width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. dec. 16.

2014. december 16., kedd

A politika nem úgy működik, hogy a nulláról indulva hamar lehessen eredményt elérni. Tavasszal a kispártok példája is mutatta, 1%-ot se kapott egyik se. Bármit kér a nép orbán helyett, gyurcsányékat kapná! Pénz, szervezettség, gazdasági lobbiérdekek, nemzetközi politikai és anyagi támogatás = a ballib jönne vissza! Akkora előnyük van anyagiakban és kapcsolati tőkében, hogy nem történhetne másként. Aztán utána már valóban volna miért demonstrálnia a népnek, de fel is oszlatnák a tüntetéseket erőszakosan!

A politika nem úgy működik, hogy a nulláról indulva hamar lehessen eredményt elérni. Tavasszal a kispártok példája is mutatta, 1%-ot se kapott egyik se. Bármit kér a nép orbán helyett, gyurcsányékat kapná! Pénz, szervezettség, gazdasági lobbiérdekek, nemzetközi politikai és anyagi támogatás = a ballib jönne vissza! Akkora előnyük van anyagiakban és kapcsolati tőkében, hogy nem történhetne másként. Aztán utána már valóban volna miért demonstrálnia a népnek, de fel is oszlatnák a tüntetéseket erőszakosan!

„Akik ma tüntetnek, az MSZP-re fognak szavazni"

2014. december 15. 13:22

Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Vagyis a nemzetmegbuktatókra, tesszük hozzá mi. Akik most, ki- és felhasználva az Orbán-kabinet kétségtelenül súlyos gyengeségeit és mulasztásait, ugyanazt teszik, mint amit előző századunkban minduntalan tettek. Fűt-fát ígérnek, de csak addig, amíg el nem kapják a kormányrudat.


Merthogy erre hajaznak. Médiumaik, élükön az ATV-vel, mást sem tesznek, mint hergelik a tömeget. Legfőképpen az ifjúságot. Akiknek soraiból ma reggel huszonkilencen elállták a parlamenti mélygarázsba vezető utat, miközben azt skandálták, hogy „alkotmányt, demokráciát, jóléti államot!". Akiket a rendőrség egyenként szépen felemelt és odébb tett. Gumilövedék most persze nem volt. Az csak másokkal szemben jár, de – feltétlenül.

Akiket olyanok visznek utcára, mint Kunhalmi Ágnes, aki a minap elmondta a hvg.hu-nak az MSZP pártértekezletén: „A tüntetők legnagyobb baja, hogy úgy érzik, az elmúlt 25 évben mintha minden széken ülne már valaki, de új székek nem teremtődtek. Ez a feladatunk a következő időszakban, hogy új székeket ácsoljunk". Meg hogy „akik ma tüntetnek, akkor majd az MSZP-re fognak szavazni, mégpedig azért, mert az MSZP már háromszor kormányozta az országot".

Arra az újságírói kérdésre, mégis miből gondolja, hogy rájuk fognak szavazni, nem tudott mit felelni. Az ember mindenesetre ilyenkor érzi azt, hogy ennél mélyebbre már nem lehet süllyednie valakiknek. Mert az, hogy úgy beszélnek, mintha az elmúlt huszonöt évhez semmi közük nem lenne, egyenesen a pofátlanság csúcspontja.

Igen, ha így megy tovább, vagyis ha tüntetést tüntetésre halmoznak nemtelen céljaik megvalósítása érdekében, újra a fortélyos félelem lesz úrrá. Demagógiájuk, ne feledjük, a múltban mi mindenhez vezetett. Mondjuk csak az előző századunkban szerte Európában.

Mert egyet jegyezzünk meg. Ők mindig csak államcsínnyel, anarchiával, s az ehhez szükséges, demagógiákkal megetetett tömegek megnyerésével tudják megragadni a kormányrudat. Kormányozni, rendet teremteni azonban nem tudnak, de nem is akarnak. Ideje, hogy erre ráébredjünk.

"Egyértelmű, hogy nem a költségvetésről szól ez a történet sem, csupán az állandósult anarchiáról, hogy az emberek a saját kis gondjaikkal, s ne társadalmi kérdésekkel foglalkozzanak. Mert akkor észrevétlenül lesznek az idegenek robotjai, és országuk idegen totálgyarmat, ahol csak másodrendű állampolgárok lehetnek ezeréves hazájukban."

Roham a Téli Palota, azaz a Parlament ellen.

Drogpárti 4k-s kis libsi bibsi papp réka, meg a szoci gurmai zita fia, gulyás márton. Be ne dőljünk nekik! Aha, biztos a költségvetés érdekli őket, és nem a hataloméhség a mozgatójuk!

Amúgy meg, k*rva anyátok szocion zsidók, rohadt rendbontó kommunista csürhe vagytok, bezzeg ti állandóan náciztok, csőcselékeztek meg proliztok ha nem a ti fajotokból valók tüntetnek!

Ha itt diktatúra lenne, egy ilyen megmozdulás után bevinnének, többet élve nem kerülnétek elő, de még a teljes ismeretségi köreiteket is kíváncsian és lelkesen végig látogatnák a magyar hatóságok. Lesz ez még így is, jön még kutyára teherautó!

A magyar népnek joga van tudni, kik az ellenségei! És ahhoz is, hogy leszámoljunk velük. Ők támadnak, mi védekezünk, és ez teljesen jogos. Alkotmányos rend megdöntésére erőszakkal léphet fel büntetlenül néhány szélsőliberális, idegen érdekeket képviselő taknyos kis sz*r zsidógyerek, nehogy már. Jogos önvédelem lenne szétverni ezek pofáját, minimum. Akkor elmenne a kedvük a vörös forradalmárosditól, nem hinnék azt hogy bármit megtehetnek! Úgyis csak az erőszakból ért a hitvány fajtájuk, és ők is erőszakot alkalmaznak, ők kezdték, ők akarták. Mint ahogy a csendőrökre tüzet nyitó patkány bolsevista zsidó spitzer - ságvári agyonlövése is jogos önvédelem volt.

Aki szerint túlzás, olvasson 2010 előtti liberális, 168 órás, szombatos, indexes fórumokat, hogyan vélekedtek a mostani tüntetőkhöz hasonló balliberális zsidók arról, amikor a magyarok tüntettek ellenük. "élessel kellett volna oszlatni" és ilyenek.

Ilyen aljadék ellenféllel, mit ellenfél ellenséggel állunk szemben, semmi lovagiasságnak vagy gátlásnak nincs helye!

ÉS ennél a ballib csürhénél igenis jobb még a Fidesz is!

http://www.hidfo.net.ru/2014/12/07/tuntetesek-minden-ellen

Ultraliberális garázdák támadták meg a parlamentet - Frissítve: megint nem merte feloszlatni a rendőrség a rendbontók illegális akcióját

"A "költségvetés megszavazása ellen" demonstráltak civilnek hazudott idegenérdek-védő aktivisták hétfő reggel a parlament épületénél. A rendőrök sorra elkezdték igazoltatni a nem bejelentett demonstráció résztvevőit, mintegy harminc embert, ahelyett, hogy egyből szétcsapták volna a garázdák bandáját. A rendőrök megint az ultraliberálisok gyaloghintósaiként funkcionáltak, ölben vitték őket tovább a garázsbejárat elöl. Ennek nagyon rossz vége lesz, ha egy állami erőszakszervezet meghajol a garázdák és agresszorok előtt.

Elállták a Parlament északi oldalán lévő garázslejárót szélsőségesek, és a költségvetés megszavazása és a megszorítások ellen szólaltak fel ma reggel. A körülbelül harminc rendbontó közt felbukkant Papp Réka Kinga korábbi 4K!-s szóvivő és a krétakörös Gulyás Márton, Varga Attila pedig beszédet mondott. (Ő volt az, aki a nyíregyházi Huszár-telepi iskolával kapcsolatos, iskolai szegregációról szóló per tárgyalásán is felszólalt Debrecenben. Vagyis az a senkiházi, aki csak azért szétverné a jól működő cigány iskolát, hogy a cigányokat kiszakítva a megszokott környezetükből rászabaduljanak a többségi iskolákra, megannyi konfliktus forrását jelentve.

Egyértelmű, hogy nem a költségvetésről szól ez a történet sem, csupán az állandósult anarchiáról, hogy az emberek a saját kis gondjaikkal, s ne társadalmi kérdésekkel foglalkozzanak. Mert akkor észrevétlenül lesznek az idegenek robotjai, és országuk idegen totálgyarmat, ahol csak másodrendű állampolgárok lehetnek ezeréves hazájukban.

Frissítve:

Néhány perccel hétfő reggel 9 óra után a készenléti rendőrség munkatársai kiröhögtetve magukat s az egész fegyveres testületet "felszámolták" a parlamenti mélygarázsba vezető utat lezáró demonstrációt. Miután háromszor felszólították a tüntetőket tevékenységük befejezésére, és ők ennek nem tettek eleget, a rendőrség munkatársai egyesével kezdték elvinni őket a mélygarázs elől. A demonstrálók leültek a földre, és azt skandálták, hogy "alkotmányt, demokráciát, jóléti államot!", ezért ölben kellett elszállítani őket. A rendőrök a demonstrálókat csak néhány méterrel vitték arrébb a Kossuth tér és a Balassi Bálint utca sarkáig, de így is szabaddá vált a mélygarázs bejárata."