width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Egyértelmű, hogy nem a költségvetésről szól ez a történet sem, csupán az állandósult anarchiáról, hogy az emberek a saját kis gondjaikkal, s ne társadalmi kérdésekkel foglalkozzanak. Mert akkor észrevétlenül lesznek az idegenek robotjai, és országuk idegen totálgyarmat, ahol csak másodrendű állampolgárok lehetnek ezeréves hazájukban."

2014. december 16., kedd

"Egyértelmű, hogy nem a költségvetésről szól ez a történet sem, csupán az állandósult anarchiáról, hogy az emberek a saját kis gondjaikkal, s ne társadalmi kérdésekkel foglalkozzanak. Mert akkor észrevétlenül lesznek az idegenek robotjai, és országuk idegen totálgyarmat, ahol csak másodrendű állampolgárok lehetnek ezeréves hazájukban."

Roham a Téli Palota, azaz a Parlament ellen.

Drogpárti 4k-s kis libsi bibsi papp réka, meg a szoci gurmai zita fia, gulyás márton. Be ne dőljünk nekik! Aha, biztos a költségvetés érdekli őket, és nem a hataloméhség a mozgatójuk!

Amúgy meg, k*rva anyátok szocion zsidók, rohadt rendbontó kommunista csürhe vagytok, bezzeg ti állandóan náciztok, csőcselékeztek meg proliztok ha nem a ti fajotokból valók tüntetnek!

Ha itt diktatúra lenne, egy ilyen megmozdulás után bevinnének, többet élve nem kerülnétek elő, de még a teljes ismeretségi köreiteket is kíváncsian és lelkesen végig látogatnák a magyar hatóságok. Lesz ez még így is, jön még kutyára teherautó!

A magyar népnek joga van tudni, kik az ellenségei! És ahhoz is, hogy leszámoljunk velük. Ők támadnak, mi védekezünk, és ez teljesen jogos. Alkotmányos rend megdöntésére erőszakkal léphet fel büntetlenül néhány szélsőliberális, idegen érdekeket képviselő taknyos kis sz*r zsidógyerek, nehogy már. Jogos önvédelem lenne szétverni ezek pofáját, minimum. Akkor elmenne a kedvük a vörös forradalmárosditól, nem hinnék azt hogy bármit megtehetnek! Úgyis csak az erőszakból ért a hitvány fajtájuk, és ők is erőszakot alkalmaznak, ők kezdték, ők akarták. Mint ahogy a csendőrökre tüzet nyitó patkány bolsevista zsidó spitzer - ságvári agyonlövése is jogos önvédelem volt.

Aki szerint túlzás, olvasson 2010 előtti liberális, 168 órás, szombatos, indexes fórumokat, hogyan vélekedtek a mostani tüntetőkhöz hasonló balliberális zsidók arról, amikor a magyarok tüntettek ellenük. "élessel kellett volna oszlatni" és ilyenek.

Ilyen aljadék ellenféllel, mit ellenfél ellenséggel állunk szemben, semmi lovagiasságnak vagy gátlásnak nincs helye!

ÉS ennél a ballib csürhénél igenis jobb még a Fidesz is!

http://www.hidfo.net.ru/2014/12/07/tuntetesek-minden-ellen

Ultraliberális garázdák támadták meg a parlamentet - Frissítve: megint nem merte feloszlatni a rendőrség a rendbontók illegális akcióját

"A "költségvetés megszavazása ellen" demonstráltak civilnek hazudott idegenérdek-védő aktivisták hétfő reggel a parlament épületénél. A rendőrök sorra elkezdték igazoltatni a nem bejelentett demonstráció résztvevőit, mintegy harminc embert, ahelyett, hogy egyből szétcsapták volna a garázdák bandáját. A rendőrök megint az ultraliberálisok gyaloghintósaiként funkcionáltak, ölben vitték őket tovább a garázsbejárat elöl. Ennek nagyon rossz vége lesz, ha egy állami erőszakszervezet meghajol a garázdák és agresszorok előtt.

Elállták a Parlament északi oldalán lévő garázslejárót szélsőségesek, és a költségvetés megszavazása és a megszorítások ellen szólaltak fel ma reggel. A körülbelül harminc rendbontó közt felbukkant Papp Réka Kinga korábbi 4K!-s szóvivő és a krétakörös Gulyás Márton, Varga Attila pedig beszédet mondott. (Ő volt az, aki a nyíregyházi Huszár-telepi iskolával kapcsolatos, iskolai szegregációról szóló per tárgyalásán is felszólalt Debrecenben. Vagyis az a senkiházi, aki csak azért szétverné a jól működő cigány iskolát, hogy a cigányokat kiszakítva a megszokott környezetükből rászabaduljanak a többségi iskolákra, megannyi konfliktus forrását jelentve.

Egyértelmű, hogy nem a költségvetésről szól ez a történet sem, csupán az állandósult anarchiáról, hogy az emberek a saját kis gondjaikkal, s ne társadalmi kérdésekkel foglalkozzanak. Mert akkor észrevétlenül lesznek az idegenek robotjai, és országuk idegen totálgyarmat, ahol csak másodrendű állampolgárok lehetnek ezeréves hazájukban.

Frissítve:

Néhány perccel hétfő reggel 9 óra után a készenléti rendőrség munkatársai kiröhögtetve magukat s az egész fegyveres testületet "felszámolták" a parlamenti mélygarázsba vezető utat lezáró demonstrációt. Miután háromszor felszólították a tüntetőket tevékenységük befejezésére, és ők ennek nem tettek eleget, a rendőrség munkatársai egyesével kezdték elvinni őket a mélygarázs elől. A demonstrálók leültek a földre, és azt skandálták, hogy "alkotmányt, demokráciát, jóléti államot!", ezért ölben kellett elszállítani őket. A rendőrök a demonstrálókat csak néhány méterrel vitték arrébb a Kossuth tér és a Balassi Bálint utca sarkáig, de így is szabaddá vált a mélygarázs bejárata."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk