width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. jan. 23.

2013. január 23., szerda

Országjáró tabutémák - Gyöngyösi Márton



Gyöngyösi Márton országjárásra indult. Előadásain a tabutémaként kezelt magyar-izraeli kettős állampolgárságról is beszél. Elmondta miért kért bocsánatot és miért nem.

Nemenyi.net közleménye

Nemenyi.net hova lett?

Amúgy 2008-2010 szintén nem volt online az oldal, de aztán megoldódott, úgyhogy... Aki ért hozzá, és félig-meddig társadalmi munkában besegítene nekik, az jót tenne.

Aki polgári körös az amúgy nemzeti, vagyis patrióta.

A http://nemenyi.net/ közleménye :

Tisztelt Olvasók!

Tíz éven keresztül próbáltuk szolgálni a „KÖZT” honlapunkkal, hogy valamit adhassunk a magunk erejéből.

Részt vállaltunk az akkori „Polgári Körök” mozgalmak szervezésében, nem tudván, hogy a mozgalmat életre kérő párt milyen utat fog követni később.

Felkaroltunk polgári és hitéleti csoportokat, nem tudván, hogy az emberi gyarlóság és lustaság hová fog vezetni.

Próbáltunk jó kapcsolatokat fenttartani más portálokkal, nem tudván, hogy az önfényezés és megélhetési népnemzetieskedés miként mérgezi ezt majd meg, kivétel természetesen pár kapcsolatunknak, akik végig kitartottak barátságunk mellett.

Igyekeztünk íróknak helyet adni oldalainkon, akiknek ez úton köszönjük meg önzetlen munkájukat.

A lapot saját erőnkből tartottuk fel, eltekintve a nagy ritkán kapott kisebb nagyobb segítségektől.

A honlapunk időközben elavult, átépítésre szorult. Szerencsénkre egy barátunk önfeláldozó adakozása révén hirdethettünk fejlesztői munkára.

Mivel tíz éven át képtelenek voltunk megfelelő és főleg megbízható szakembert találni, reménykedtünk, hogy a megbízásra elegendő pénz ellenében most építhetünk egy igényesebb oldalt, amelynek építése nemenyi.org elérhetőséggel egy másik szerveren meg is kezdődött.

Természetesen a magyar szokásoknak megfelelően a sokadik fejlesztő is bedobta a törülközőt, mert ma nem divat hazánkban keményen dolgozva, komolyat alkotni, becsületes díjazás ellenében.

Régi szerverünkön időközben már akadozott a rendszer és nem kívántuk megvárni, hogy a lap rendre összeomoljon. Ezért a mai napon zároltam a szolgáltatást.

Jövőre nézve nem tudok semmi jóval szolgálni, valószínűleg a nemenyi.net és a teszt-szerver nemenyi.org pár napon belül el lesz távolítva végérvényesen a Nettről.

Ezzel egy 10 éves szolgáltatás kerül a süllyesztőbe, egy újabb győzelem azok számára, akiknek ez örömet okoz.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket, Neményi Péter

Gaudi kérdése az ET főtitkárához a cigánybűnözésről és a székelység auto...



Szélsőlibsi hatvannyolcasoktól borítékolható az elutasító válasz, de akkor is. :)