width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. febr. 15.

2015. február 15., vasárnap

Google+ Scall Fast

FeedMyInbox
 

 

Google+ Scall Fast
SF // via fulltextrssfeed.com

ELHALLGATOTT HÍREK 29 1. Obama: "Kormányzatunk nagyon agresszív és internacionalista, amikor be kell...
2/14/2015 3:31:48 PM

ELHALLGATOTT HÍREK 29

1. Obama: "Kormányzatunk nagyon agresszív és internacionalista, amikor be kell avatkozni…"
Az MTI ismét csúnyán manipulált.

2. Napoletano volt olasz elnök: az ukrajnai válságot az EU-val hirtelen megkötött társulási szerződés robbantotta ki.

3. A Durbani Műszaki Egyetem el akarja távolítani azokat a zsidó diákokat, akik nem támogatják a palesztinok ügyét.

1.

„Mi vagyunk a legnagyobb, leghatalmasabb ország e Földön… Kormányzatom agresszív és internacionalista, amikor be kell avatkozni…", nyilatkozta Barack Obama amerikai elnök hétfőn a Vox médiacsoportnak adott, igen terjedelmes interjújában.

Az MTI helyette ezt jelentette:

"Minden jó külpolitika célja az, hogy legyen elképzelése, törekvései és eszményei, de közben elfogadja a világot olyannak, amilyen, és kigondolja, hogy mely pontokon és hogyan teheti jobbá ezt a világot. De ez valóban csak a korábbi állapotnál jobbat jelenthet, tökéleteset nem. Összességében a világ a kevesebb erőszak, a kevesebb viszály, a több tolerancia és a kisebb szegénység felé tart" - állapította meg az elnök.

A múlt század ötvenes éveiben az MTI Rákosi elvtárs beszédéből mindig az olyan közhelyeket hangsúlyozta, minthogy ő a szovjet vezetőkkel együtt a világbékéért van. De akkor e távirati iroda azért még a picit markánsabb beszédrészeket is merte közölni.

Megjegyzés:

/Orbán Viktornak – egy tízmilliós ország miniszterelnökének - nyáron Tusnádfürdőn, strandpapucsban elmondott beszédéből a világsajtó e két szót emelte ki: „illiberális demokrácia". Ez a kifejezés azután „megrázta a világot" és késztette – meghökkentő módon - Obama jelenlegi, valamint Bill Clinton volt amerikai elnököt is támadó megjegyzésekre, amelyekben Magyarországot hazug párhuzamokkal húzták le a sárga földig.

Ennek fényében vajon a naphegyi balliberálisok (MTI) Obama interjújának miért hallgatták el éppen a legidézhetőbb részét az arról másnap készült nem is olyan rövid washingtoni összefoglalójukban?
Azért, hogy a magyar jobboldali média ne ezzel az önleleplező Obama-idézettel kezdjen, így a napilapok címoldalukon?

Az igaz, hogy az MTI megadta a linket az interjúra, és így a szakmájukat szerető hazai külpolitikai újságíróknak annál inkább el kellett volna olvasniuk a hosszú elnöki interjút, legalább nekik megtalálva az agresszív amerikai kormányra vonatkozó önvallomást./

(Az MTI-jelentés mellékelve.)

2.

Giorgio Napolitano, olasz szenátor, korábbi olasz államelnök pénteken kijelentette, hogy az ukrajnai válság okát nem a Krím-félszigetnek Oroszországgal történt újraegyesítésében kell keresni. Hanem sokkal korábbi időkben: nevezetesen, amikor az EU Ukrajnával tárgyalt a társulási egyezményről, egyes uniós országok nyomást gyakoroltak Kijevre, hogy gyorsan ratifikálják a megállapodást.

3.

A dél-afrikai Durban Műszaki Egyetem diák önkormányzata arra szólította fel a tanintézet vezetését, hogy zárja ki azokat a zsidó diákokat, akik nem támogatják a palesztinok ügyét, jelentette február 11-én számos hírforrás.

* * *
Melléklet

MTI:

USA-diplomácia-elnök-média-online
Obama: az amerikai külpolitika célja egy szabályokra épülő rendszer felállítása

Washington, 2015. január 10., kedd (MTI) - Az Egyesült Államok reális célja az lehet, hogy egy szabályokon alapuló rendszer felállítására használja a diplomáciát mindenütt, ahol csak képes erre, de közben legyen tudatában annak, hogy ez nem mindig fog sikerülni - jelentette ki a Vox hírportálon hétfőn megjelent terjedelmes interjújában Barack Obama amerikai elnök.
Az általános hírekkel foglalkozó portált tavaly hozta létre a feltörekvő amerikai online médiacégek közé tartozó Vox Media csoport. A híroldalnak ez az első interjúja az amerikai elnökkel. A terjedelmes beszélgetés felöleli a bel- és a külpolitika, a bel- és külgazdaság számos területét, és a Vox az interjút tematikus fejezetekben közli. Az interjú megszületése egy újabb jele annak, hogy az Obama-kormány minél szorosabb kapcsolatot akar kiépíteni az úgynevezett Y nemzedék - a 20. század végén születettek - által alapított médiákkal.
"Minden jó külpolitika célja az, hogy legyen elképzelése, törekvései és eszményei, de közben elfogadja a világot olyannak, amilyen, és kigondolja, hogy mely pontokon és hogyan teheti jobbá ezt a világot. De ez valóban csak a korábbi állapotnál jobbat jelenthet, tökéleteset nem. Összességében a világ a kevesebb erőszak, a kevesebb viszály, a több tolerancia és a kisebb szegénység felé tart" - állapította meg az elnök.
"Már beszéltem erről, és szerintem néhányan Washingtonban azt mondták erre magukban: az elnök nem vesz tudomást arról, hogy mekkora káosz, mennyi szörnyűség van a világban. Természetesen, tudomást veszek ezekről, mindennap foglalkozom velük. Ezekre ébredek minden reggel. Kapok egy vastag iratköteget, amely tele van emberek halálával, rombolással, viszályokkal, káosszal. Ezzel a jelentéssel ülök le a reggeli teámhoz" - mondta.
Kijelentette: Amerika általános célja továbbra is vezető hatalomnak maradni a világban, és e helyzetből biztonságosabbá tenni a Földet, újabb nemzetközi szabályokat alkotni, még jobban érvényesíteni az emberi jogokat, a szólás szabadságát, a vallási türelmet. "Ezek a törekvések idővel összeadódnak, és biztos vagyok abban, hogy van értelme megmaradnunk idealistának, józannak a világ állapotának felmérésében, szembe tudunk nézni a veszélyekkel anélkül, hogy felnagyítanánk azokat. Teljesen bizonyos vagyok abban, hogy Amerika a század hátralévő részében is nélkülözhetetlen ország lesz, éppen úgy, mint az elmúlt évszázadban".
http://www.vox.com/a/barack-obama-interview-vox-conversation/obama-foreign-policy-transcript
kpd \ kbt \ kkp \ ksy

MTI 2015. február 10., kedd 12:11

 

A BELL-FORDULAT A „családi okokból" hazahívott Goodfriend után Rég nem kapott akkora pofont a hazai...
2/14/2015 3:18:24 PM

A BELL-FORDULAT

A „családi okokból" hazahívott Goodfriend után

Rég nem kapott akkora pofont a hazai balliberális oldal, mint most, amikor az amerikai külügyminisztérium „családi okok" miatt – hm…, hazarendelte André Goodfriend amerikai követtanácsost. Aki egészen az új nagykövet, Colleen Bell megérkeztéig ügyvivőként úgy vezette a Szabadság-téri erődítményt, hogy az SZDSZ történelmi szemétdombra kerülése után párttalanul bolyongó hazai értelmiséginek ő lett egyszerre az anyukája, az apukája, a védőszentje és az idolja. Goodfrienden látszott az is, milyen élvezettel éli ki és teljesíti messze fölül azokat a washingtoni utasításokat, amelyeket jó részt maga, illetve stábjának elemzései és jelentései alapján formáltak a Potomac folyó partján.

Az utóbbi napokban csak be kellett kapcsolni a Klubrádió Megbeszéljük című műsorát annak, aki hallani akarta, hogy a rétegadó rétegbetelefonálói a felsőfokú imádat tárházának minden szinonimáját előszedve, hatalmas fájdalommal búcsúztatták annak a szuperhatalomnak az itteni emberét, aki számukra oly jóízűen alázta meg lakhelyük polgárait, és tiltotta meg néhány kormányzati tisztségviselő belépését az Egyesült Államokba.

A Goodfriend-imádók – beleértve az MSZP-SZDSZ formáció korábbi vezető diplomatáit - azt hitték, remélték és magyarázták, hogy Colleen Bell megérkezésével a helyzet semmit sem változik, ugyanis Goodfriend tanácsosként tovább teszi azt, amit eddig tett, és az új nagykövet majd ártatlanul reprezentálgat. Vagyis ezután is előszeretettel jár el akár a legjelentéktelenebb rendezvényekre vagy házi összejövetelekre kikopott SZDSZ-es vagy volt balliberális/neoliberális MSZP-s politikusok és értelmiségiek hívó füttyére. Netán egy dobogóra állva még énekel is nekik.

A hazarendelés igazi oka – jelentette február 11-én a Der Spiegel online a német DPA hírügynökség értesülésére hivatkozva – nem családi volt. Hanem, az, hogy Goodfriend összekülönbözött a magyar miniszterelnökkel, miután az ügyvivő a magyar nyilvánosságot arról tájékoztatta, hogy hat magas rangú kormányzati tisztviselő nem léphet be az Egyesült Államokba, akiket korrupcióval vádolt úgy, hogy őket nem nevezte meg.

Miután a szakértők Goodfriend ügyében eddig minden jóslatukban leszerepeltek, próbáljuk megérteni, mi okozta azt a fordulatot, amelyet Colleen Bell amerikai nagykövet érkezése jelent.

Aki érzékeny a jelképekre, annak érdemes megnéznie, hová látogatott el Budapesten megérkezése óta Bell és hol tette tiszteletét a távozó Goodfriend. A Magyarországi Európa Társaság honlapjának fő helyen láthatóak azok a fotók, amelyek mutatják, amint az ügyvivő a csak a sajátjai között érzett lazasággal tart előadást e társaság elnöke, Hegedűs István és olyan tagjai jelenlétében, mint Seres László vagy már a SZER-nél is merev SZDSZ-es vonaláról ismert Fóti Tamás („Gordon Tamás") újságírók.

Ezt vessük össze azokkal a fotókkal, amelyek az látható, amint Bell nagykövet koszorút helyez el a Hősök terén az ismeretlen katona sírjánál. Vagy azokat, amelyek a csángó bálon mutatják. Ezek azok a helyek, ahová Goodfriendet csak egy markológéppel lehetett volna elvinni, de ott is a történelem megismétlődésének veszélyére figyelmeztetett volna.

A volt vezető diplomaták és a hozzájuk kötődő külpolitikai szakértők mérhetetlen fájdalmukban most azzal nyugtatgatják táborukat, hogy lesz még itt további kitiltás vagy hogy az Orbán-kormány a békéért hatalmas árat fizet majd. Kompromisszumra kényszerül akár Paks, akár az oroszokhoz fűződő viszony, akár a földgázellátás, akár a helikoptervásárlás terén.
Rossz hírünk van.

Semmiféle további kitiltás nem lesz. És Magyarország semmilyen árat nem fog fizetni. A személyiségében kívül és belül is vonzó Colleen Bell (bocsánat a szubjektív megjegyzésért: a hidegháború után az első pozitív jelzőm budapesti amerikai diplomatáról) ugyanis belátta, a Goodfriend által folytatott provokatív kosviadaloknak destruktív hatásuk van a két ország közötti kapcsolatra és azokból csak a provokációt előidéző és a Szabadság-téren már jó ideje szolgáló stáb egyes tagjai profitálnak. Ha már a zsigeri kéj kiélése profitnak nevezhető.
Aki nem hiszi, hogy 180 fokos fordulat következett be a bilaterális kapcsolatokban, látogassa meg a budapesti amerikai nagykövetség honlapját. Ott csoda várja. Goodfriend-búcsúztatónak nyoma nincs. A kiposztolt események pedig egyértelmű cezúrát jelentenek Goodfriend és elődjei korszakával. Ma ez a portál pontosan, de pontosan olyan, mint a prágai, bécsi, pozsonyi, bukaresti vagy berni amerikai nagykövetség honlapja. Hasznos információkat nyújt. Nyom nélkül eltűntek a tolerancia programok, a holokauszt események – mint ahogyan a bécsi amerikai nagykövetség portálján sem láthatunk és láthattunk az elmúlt években breaking newsokat az Anschlussról – és mindaz, ami kódolt oldalba rúgás a magyar népnek és választott kormányának.

E honlapra a négy gyermekes új nagykövet asszonynak azt a tömör, jól szerkesztett videóüzenetét tették ki, amely azután hangzott el, hogy Colleen Bell Budapesten átvette megbízó levelét. Ebben szerepel egy szó. A „vibrant". „A vibráló és gyönyörű ország", mondja Magyarországról. Azok, akik akár még csak felszínes szociálpszichológiai elemzést végeznek az amerikai politikai töltetű nyelvezetről, észreveszik, a „vibráló" szó olyan, amit soha, egyetlen amerikai nem használna akkor, ha a jelzett szó, fogalom, tárgy vagy ország ne lenne szemében erősen pozitív töltetű.

Egyértelmű, hogy a magyar-amerikai kapcsolatoknak új korszakába léptünk, amit háromszor három Balázs Péter, Kovács László volt külügyminiszterek vagy Simonyi András volt washingtoni magyar nagykövet militánsan ártó szándékú verbalitása se tudna meg nem történtté tenni.

Ez a sokat ígérő korszakváltás nem mehetett volna végbe és Goodfriend maradt volna, ha az Orbán-kormány egy Jeszenszky-féle atlantista szervilizmussal állt volna a konkrétumok nélküli korrupciós vádakkal kirobbant amerikai-magyar viszály megjavításához. Ezt csak bátorsággal és állhatatossággal lehetett elérni.
De a közelgő Putyin-látogatásra figyelemmel: itt nem vagy-vagy játék folyik. Magyarország elemi nemzeti érdeke, hogy a Davutoglu török miniszterelnök korábban kimondott, de követni nem sikerült dogmáját („nulla probléma minden szomszéddal") a kormány egyetemessé téve arra törekedjen, hogy hazánknak nulla problémája legyen Washingtontól Pozsonyon és Moszkván át Pekingig minden országgal.

(Lovas István, Magyar Hírlap, 2015-02-14)

 

A SAJTÓ BAJA http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_a_sajto_baja A médiáról szóló közhelyek...
2/14/2015 3:16:05 PM

A SAJTÓ BAJA

http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_a_sajto_baja

A médiáról szóló közhelyek egyike, hogy az internet korában a nyomtatott lapoknak vége. Csakhogy ez nem egészen igaz. Finnországról még a legrosszabb akarattal sem mondható el, hogy lakosai internet-analfabéták, vagy az országban korlátozott a hozzáférés a világhálóhoz. Ennek ellenére az 5 és fél millió lakosú országban a vezető finn napilap, a Helsingin Sanomat napi 370 000 példányban fogy el. Ez mintegy hétszázezres példányszámú magyar napilapot jelentene a lakossághoz mért arányban.
A „Hesari", mint a helyiek becézik, messze nem bulvárlap, hanem politikai napilap.

A finnek második legnagyobb példányszámú országos napilapja az Amulehti 130 ezres példányszámmal büszkélkedhet. Ebben az országban mindennapos látvány, hogy egyetemisták és középiskolások is újságokba mélyednek. A villamoson, buszon, a metrón megszokott látvány az, ami nálunk volt 15-20 éve: napilapot olvasó utasok. Vajon ki merné állítani, hogy a finnek „nem haladnak a korral"?

Nálunk a négy országos politikai napilap összpéldányszáma mintegy százezer. A tízmilliós Csehország vezető lapjának, a Mlada Fronta Dniesnek a példányszáma önmagában ennek a kétszerese.

Az kétségtelenül igaz, hogy a nyomtatott sajtó visszaszorul, de egyrészt nem olyan mértékben, mint azt elhitetnék velünk. És nem egy napilap példányszáma nő. Így a Wall Street Journalé, amely meghaladva a napi 2 millió nyomtatott példányt, megelőzte az USA Today című amerikai újságot, így az Egyesült Államok legolvasottabb napilapja lett. Vajon mi okozta a növekedést? Csak nem az, hogy mind több embert érdekel, amit benne talál?

A legkeresettebb indiai napilap, a Times of India példányszáma az utóbbi években átlagosan 15 százalékkal nőtt, és 3,4 millió példányban nyomtatják.

A nem angol nyelvű lapok közül a legnagyobb példányszámú a Jomiuri Simbun nevű japán lap. Még mindig 10 millió példányban fogy, s ez a szám az elmúlt években csupán mintegy 1-2 százalékkal csökkent. Ez a példányszám nálunk, szintén népességarányosan, több mint nyolcszázezres lapot jelentene. Ugye, a japánokat sem lehet internetre hiába éhező népnek minősíteni?

A magyar nyomtatott sajtó nyomora más példával is szemléltethető. Nálunk az országos politikai napilapok 16-20 oldal lapterjedelemben jelennek meg. Belgiumban a 4,5 milliós francia nyelvű piacnak szánt két vezető lap oldalszáma ennek több mint négyszerese. A La Libre Belgique napi 64 oldalon jelenik meg, tele reklámmal.

A hazai napilapoknak bármilyen furcsa, egyetlen főállású külföldi tudósítója sincs, nem hogy több tucat lenne. Így ki vannak szolgáltatva az MTI balliberális hírszűrőjéből átvett jelentéseknek.

A jobboldali napilapokat, akár a jobboldali elektronikus médiát nyilvánvalóan keresettebbé, illetőleg érdekesebbé tenné, ha a jobbközép kormányt nagyobb erővel bírálnák jobboldalról. Nem dőlne össze a világ, csak az olvasók száma gyarapodna, ha például feltenne olyan kérdéseket, mint hogy miért lehetett Such György az Országgyűlés Hivatalának főigazgatója, a 9,4 milliós havi fizetéséről is ismertté váló egykori közszolgálati rádióelnök, egy korábbi Demszkyt ajnározó kötet egyik szerzője, aki rádióelnök korában azért nem vette észre az épületkomplexum udvarán 2006 őszén véresre vert embereket, mert „nem oda nyílt az iroda ablaka".
Vagy megkérdezné Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki főtanácsadót, hogy még most is büszkeséggel tekint arra, hogy egyik alapítója volt az Antall-időkben a külföldnek is Magyarország elleni muníciókat tálcán kínáló Tégy a gyűlölet ellen! mozgalomnak.

Szintén tévhit, hogy az olvasókat csak a bulvársajtó érdekli. Vajon Olaszországra nézve ez miért nem igaz? Ott ugyanis nincs egyetlen bulvárlap sem. És kávéházakban is forgatják a napilapokat úgy, hogy az olvasást nem nehezítik meg az úgynevezett „szingli repülőoldalak", melyek kiesnek a keretből, mint a Magyar Nemzet 7-ik és 8-ik oldala.

A magyar sajtószférában meggyökerezett másik tévhit, hogy a jobboldali sajtó túlsúlyba került. Ezt – tragikusan – nem egyszer kormánytényezők is ismételgették, segítve az önelégült tétlenséget.

A jobboldali elfogultsággal nem vádolható Vásárhelyi Mária szociológus nemrég a Klubrádiónak azt nyilatkozta, hogy a jobboldal az internetes médiába „még be se tette a lábát". Majdnem igaza van. Aki az interneten témára, kommentárokra keres, tudja, mennyire így van: hemzsegnek az olyan világhálós források, mint az Index.hu, az Origo.hu, a Hvg.hu és balliberális társaik, míg messze kevesebb találat fut be jobboldali forrásokból. Holott az ország választóinak érdeklődése elsöprő többséggel sokkal inkább jobboldali, mint balliberális. Vagyis nagyon is lenne igény jobboldali internetes médiumra.

A hosszú ideje forrongó és most nyíltan kirobbanó Simicska–Orbán vitával – amelynek hátteréről eddig csak találgatásokat lehetett olvasni – a jobboldalnak sikerült egy nap alatt szinte teljesen lerombolnia azt, amit hosszú éveken át felépített, beleértve az elektronikus médiát.

A kormány most a közszolgálati média hírszolgálatának kiépítésére összpontosít. Az elmúlt negyedszázad médiatörténetének ismeretében nem valószínű, hogy bárkinek is kételye lenne: ha a mai koalíció veszít, nagyjából órák kérdése a felépítendő tévés hírszolgálat átállítása egy olyanra, amely azt az eseményt se közvetítené, ha a tévé székházat felbőszült tüntetők felgyújtanák.

Az eddigi jobboldali kormányok nagy hibája, hogy nem segítették a világnézeti keresletnek is megfelelő, egészséges sajtóviszonyok kereteinek, illetve szerkezetének megteremtését, illetőleg az ezt gátló akadályok eltakarítását. Csupán egyedi projektekben gondolkodtak.

Ha a hírek szerint most készülődő jobboldali internetes portál, a Via.hu szintén nem mer majd feltenni olyan kérdéseket, akár a mostani jobboldali sajtó, hogy vajon szükséges volt-e 7-8 milliárd forintot kiadni egy előre tudhatóan nem hálát, de további viszályt kiváltó Sorsok Háza projektre és további 35-40 milliárd forintot a holokauszt emlékévi projektekre akkor, amikor kórházakban a körömkefét a mosdóhoz kell láncolni, az nem lesz átütően sikeres. Vagy ha szintén nem meri feltenni azt a kérdést, hogy a nyilvánosság háta mögött miért ömlesztenek milliókat olyan balliberális megmondó emberek zsebébe, mint Geszti Péter és társaik.

Mivel a jövőbe látás privilégiuma senkinek nem adatott meg, megkockáztatható, hogy egy kormányváltás után a jobboldal szinte sajtó nélkül marad majd. A jobboldal számára e nem igazán vidám médiajövőképet talán csak az árnyalhatja, hogy Oroszországban megszületett az elvi döntés az RT globális orosz televízió magyar nyelvű adásának megindításáról.

Ebből a helyzetből minden bizonnyal már csak úgy lehetne kiutat találni, ha a felelősökben lenne erő és akarat a helyzet gyökeres újragondolására. Az óra éjfél előtt egy percet mutat.

(Lovas István, FB, 2015-02-12)

 

Nem érdemelnek elfogadást a liberálisok, sem a liberalizmus bármilyen formája. Az nem vélemény, hanem...
2/14/2015 3:13:37 PM

Nem érdemelnek elfogadást a liberálisok, sem a liberalizmus bármilyen formája. Az nem vélemény, hanem bűn. Zéró tolerancia kell. Gyűlöletbeszédért meg szabadságvesztés. Gyűlölet tettekért még úgyabbul.

Például norvég álcivilkedésért - taszoskodásért.

Mert a náci, fasiszta, antiszemita stb. szavak behelyettesítésével pont ezeket mondják miránk, és akarnák tenni is ha lenne hatalmuk hozzá, hát akkor viszonozzuk nekik az el nem fogadást! A nyomorult liberálisok véletlen se emberbarát, hanem direkte családromboló buzilobbijának Oroszországban letöltendő járna!

A tasz tiltakozik a puszta normalitás ellen, ilyenekkel mint Dragomán György, Gerlóczy Márton, Karafiáth Orsolya, Kemény Zsófia, Kiss Tibor Noé, Pungor András, Rácz Zsuzsa, Szilasi László, Tompa Andrea és Tóth Krisztina? Tehetségtelen liberális bérencek, álértelmiségi megélhetési haknizók. És jé, ezek is mind zsidók. Tele vannak az állítólag politikamentes bulvárlapok, női magazinok, kereskedelmi adók és hírportálok a szélsőséges vadliberális véleményekkel, így az ő hülyeségüket is terjesztik. Azért kár, hogy az ilyen mocskoknak anyjuk apjuk egyáltalán megismerkedett. Inkább meg se születtek volna.

"A szervezők szerint a „házasságot »Isten csodálatos ajándéka és gondoskodásaként« definiáló magyar rendezvény azonban kirekesztő és bántó lehet azok számára, akiket kizárnak a házasság intézményéből, vagy akiket a jog nem tekint családnak. (…) A hatályos magyar szabályozás és gyakorlat hátrányosan különbözteti meg az azonos nemű párokat és azok gyerekeit, a transzneműeket és azok családját, az alternatív együttélési formát választókat és azok gyerekeit, a gondokság alatt állókat, valamint azokat a magyar állampolgárokat, akik harmadik országbeli polgárral szeretnének házasságot kötni."

Az eszem megáll.

Ad egy. A Madarak és fák napja diszkriminálja a hüllőket és a lágyszárú növényeket? A Föld napja súlyosan kirekeszti a Szaturnuszt és a Vénuszt? Az idegenvezetők világnapja mély lelki sérülést okoz a kőfaragóknak és balett-táncosoknak?

A jelenleg zajló Házasság Hetét keresztény egyházak és civilszervezetek hozták létre, ha jól sejtem, a TASZ és más, a társadalmitudat-formáló kampányokban élenjáró jogvédők példáján felbuzdulva. Azért, hogy párkapcsolati ügyekben ne csak a vulgárliberalizmus képviselőinek médiaképes akciói uralják a terepet, hanem a klasszikus családforma is megjelenjen ezen a módon. Teszik ezt abban a világban, melyben a kiegyensúlyozott férfi-nő viszonyra való alkalmatlanság, az életre szóló elköteleződés képességének hiánya miatt egész nemzedékek vergődnek, sehogy sem találva a helyüket, a boldogságukat."

Házasság? Liberális jogvédők rárontottak Áder feleségére

http://www.flagmagazin.hu/akt/hazassag_liberalis_jogvedok_rarontottak_ader_felesegere

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions