfél seregei felsorakoznak a határon, hanem akkor amikor azt érezzük, hogy valami miatt nem müködik a gazdaság, akármit is csinálunk. Nem kell hozzá nagy logikai manőver, hogy kimondjuk, az országunk hadban áll.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk