width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Miben különbözik a Fidesz és a Jobbik?

2008. május 24., szombat

Miben különbözik a Fidesz és a Jobbik?

Miben különbözik a Fidesz és a Jobbik?

Cigánybűnőzés

A Jobbik vállalja, hogy a fenti terminus használatát, és megpróbál javaslatokat tenni ennek elhárítására.

Árpád-házi zászló, történelmi jelképek

Míg a Fidesz ímmel-ámmal eltűri, a Jobbik, mint politikai színt, felvállalja.

Ugyanígy felvállalja a Turult, és Horthy Miklóst. Sajnos itt meg kell jegyezni, hogy Szálasi Ferencet már nem... és ezt nagyon rosszul teszik!

Volt állampárti funkcionárusok (Kisz, Mszmp, stb.)

A Jobbiknak tagja sem lehet ilyen személy, folyamatosan népszavazási kezdeményezéssel próbálja az ilyen múltú embereket megszűrni, (ezt az OVB sajnos gáncsolja is), addig a Fideszben simán elfér pl. Csintalan, vagy az ex-kiszes Rogán.

Liberális-kritika

A Fidesz mostanában egyre kevésbé bírálja az SZDSZ gazdaságpolitikai elképzeléseit (márpedig ez a leglényegesebb kérdés, talán neolib stratégiai váltásra készülnek?), a Jobbik azonban mindig fellép a szélsőliberalizmus és neoliberalizmus egy-egy lépésével szemben.

Mi legyen akkor!?

Felhívni a figyelmet a Fidesz visszásságaira, egyebekre.

Nem CSAK a Fidesz-szavazókhoz kell eljuttatni a Jobbik üzenetét, hanem kvázi mindenkinek, különösen azoknak, akik teljesen kiábrándultak az elmúlt 17 év pártpolitizálásából. A Fidesz-szavazó (aki csak a Demokratát, MN-t olvassa, HírTV-t nézi - Isten bocsássa meg neki) sosem fog elpártolni a vezértől, főleg akkor, amikor az jó szokásához híven a párt a választás előtti 1-2 hónapban elordítja magát, hogy kis pártra nem érdemes szavazni.

Fidesz érdek: hogy legyen néha egy-egy radikális nyilatkozatuk, amely leköti a radikálisokat legalább annyira, hogy ne tudjon megerősödni egy VALÓBAN radikális párt, amely nincs "kézben tartva". Ehhez kell egy radikális hangütést fenntartani. Tehát nem bedőlni a zsideszes kokárdás zsidók hamis beszédének!

Deutsch Tompika is Petőfit szokott játszani általában Március 15-én, AKKOR ÉS OTT megpróbálja utánozni Budaházy nyilatkozatait, DE aztán ENNYI! Szavak, amiket NEM KÖVETNEK tettek.

Sok ember akarna új, a Parlamentben nem szereplő párt mellé állni, akár a jelenlegi pártok elhagyásával is, ez pedig a Fidesz szavazóira is egyre jobban igaz. Meg kell ragadni a lehetőséget!

Az is hazugság, hogy nincsenek szakértőik.

A Jobbiknak igenis elismerésre méltó szakpolitikusai vannak, és hamarosan a kellő tapasztalatot is meg fogják szerezni:

- BALCZÓ ZOLTÁN igazi rutinos fővárosi szakpolitikus
- BÍBER JÓZSEF TIBOR meglehetősen jól nyilatkozik ciganybűnözés terén
- SZEGEDI CSANÁD nagyon higgadtan, de egyben radikálisan képviseli a határon túli magyarokat,és védi a magyar jelképeket
- Z. KÁRPÁT DÁNIELnek több részletes tanulmánya is született az EU-ról
- VONA GÁBOR kivállóan képviseli az új radikalizmust
- KORONDI MIKLÓS több esetben is meglehetősen hozzáértően kezelte a közlekedésssel
kapcsolatos ügyeket
- NOVÁK ELŐD egyre jobban szerkeszti a Magyar Mércét. Bár Novák Előd csak a "pártújságot" szerkeszti, már nem szóvivő és nem főszervező, tehát nem politikus. De tagja maradt a Jobbiknak!
- ORBÁN ÉVA járja az országot, hogy megismertesse mindenkivel az Árpád-sávos zászló valódi történetét

Az fáj csak, hogy a Jobbikról jelenleg nehéz elképzelni, hogy felvállalná a hungarizmust. Pedig nem a zsidók felé kellene hogy legyen bennük megfelelési kényszer, hiszen egy zsidó eleve soha nem szavaz nemzeti radikálisokra,(továbbá ezzel nem szerelik le az őket előszeretettel démonizáló médiát sem) hanem a magyarokat kellene képviselniük maximálisan. Ebbe pedig beleférne a Hungarizmus!

http://href.hu/x/4ctg


Valahogy így... :-)

Várjunk, majd "segít" a Fidesz - egy írás a Fidesz-hívőknek


2007-05-26. 16:57:09 kuruc.info

Egy ember - egy vallás

Sajnos bizonyos szempontokból az álruhában pózoló „védelmezőink” nagyobb csapást mérnek ránk mint jól látható ellenségeink. A FIDESZ ügyes szónokai révén képes volt maga köré gyűjteni a globalista, kommunista népnyúzóktól elforduló honfitársainkat, majd alattomos módon magára hagyta őket.

Az ország megnyomorítói mind a parlamentben

Az Országház bársonyszékeit tizenhat éve bitorló politikai elit ugyan annak a karmesternek kell, hogy megfeleljen, csak a megszólaltatott hangszerek különböznek.

Az MSZP, az SZDSZ és az MDF, idegen szívű, határokon túlról átnyúló táplálói, a látszategyensúly érdekében létrehoztak még egy alattomos torzszülöttet, melynek azt a feladatot szánták, hogy megtévesszék, és maguk mellé állítsák a hazájukhoz és nemzetükhöz hű honfitársainkat, elhitessék velük, hogy egyedül csak ők képesek ezt a réteget szolgálni és irányítani. Ha egy a vezér, könnyen lehet kezelni a nemzeti öntudatot(Egy a tábor egy a zászló). Azután nekiláttak a többi jobb oldali párt beolvasztásához vagy jelentéktelenné zsugorításához. Akik nem voltak hajlandóak integrálódni azokra az antiszemita, rasszista, szélsőséges jelzőket aggatták, természetesen a többi húsos fazék közelébe jutott erő hathatós segítségével.

Hatalmas pofon volt az ébredező nemzeti oldalnak, amikor a radikális jobb szerepében tetszelgő SZDSZ összebútorozott az általuk folyamatosan kritizált MSZMP-vel. A rendszerváltásnak hazudott időszakban az összes, MSZMP-ben vezető szerepet betöltött ma is jól ismert beszari komcsi, reszkető lábbakkal és becsomagolt bőröndökkel várta az akkor még számára bizonytalan jövőt. Azonban nem kellett túl hosszú ideig remegniük, mert hamarosan megérkezett az áljobb segítsége, és nemsokára visszakerülhettek szekrényeikbe az előre becsomagolt túlélő készletek, majd a pofátlanság elindult, csúcsot hódítani.

Gondoljuk csak el, milyen sikert hozott volna a következő gondolat, ha bal oldalról hangzik el: NINCS SZÜKSÉG A BOSZORKÁNYÜLDÖZÉSRE. Ha viszont „jobbról” hangzik el ugyanez, könnyedén leszerelhetőek a forrófejű kétkedők. Arról a jobb oldalról amelynek ármánykodását még csak kevesek látták, és ez a néhány látó nem volt képes felnyitni a még gyakorlatlan, diktatúrában felnőtt jobb sorsra érdemes társadalom széles rétegeinek szemét.

Ma már csak az elvakultak hisznek a Fidesznek

Mára azonban megrepedezett a csillogóra festett máz és itt-ott feltűnik az eredeti sátáni portré. Emlékezzünk vissza Martonyi János izraeli útjára, mikor magát gerincétől megfosztva porban csúszva bizonygatta a FIDESZ hozzájuk való hűségét oly annyira, hogy pártját ZSIDESZ néven emlegette feljebbvalóinak. Taszító az ellenzék, idegeneket kiszolgáló, lelkesen holokausztozó, bátor honfitársainkat le csürhéző, álmagyar, ma már az MVSZ-t is fojtogató igazi arca.

Sajnos bizonyos szempontokból az álruhában pózoló „védelmezőink” nagyobb csapást mérnek ránk mint jól látható ellenségeink. A FIDESZ ügyes szónokai révén képes volt maga köré gyűjteni a globalista, kommunista népnyúzóktól elforduló honfitársainkat, majd alattomos módon magára hagyta őket. Nevetséges semmit sem érő baromságokkal próbálta a kétkedőknek bizonygatni bátor kiállását.

Nézzük csak mi lett az eredménye a Gyurcsánynak szegezett ultimátumnak? Ferkó eltakarodott, vagy csak a médiákat látta el témával az „ellenzék”? Azt ígérték addig tüntetnek folyamatosan míg Gyurcsány el nem takarodik. Így tettek?

A mai napig ki-be csoszognak az ülésteremből, ha a miniszterelnöki címet bitorló alak megszólal. Eredmény?

Ígéretükhöz híven megvédték-e a politikai üldözötteket? Egy szót sem emeltek értük, sőt garázda csőcseléknek titulálták Őket. Kizárólag csak civil szerveződésű csoportok védték a magára hagyott honfitársainkat.

És mi lett a „bátor” kordonbontás eredménye? Csak nem az, hogy néhány óra múlva visszaállították a rácsokat? Pedig azt ígérték, ha visszakerülnek a ketrecek azokat újból és újból elbontják. Megtörtént?
A KISZ-ből kimászó díszmagyar Kövér azzal próbálta felpiszkálni a kedélyeket, hogy csak a nép képes elkergetni megnyomorítóit. Ők sajnos nem vehetnek részt ebben, mert a csalással, hazugsággal hatalomra kerülő rezsim eltakarítása, nem törvényes, alkotmányellenes. De, ha a nép ezt megteszi, hálából ők szívesen elfoglalják majd a bársonyszékeket.

Egyik kormányellenes megmozdulást sem segítették, csak kisiklatásában, elnyomásában voltak hangosak, annak ellenére, hogy folyamatos kormányváltásról szónokoltak. Mit ért el az önkormányzati választások után győzelmi mámorban fetrengő ellenzék, és hány szerencsetélen megtévesztett éljenezte őket és tapsikolt a semminek? Sikerült-e egyetlen egy iskolát, kórházat vagy munkahelyet megmenteniük? Vagy ez eszük ágában sem volt?

Aljas módon megpróbálják ellehetetleníteni az MVSZ-t, mert valójában nem sok jóra számíthatnak gazdáiktól, ha hibájukból meglebben a nemzeti összefogás szele. Valójában a parlamentben pénzünkön tivornyázók, értékeinket elkótyavetyélők érdekei teljes mértékben megegyeznek. Soha semmilyen körülmények között sem fogják megengedni, hogy bárki is bekerüljön álnok soraikba! Ha úgy érzik ég a lábuk alatt a talaj mindig megpróbálják közösen megmenteni az ”alkotmányos rendet” és meg fogják védeni egymást, hiszen a megszerzett koncot egyik sem fogja önként elengedni. Irigylésre méltóan könnyű a helyzetük egy ilyen folyamatosan nyírható, birkák lakta országban mint a mienk.

A 16 éve működő, Országház nevű színházban a Nemszeretlek c. előadással a gondolkodásra is lusta, sajnos még nagy létszámú tömegeknek még mindig tudnak élvezetet nyújtó előadást tartani. A Magyar Parlamentben nem demokratikusan működő kormányzó és ellenzéki pártok vigyázzák a hazát, hanem egy, sem Istent sem embert nem becsülő, globalista hatalmaknak megfelelni kívánó élősdi, lelkiismeretükről leválasztott gonosz, csorda.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk