width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. máj. 27.

2014. május 27., kedd

Budapest 2014. május 26. Számonkérő és elszámoltató földvédő tüntetés

 



A magyar föld és a magyar otthonok védelme érdekében számonkérő és elszámoltató tüntetés a Kossuth téren, az Országház előtt. A magyar föld megvédése minden magyar ügye. Miközben az Országgyűlés bent ülésezik majd anélkül, hogy a magyar termőföld külföldiektől és oligarcháktól való megvédését célzó javaslatokat tárgyalná, mérleget vonunk: mi teljesült a május 6-i föld- és otthonvédő tüntetésen elfogadott petíciónkból.
Az Országgyűlésnek 2014. május 22-ig volt ideje arra, hogy a külföldiek és oligarchák termőföld szerzési jogának megszüntetését célzó petíciónk szerinti hármas földvédelmi csomagot elfogadja. Ez a határidő lejárta ellenére nem történt meg, ezért a nyomásgyakorlást folytatnunk kell! A hazaáruló földtörvényt hatályon kívül kell haladéktalanul helyezni ! A csalás áldozataivá vált deviza-károsultakat haladéktalanul meg kell menteni ! A Gazdatanácsok Szövetsége 12 pontban foglalta össze a földtörvény bűneit, ebből kitűnik: végveszélyben a magyar föld !


Ez a mi Hazánk, nekünk csak ez az egy Hazánk van és mi itthon vagyunk!
A magyar föld és a magyarok szabadsága nem eladó!