width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. máj. 18.

2008. május 18., vasárnap

Még néhány érv

Még néhány érv

Tény, hogy a zsidók uralják az USA-t, és annak erejének felhasználásával a Közel-Keletet. Minek adnak vissza nem térítendő katonai és anyagi segítséget Izraelnek, és minek vannak jelen megszállóként Irakban és Afganisztánban, sőt, minek szítanak polgárháborút a titkosszolgálataikkal (CIA, Moszad) Libanonban, Szíriában, Irakban, Palesztínában? Sőt, van itt még más is. A NATO-t nagyrészt a cionista zsidó Lord Ismay elképzelései alapján hozták létre. Azért, hogy az európai haderők is az Egyesült Államoknak legyenek alárendelve...

Az USa amúgy a maga területén PROTEKCIONISTA gazdaságpolitikát folytat, miközben mindenkire a szabad versenyt, szabad piacot próbálja ráerőltetni.

A mostani elnökválasztás minden jelöltje Izrael-párti, de el sem juthatna odáig egy Izraelt bíráló politikus, hogy egyáltalán jelöljék mint candidate-t (a megválasztásáért kampányoló elnökjelölt), nemhogy eséllyel induljon... Mindazonáltal én gyanítom, hogy a vérneokon háborús uszító, és szintén zsidó McCain fog nyerni...

A zsidók világhatalomra törnek. Hatalmas összegeket fektetnek be egyebek között a bankszférába (ezzel irányíthatják az ország gazdaságát és ezen keresztül a politikáját), az ingatlanpiacba (ott a lehetőség a tartós befektetésre biztos haszonnal) és ami a legfontosabb - a médiába (hogy kimoshassák az egyszerű állampolgár agyát).

És sajnos nagyon jól csinálják.

A zsidók többnyire jóval törtetőbbek, gátlástalanabbak, és elvtelenebbek, mint a nemzsidók, ugyanakkor sokkal szofisztikáltabbak is. Ravaszabbak, számítóbbak, és gátlástalanabbak, úgy értem. És egyáltalán nem demokraták. Csak egy dolog számít nekik: a (gazdasági) előnyök. Többnyire ilyennek voltak ábrázolva, amióta világ a világ - már az ókorban is. De később is. Shylock, Baxter, Harpagon, mind csupa negatív zsidó regényalak. Elég nagy részük sajnos valóban hasonlít is ezekhez.

Ha valaki akár a legcsekélyebb mértékben is bírálni merészeli őket, azonnal antiszemitizmust kiáltanak, és ezzel tulajdonképpen önmaguk gerjesztik maguk körül azt a negatív légkört és ellenszenvet, amit gyakran tapasztalunk velük szemben. Ezzel visszaélve akarnak gátolni minket abban, hogy rámutassunk a különféle piszkos ügyeikre, morális lezüllöttségökre.

A cionista zsidók (azaz a rossz zsidók, akikre a negatív sztereotípia tökéletesen ráillik) valahogy mindig megtalálják egymást, és hisznek "felsőbbrendűségükben" és a "választott nép" című soviniszta talmudista hazugságban, amit finoman jeleznek is minden alkalommal. Így legyünk aztán pártatlanok, emberszeretők, és zsidóbarátok, illetve minden szavunkra és tettünkre vigyázó alcsonyabbrendű polgártársak, nehogy valami antiszemitizmusnak nevezhető huncutságot kövessünk el.