width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. szept. 13.

2007. szeptember 13., csütörtök

Zsidó tulajdonú freemail,citromail LEVÉLTITKOT SÉRT ÉS CENZÚRÁZ



Árpádsáv meg holokauszt, unalmas ez az állandó hisztéria. Namost, elfogadod a holokamu hivatalos hazugságot. Innentől nem kritizálod a zsidókat, és elfogadod a globalizmust, minden vadhajtásával (neoliberalizmus, vadkapitalizmus, "zsidóvilág") együtt. Mert különben tömeggyilkosság, gázkamra, holokauszt, blablabla. És belénknevelik, hogy a neoliberalizmusnak nincs alternatívája! Ha - zug - ság!

Ezek is jól hangzó balliberós hazugságjelszavak ám :-)

lassan mondom,hogy mindenki megértse
dübörög a gazdaság
lendületben az ország
húzzunk bele
elkúrtuk de nem is kicsit
illegitim
politikai pedofilia
kizárta magát
szélsőjobboldali csürhe
versenyképesség
nem fog fájni
alacsony színvonalú
a jövő elkezdődött
rosszkor volt rossz helyen
forrradalom
árpádsávos
nem lesz gázáremelés
majomketrec-parádé
bukott politikus
posztkádári
jogászkodjanak a jogászok
utcára vitt tömegek
elhatárolódás
ti,mocskok
középosztály
köztörvényes
kedves kommunista barátaim
példa nélküli
jönnek akik már elemezték Magyarországot
nem mondok le
takarodj
rossz példa
zsidó
vértől piros a pesti utca
liberálbolsevik
kurva jó ez a város
nemzetközi tőke
rendszerváltás
alkotmányos keretek
kisztitkárok
timur és csapata
lecsúszás
kiirta magát
reform
Eu
önök -maguk
istenemre mondom
mi liberálisok
szégyen
tiltakozunk
mélypont
görög katolikus pap unokája
poltikai fogoly
fasiszta
tűzzel játszik
példamutatás
öngondoskodás
holokauszttagadók lábbal tapossák

Az ellenség megnyilvánulásai azok, amiktől jóérzésű ember iszonyodik, és nem a hazafias, nacionalista nyilasoké.

> From: "Zador Gabor" trucalling citromail.hu
> To: ............
> Sent: Wednesday, August 29, 2007
"ROHADT TETVES NÁCIK MIND MEG FOGTOK HALNI! MI VAGYUNK TÖBBEN, EGY SEM MARAD BELŐLETEK! LE FOGUNK TITEKET GYILKOLNI, MÁR 62 ÉVVEL EZELŐTT KELLETT VOLNA, DE AKKOR EZ NEM TÖRTÉNT MEG, DE MOST ITT AZ IDEJE, MEG FOGTOK HALNI ROHADT TETVES NYILAS NÁCIK! ÉLJENEK A ZSIDÓK A CIGÁNYOK, A BALOLDALIAK, ÉS A LIBERÁLISOK! HALÁL A NÁCIKRA, NYILASOKRA!"Talán fel lehetne jelenteni ezt a "talmudista nemzeti önvédőt" a hatóságoknál, de nincs értelme, mert mint a magyarfaló new yorki Regős Péter is írta nekem egyszer űrpostán, "HA-Ha Ha... a hatóságokat is mi irányítjuk." -- Persze e 'kedves üzenetbe' rejtett halálfenyegetés szerzője elfelejti: - ha egykoron minden nácit megöltek volna, akkor ma nem lenne Izraeljük! Ezek szerint a nácik nem halált, hanem szobrot érdemelnének! --tj

*Zsidó imádság* Prága Machsor 97b. frankfurti 156a: "Amint hajdanában történt, úgy reszkessenek most is ellenségeink, félelem és rémület szálljon rájuk, hogy szívük megbénuljon. Öntsd ki rájuk haragod poharát. Félelem és rémület vegyen erőt rajtuk s zúzd szét szívüket. Iszonyú fájdalomban reszkessen lágyékuk, izzadjanak, remegjenek minden tagjukban és essenek össze. Egyik nyomorúság a másik után jöjjön rájuk, hogy soha többé föl ne kelhessenek. Verd őket, hogy soha meg ne gyógyuljanak!.. stb" --A Talmud Magyarul, Luzsénszky Alfonz fordítása, Aster folyóirat kiadóhivatal. Ára 300 korona.

És éppen ezért, nomeg mert a freemail citromail stb. SOROS-alapítvány illetve sanoma zsidó cég által működtetett levelezőrendszereket lehallgatják, elolvasgatják az oda érkező leveleket.

Biztonsági kiskáté , amihez én azt fűzném hozzá, NE magyarországi domaineket, blogszolgáltatókat, ftp-rendszereket, levelezőrendszereket, és netlap tárhelyadókat, stb. használjunk.

Mozgalmistáknak

Mindenkinek, aki a nemzetiszocializmusért harcol - függetlenül attól, hogy velünk együtt vagy más utakon jár - tudnia kell néhány alapvető biztonsági szabályt! (sokan alap dolgokkal sincsenek tisztában)
Társalgás: A legbiztonságosabb a skype program! Kevesebb grafikai elem áll rendelkezésre ugyan; de hisz a lényeg a biztonság! Kerüld az MSN és az izraeli serveren futó ICQ programot nagy ívben!
Az alábbi címen: http://skype.com/intl/en/ tudod letölteni a skype programot! Mindig a legfrissebb verziót töltsd le! (van magyar oldala is a skype-nak de én abban sem bízom)
Jelszavak:
- Első szabály, hogy ne legyen személyedhez köthető; hiszen ha ismer a támadó akkor ilyen esetben könnyebb préda vagy!
Második szabály: a jelszó minél több karakterből álljon!!! amennyi csak lehetséges!
- Tartalmazzon kis és nagybetűket is!!
- Tartalmazzon számot is!
És mindezek ellenére időnként változtasd meg! Ne legyen örökéletű! Egy jelszót ne használj több helyre; mert ha egy helyen megfejtik a többi védelmed is veszélyben van!

Íme egy biztonságos, erős jelszó: KarakteR88

Levelezés: Tudd, hogy a levelezés alapból nem egy biztonságos eszköz! De aki freemail, citromail :-D és hasonlókkal kezd el mozgalmi munkát végezni, úgy érzem nem vette komolyan! yahoo.com az egyik biztonságos levelező rendszer!

És a gmail.com, teszem hozzá én...

A Bombagyár freemail és citromail fiókját, valamint azokét, akik levelet írtak nekik, törölték mindkét helyen, úgy a freemailen mind a citromailen. Undorítóak, nem igaz?
Ilyen a soros schwartz zsidó györgy féle szólásszabadság... cionista "nyílt" társadalom"