width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: tev, fidesz, pintér, gárdisták, mellény, előállítások - Embereket nem lehet betiltani, és baráti köröket, véleményközösségeket, hagyományőrzőket sem. A nemzetieket üldözik most is. A patkány mindenütt csak patkány marad. Ötödik hadoszlop, belső ellenség, a nemzetközi "liberális" hazátlanok hálózata. A Fideszbe is jutott belőlük. Másként ezek a tev-esek se kapnának állami támogatást. "Nem hajlandók elviselni az igazságot a zsidók: feljelentik Toroczkait a patkányforradalmuk felemlegetése miatt"

2020. március 4., szerda

tev, fidesz, pintér, gárdisták, mellény, előállítások - Embereket nem lehet betiltani, és baráti köröket, véleményközösségeket, hagyományőrzőket sem. A nemzetieket üldözik most is. A patkány mindenütt csak patkány marad. Ötödik hadoszlop, belső ellenség, a nemzetközi "liberális" hazátlanok hálózata. A Fideszbe is jutott belőlük. Másként ezek a tev-esek se kapnának állami támogatást. "Nem hajlandók elviselni az igazságot a zsidók: feljelentik Toroczkait a patkányforradalmuk felemlegetése miatt"

A patkány mindenütt csak patkány marad. Ötödik hadoszlop, belső ellenség, a nemzetközi "liberális" hazátlanok hálózata. A Fideszbe is jutott belőlük. Másként ezek a tev-esek se kapnának állami támogatást.

Ami nem oroszlános mellény, az nem a gárda. Ti nem ezeket a robotokat keresitek. Nem a jelmez teszi a Batmant. :P

Lényeg, hogy embereket nem lehet betiltani, és baráti köröket, véleményközösségeket, hagyományőrzőket sem. Az a kádári diktatúrában volt, amikor galerinek neveztek és szétgumibotoztak a hatalom által nem jóváhagyott baráti köröket is, akár.

Igen, az öltözetük "emlékeztetett" a gárdistákra? Népitáncosok és pincérek is elő lesznek állítva, zsidrák hitvány szolgái? Fejétől bűzlik a hal, itt van ez a pintér, a maga "elévült" olajszőkítés ügyeivel. Rossz arcú csapos lehetne egy osztályon aluli kocsmában, egy normális Magyarországon. :3

Hát, ettől nem fogjuk megszeretni a magukfajtákat.

https://youtu.be/yXfunX8QOBM

A cigány hadsereggel fenyegetőző magyargyűlölők helyett a gárdistákat állította elő a pintérőrség

A Mi Hazánk Mozgalom tiltakozik amiatt, hogy a párt vasárnapi rendezvényét követően öt gárdistát előállított a rendőrség, és eljárást indítottak ellenük gyülekezési joggal való visszaélés miatt - közölte a párt alelnöke kedden Budapesten.

Novák Előd a Gyorskocsi utcai büntetés-végrehajtási intézet előtt megtartott sajtótájékoztatón felidézte, hogy a Mi Hazánk, öt másik szervezet támogatásával, a hét végén abból az alkalomból rendezett megemlékezést, hogy száz éve választották kormányzóvá Horthy Miklóst. Ugyanakkor ahelyett, hogy az erőszakkal fenyegetőző cigány ellentüntetőkkel szemben indult volna eljárás, a rendőrség a Szent Korona másolatát hordozó békés gárdistákat vegzálta - mondta Novák Előd.

Ebben a helyzetben ideje, hogy Horthy Miklós rehabilitációja után a Mi Hazánk zászlajára tűzze a Gárda rehabilitációját is - tette hozzá.

Gaudi Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő szolgálat vezetője emlékeztetett: a rendőrök a koncepciós eljárás keretében arra hivatkoztak, hogy az érintettek félkatonai szervezetet idéző öltözete megfélemlítésre alkalmas. Ugyanakkor nem léptek fel azok ellen, akik kimerítették a közösség elleni izgatás tényállását azzal, hogy a megemlékezés résztvevőit "cigány hadsereggel" és megsemmisítéssel fenyegették.

A nemzeti jogvédő szerint a "gárdistának mondott személyek" öltözete nem merítette ki azt az öltözetet, "ami miatt gárdistának lehetne tekinteni őket". Vagyis az eljárás megalapozatlan - mondta Gaudi Nagy Tamás.

A sajtótájékoztatón a magyar gárda egyenruhájára emlékeztető öltözetben megjelent három gárdista azok közül, akiket vasárnap előállított a rendőrség. Egyikük, Kunné Kerekes Marianna azt mondta, hogy hagyományőrzőként vettek részt a rendezvényen, és a ruházatukon nem oroszlán (ez a feloszlatott Magyar Gárda egyik jelképe volt), hanem párduc szerepelt. Egy másik előállított, Silip Norbert kifogásolta, hogy az igazoltatás közben csaknem arra kényszerültek, hogy a Szent Korona másolatát a földre tegyék.

Kérdésre válaszolva Gaudi Nagy Tamás azt mondta: az érintettek nem tagjai semmilyen gárdaszervezetnek, ám azt semmi nem tiltja, hogy "gárdista szemléletű emberek informális, hagyományőrző közösségekben szerveződjenek".

Novák Előd, szintén kérdésre válaszolva úgy fogalmazott: a jobbikos pártszervezetek feloszlásának az az oka, hogy Jakab Péter a Jobbik új elnöke, "bevezette a proletárdiktatúrát" a pártban.

Hazánk ellenségei

Nem hajlandók elviselni az igazságot a zsidók: feljelentik Toroczkait a patkányforradalmuk felemlegetése miatt

Csak a hamis áldozati szerep, csak a holokausztozás felel meg nekik.

Miközben ők náciznak és nyilasoznak mindenkit, aki nem volt a szolgájuk, az ő történelmi szerepükről szó sem eshet a saját engedélyezett legendáriumuk történetecskéin, az "üldöztetésük" ok nélkülinek hazudásán kívül...

Alább olvasható a kormány által pénzelt zsidó gárda közleménye:

"Toroczkainak felelnie kell a szavaiért! - a TEV feljelentést tesz gyűlöletre uszítás miatt

A neonáci Mi Hazánk Mozgalom 2020. március 1-én, Horthy Miklós kormányzóvá választásának századik évfordulója apropóján tartott rendezvényén Toroczkai László, a párt elnöke a két világháború közötti antiszemita gyűlölet-toposzaiból jelesre vizsgázott.

Amíg azonban a XX. században a magyarországi zsidóság kollektív megbélyegzése, a Tanácsköztársasággal történő megfeleltetése, Trianonért, Magyarország "kivéreztetéséért", tönkretételéért" történő hibáztatása a vészkorszakhoz vezetett, addig a XXI. században a szélsőjobboldali gyűlöletkeltő szónok felelősségre vonása kell, hogy megtörténjen.

"Magyarország tönkretevői, a Tanácsköztársaság vezetői, miért voltak szinte kivétel nélkül zsidó származású emberek?" - intézte Toroczkai mondandója fő kérdését a közönségéhez. A Tett és Védelem Alapítvány éppen ezért feljelentést tesz Toroczkai Lászóval szemben a Büntető Törvénykönyvünk 332.§-ba ütköző közösség elleni uszítás bűncselekménye miatt. Alapítványunk szintén nem kíván szó nélkül elmenni a néhány évvel ezelőtt országunkat, a mi hazánkat az egész világ előtt lejárató, majd betiltott szélsőjobboldali félkatonai szervezetek jogellenes újraéledése előtt. Éppen ezért feloszlatott egyesület tevékenységében való részvétel miatt eljárást kezdeményezünk, valamennyi olyan személlyel szemben, aki a nyilvános rendezvényen a Magyar Gárda félelemkeltő vagy ahhoz hasonlatos egyenruhájában jelent meg."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk