width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A politika nem úgy működik, hogy a nulláról indulva hamar lehessen eredményt elérni. Tavasszal a kispártok példája is mutatta, 1%-ot se kapott egyik se. Bármit kér a nép orbán helyett, gyurcsányékat kapná! Pénz, szervezettség, gazdasági lobbiérdekek, nemzetközi politikai és anyagi támogatás = a ballib jönne vissza! Akkora előnyük van anyagiakban és kapcsolati tőkében, hogy nem történhetne másként. Aztán utána már valóban volna miért demonstrálnia a népnek, de fel is oszlatnák a tüntetéseket erőszakosan!

2014. december 16., kedd

A politika nem úgy működik, hogy a nulláról indulva hamar lehessen eredményt elérni. Tavasszal a kispártok példája is mutatta, 1%-ot se kapott egyik se. Bármit kér a nép orbán helyett, gyurcsányékat kapná! Pénz, szervezettség, gazdasági lobbiérdekek, nemzetközi politikai és anyagi támogatás = a ballib jönne vissza! Akkora előnyük van anyagiakban és kapcsolati tőkében, hogy nem történhetne másként. Aztán utána már valóban volna miért demonstrálnia a népnek, de fel is oszlatnák a tüntetéseket erőszakosan!

A politika nem úgy működik, hogy a nulláról indulva hamar lehessen eredményt elérni. Tavasszal a kispártok példája is mutatta, 1%-ot se kapott egyik se. Bármit kér a nép orbán helyett, gyurcsányékat kapná! Pénz, szervezettség, gazdasági lobbiérdekek, nemzetközi politikai és anyagi támogatás = a ballib jönne vissza! Akkora előnyük van anyagiakban és kapcsolati tőkében, hogy nem történhetne másként. Aztán utána már valóban volna miért demonstrálnia a népnek, de fel is oszlatnák a tüntetéseket erőszakosan!

„Akik ma tüntetnek, az MSZP-re fognak szavazni"

2014. december 15. 13:22

Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Vagyis a nemzetmegbuktatókra, tesszük hozzá mi. Akik most, ki- és felhasználva az Orbán-kabinet kétségtelenül súlyos gyengeségeit és mulasztásait, ugyanazt teszik, mint amit előző századunkban minduntalan tettek. Fűt-fát ígérnek, de csak addig, amíg el nem kapják a kormányrudat.


Merthogy erre hajaznak. Médiumaik, élükön az ATV-vel, mást sem tesznek, mint hergelik a tömeget. Legfőképpen az ifjúságot. Akiknek soraiból ma reggel huszonkilencen elállták a parlamenti mélygarázsba vezető utat, miközben azt skandálták, hogy „alkotmányt, demokráciát, jóléti államot!". Akiket a rendőrség egyenként szépen felemelt és odébb tett. Gumilövedék most persze nem volt. Az csak másokkal szemben jár, de – feltétlenül.

Akiket olyanok visznek utcára, mint Kunhalmi Ágnes, aki a minap elmondta a hvg.hu-nak az MSZP pártértekezletén: „A tüntetők legnagyobb baja, hogy úgy érzik, az elmúlt 25 évben mintha minden széken ülne már valaki, de új székek nem teremtődtek. Ez a feladatunk a következő időszakban, hogy új székeket ácsoljunk". Meg hogy „akik ma tüntetnek, akkor majd az MSZP-re fognak szavazni, mégpedig azért, mert az MSZP már háromszor kormányozta az országot".

Arra az újságírói kérdésre, mégis miből gondolja, hogy rájuk fognak szavazni, nem tudott mit felelni. Az ember mindenesetre ilyenkor érzi azt, hogy ennél mélyebbre már nem lehet süllyednie valakiknek. Mert az, hogy úgy beszélnek, mintha az elmúlt huszonöt évhez semmi közük nem lenne, egyenesen a pofátlanság csúcspontja.

Igen, ha így megy tovább, vagyis ha tüntetést tüntetésre halmoznak nemtelen céljaik megvalósítása érdekében, újra a fortélyos félelem lesz úrrá. Demagógiájuk, ne feledjük, a múltban mi mindenhez vezetett. Mondjuk csak az előző századunkban szerte Európában.

Mert egyet jegyezzünk meg. Ők mindig csak államcsínnyel, anarchiával, s az ehhez szükséges, demagógiákkal megetetett tömegek megnyerésével tudják megragadni a kormányrudat. Kormányozni, rendet teremteni azonban nem tudnak, de nem is akarnak. Ideje, hogy erre ráébredjünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk