width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. júl. 25.

2007. július 25., szerda

Aki gyanakszik és utánajár...

Valóban, sok magyar ember (még ha hazafi avagy keresztény is!) csak azért nem hungarista, mert félrevezették. A zsidó nyíltan lehet szabadkőműves páholyok, avagy nevükben is cionista egyesületek tagja, hát akkor egy magyar miért ne lehetne hungarista? Nem tőlünk, hanem a cionista ellenségtől kapják a hungarizmus "definícióját". Sokan meggyõzhetõek, sokakban csak rejtve él az eszme, nyíltan nem merik felvállalni, mert félnek. El kell nekik mondanunk, hogy mások is gondolkodnak így, mások járják azt az utat, amire az illetõ még csak titokban mer gondolni. Olyan ez, mint a hittérítés az ókori Római birodalomban :)
Az ellenség nem véletlenül akarja magának a médiát, és az oktatást ( történelemhamisítás! ), ez kell ahhoz, hogy félrenevelje a fiatalokat, becsapja azt aki nem gyanakszik, hogy mûködjön ördögi rendszere. Ha viszont mindenki áldozat, és nem tehet róla, olyan erõs a hatás, akkor mi hogyhogy mégis hungaristák vagyunk? Rajtunk miért nem fog az ellenség hazudozása?
Azért, mert nem hiszünk el mindent, utánajárunk a dolgoknak. Megkeressük alternatív hírforrásokban azt, ami rejtett, megkeressük az igazságot, mert kíváncsiak vagyunk rá, mert addig nyugtalanok vagyunk. ( Jó példa erre a Kármán Irén ügy! Valahogy megéreztem, hogy nem mond igazat, sőt meg sem verték. És jé, tényleg... )
Nem az a lényeg, hogy a gyanútlan embereket félrevezetik, az a lényeg, miért sikerülhet ez. Sokan vannak, akiket nem érdekel az igazság, elfogadják azt, amit mondanak nekik, és kész. Mert amit az iskolában tanítanak, amit az újságok írnak, ami a tévében rádióban van, az igaz, azok nem hazudhatnak ( " mert akkor megbüntetnék őket " - hallottam a napokban ezt a naiv kijelentést! ) Fel kell rázni ezeket az embereket, hogy az ő alapvető érdekeik ellen való hazugságokat ők is meglássák. No persze oda lenne a büszkeségük, ha tévedéseiket éppen előttünk lennének kénytelenek beismerni. Ezért nem is muszáj vitatkozni velük, csak arra kell rámutatni, kinek az érdeke, hogy az ő tudatuk is balliberális véleményeket hordozzon :-) De szerencsére nem mindenki ennyire büszke, hogy ne lehetne vitában meggyőzni :)
Felvilágosításra van tehát szükség. Minden lehetséges fórumon, mem csak a neten érvelni kell az igazunk mellett, nem muszáj kármokodni sem, nyugodtan, türelmesen tényekre és bizonyítékokra támaszkodva, könnyen érthető stílusban fogalmazva.