width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. nov. 22.

2014. november 22., szombat

Ballib lázítók, mint a magyar nép barátai? Bullshit! Azért ígérgetnek hogy hatalomra kerüljenek. De tenni sose tennének jót, ...

"Niedermüller Péter, a radikális atlantisták EP-képviselője korábban világosan kifejezte; ideológiai kontrollt adna Brüsszel kezébe, hogy az Európai Unió beavatkozhasson a magyar kormány ellene, ha az eltér a dekadens liberalizmus képviseletétől."

Ballib lázítók, mint a magyar nép barátai? Bullshit! Azért ígérgetnek hogy hatalomra kerüljenek. De tenni sose tennének jót, a ballib mindig ártott nekünk, akárhányszor csak módja volt rá. Most épp hamisítanak, árulkodnak, karaktergyilkolnak, hazugságokkal próbálnak lejáratni jobboldaliakat. Ezt gondolja végig, aki ballibnek felülve uszul! Azoknak ott soha semmiben nem lehet igazuk, mert nem őszinték a szándékaik. Ellenségeink még akkor is, ha azt mondják amit hallani akarunk! És azért néha elárulják magukat, mi minden gazságot tennének a magyar nép kárára (sorsközösség aminek a libsik nem tagjai, történelmi tapasztalataink alapján a néptől mindig elkülönültek a ballibek, egyrészt érdekből, másrészt a saját ! választott ! identitásuk szerint, azaz zsidóként), ha módjuk volna rá. De nem lesz.

Szocionistáknak volt 8 évük, és minden csak rosszabb lett. Nekünk, mert ők persze gazdagodtak a tolvajlásból, korrupcióból, sikkasztásból "nokiás dobozok" ugye és egyebek.

Democsokratikus koalíció azaz DK, gyurcsánypárt. De a többi ballib szemétdomb se különb. Ezeknek tesz hasznára, aki együtt (jé, ilyen nevű pártjuk is van) tüntet a libernyák zsidókkal! A hatalom megszerzése után természetesen nem volna tovább szükség a nem vérliberális, nem brancsbéli, pláne a liberális propaganda által megtévesztett nemzeti érzelmű aktivistákra = teljes mellőzés, mint ahogy azt Ukrajnában is láthatjuk. Le is csukatnák őket, ha a sikeres hatalomdöntés után már nincs tovább szükségük rájuk. Vagy a vonat alá lökné őket a cia - mossad, ha szerintük "túl sokat tudnak" !

A baloldal legnagyobb hazugsága, hogy ők a szociális igazságosságért harcolnak. A nagy büdös túrót! Akkor eleve nem pénzelné őket a nemzetközi zsidó bankárvilág és nagytőke... Kinek nem nyilvánvaló az érdekellentét? Saját maga ellen nem fizet ellenséget az ember, De nem is ellenség hanem csak kamu, színjáték.

A felsőközéposztályos hahás, millás zsidógyerekek, akiknek szülei jellemzően mszmp-mszp-szdsz kötődésűként a magyar nemzet meglopásából és idegen érdekeknek kiárusításából gazdagodtak és gazdagodnak, és emellé ráadásul fizetett tüntetők! Marhára hitelesek az ilyenek aztán, mint a társadalmi igazságosság bajnokai!

Lenézik a szegényeket, de a magyar középosztályt is gyűlölik.

Bibsi trockista - kommunista saul alinsky felforgatóit usa-beli alapítványok képezték ki, még oda tengerentúlra is kivitték őket kohnferenciázni, puccsolás és hamisítás módszereit tanulni.

http://mno.hu/belfold/beismer-es-magyarazkodik-a-haha-1134522

Megtiltanák a dékás zsidaj mocskok hogy a tagállamok a neoliberális, antiszociális és nemzetellenes, erkölcstagadó nililista vadkapitalizmustól eltérjenek! Ezt így ki is mondják :

"Niedermüller Péter, a radikális atlantisták EP-képviselője korábban világosan kifejezte; ideológiai kontrollt adna Brüsszel kezébe, hogy az Európai Unió beavatkozhasson a magyar kormány ellene, ha az eltér a dekadens liberalizmus képviseletétől."

Gyámság alá helyeznék Magyarországot a radikális atlantisták

http://www.hidfo.net.ru/2014/11/22/gyamsag-ala-helyeznek-magyarorszagot-radikalis-atlantistak

2014.11.22 16:10

A Demokratikus Koalíció radikális atlantista párt támogatta egy új intézmény felállítását az Európai Unióban, aminek teljes mértékben alá lennének rendelve a tagállamok. Ez az új Európai Ügyészség egy olyan szerv lenne, amire nem lenne befolyása a tagállamoknak, viszont az EÜ felügyelhetné az egyes tagállamok működését és eltávolíthatna állami vezetőket korrupciós vádakra hivatkozva. A DK szerint a korrupció visszaszorítása miatt szükséges ez az intézmény.

Az Európai Parlament Állampolgári Jogok Bizottsága ülésén a szélsőjobboldal kivételével minden párt támogatta a tagállamok alárendelését egy újabb európai hatóságnak. Ugyanakkor a radikális atlantisták a vitában határozottan amellett álltak ki, hogy az új intézmény a lehető legnagyobb mértékben legyen független a tagállamoktól, hogy azok semmilyen befolyást ne gyakorolhassanak rá.

Vegyük észre, hogy a radikális atlantisták általános gyakorlata szerint nem országos szinten fogalmaznak meg válaszokat, hanem olyan választ fogalmaznak meg a hazai problémákra, amivel alárendelnék Magyarországot egy külső hatalomnak, ami a mindenkori magyar kormány működését ellenőrizhetné, és beavatkozhatna, ha Brüsszel érdekeit sérelem éri.

A Demokratikus Koalíció EP-képviselői nem Magyarországot képviselik az Európai Unióban, hanem az Európai Uniót képviselik Magyarországon.

Niedermüller Péter, a radikális atlantisták EP-képviselője korábban világosan kifejezte; ideológiai kontrollt adna Brüsszel kezébe, hogy az Európai Unió beavatkozhasson a magyar kormány ellene, ha az eltér a dekadens liberalizmus képviseletétől.

A ballib polgárháborút akar Magyarországon! Nyíltan megmondják, már ott tartanak!

A ballib polgárháborút akar Magyarországon! Nyíltan megmondják, már ott tartanak!

Ballib kötődésűek. Polgárháborút akarók. Klubhálós, galamusos alamuszik. Hazug önmeghatározásuk szerint mértékadó, mérsékelt, nemnáci, szabadságjogokat tisztelő, európai, politikailag korrekt? Tisztes pozícióban levők : egyetemi tanárok, professzorok, akadémikusok, cégvezetők stb? Civilizált kulturált nyugatos emberek?

Ha ballib, akkor ez csak a látszat, a máz alatt szörnyetegek vannak. Adott helyzetben ugyanúgy bolsevik tömeggyilkosok, vagy azok irányítói lennének. Tormay Cécile is megírta, 1919-ben látszólag polgári zsidókból ugyanúgy magyarirtók és nemzetgyilkosok lettek!

Némelyik nagyon súlyosan ballib tanárnak egyből beazonosítható blogja van, ez különösen vicces. Politizálnak is a mocskok az iskolában, pedig tilos. A hahás demonstrációkhoz is középiskolásokat "hajtottak" ki az utakra, ószoci mszp-szdsz-es tanárok, például Tatabányán de máshol is. Viszont egy ilyen a hallgatóin számon kéri a turulos pólót, nemzeti zenéket vagy a Jobbik szimpátiát! Nemzeti érzelműnek a ballibek szerint egyenesen tilos lenni, és az a "mi nem politizálunk" jellegű, álfüggetlen oldalon priusznak számít. Vallásos se lehetsz, mert a zsidó ateizmus-propagáló (mert ő azért hisz a sajátjában!) inkvizítorok szerint akkor "hülye" vagy. De a liberálbolsevik fröcsögés, az oké. Hát a nagy sz*rt.

"Amitől magam is megijedek, az, hogy a pszichés labilitás országos méreteket ölt a balliberális oldalon. E cikk megjelenése előtt körülbelül három héttel ismerőseim a Magyar Tudományos Akadémia közelében egy étteremben ebédeltek. Mellettük egyetemi tanár ült az ELTE-ről, akit jól ismerek. Egy időben rendszeresen dolgoztunk együtt. Elmebaj jeleit akkor még nem tapasztaltam rajta. Ismerőseim arra figyeltek föl, hogy egyre hangosabban, magából kikelve ordítozik. Kukac volt a levesében? Rántott fekáliát szolgált ki magának? Nem. Azon háborodott föl, hogy, idézem őt: ezek az „ostoba, geci magyarok!" Nem kell nekik a Nobel-díjas Kertész Imre, helyette Wass Albertet magasztalják. Az egész étterem döbbent ámulattal figyelte a balliberális professzor oktalan dühkitörését. Ilyen szörnyeteg elmekórtani esetek tanítják a magyar ifjúságot!"

Fix pont, hogy el kell tüntetni őket az oktatásból, sőt az egész kulturális életből. Nincs joguk a saját fajtájukon kívülieket hazugságaikkal mérgezni. Ezek semmit sem tisztelnek vagy fogadnak el saját törzsük talmudi gyűlöletvallásán kívül.

Különben mitől diktatúra az a kormányzás, ahol akármit ! ordibálhat egy cccp pólós, direkt tanácsköztársasági terrorlegénynek beöltözött zsidó 'ábrahám soma' utcai szónok, akár erőszakra szólíthat fel a Kossuth téren, mint ezek a bibsák fattyak tették most november 17-én. A libsik teljesen békés gyülekezéseket is szétverettek, ha azok a szoclib kormányt bírálták. Nemhogy gyurcsányék, de előtte is pl. 2003-ban egy gesztenyéskerti parkban ! rendezett Lelkiismeret 88 csoportos gyűlést a forgalom aránytalan akadályozása ! miatt oszlattak fel!

Egész Európában elintézik maguknak ezek a gazok a "Harag Napját", mint a spanyoloknál annak idején, mikor az ellenséggel összejátszó zsidókat elszámoltatták. Most is a magyar nemzet ellenségeinek pártján állnak, de nehogy azt higgyük csak minket utálnak ennyire, ha hasznuk származik belőle elárulnak ezek midnenkit.

"Lovas István: Az egész nyugati világ alig várja, hogy Magyarországon véres polgárháború robbanjon ki"

"VIGYÁZAT: A POLGÁRHÁBORÚNAK KÉT ÉLE VAN"

"Éveken át a rasszista – magyargyűlölő – hangokkal teli Klubrádió genetikai és/vagy történelmi alapon elemeztette a szakmájuk alapszabályait a cél érdekében leköpő akadémikusokkal, szakértőkkel és a korábbi kormányok idején busásan jutalmazott véleményformálóival, hogy miért birka nép a magyar és miért nem mer kimenni az utcára. Emlegették a bénító félelmet is. Így magyarázták, hogy a magyarok („ezek") miért nem tódulnak az utcára kétharmaddal megválasztott kormányuk ellen. Ugyanazon csodálkozókról van szó, akiknek terrorkormányzása idején az „utcai politizálás" antidemokratikus cselekedet volt, amelyet kegyetlenül megtoroltak az amerikai és hasonszőrű követségek elnéző mosolya mellett.

Ezeket az álértelmezéseket az elmúlt hetek szinte folyamatos tüntetései elsöpörték, de ez csupán arra készteti e véleménygettó rádiót, hogy felfüggessze a gyáva génekről és egyebekről korábban ezerszer hallott viszályt keltő propagandafejtegetéseket. A „magyar" hirtelen tehát lázadó és bátor lett. Olyannyira, hogy nem csak az arcát meri megmutatni kisvárosokban is, de egymásra jellegükben igen csak hasonló vezetői olyan ordenáré szavakkal szónokolnak, ami az általuk demonstratíve imádott nyugati országokban elképzelhetetlen. Szóval akkor már nem kell félni? Akkor már nincs „diktatúra"? És eddig hazudtak azok, akik ennek ellenkezőjét állították? Sebaj!

Ők és őket visszhangozva, illetőleg velük összejátszva az egész nyugati világ alig várja, hogy Magyarországon véres polgárháború robbanjon ki. „Orbán takarodj!", harsogja címében a „visszafogott, mérsékelt, konzervatív" vezető svájci polgári napilap, a Neue Zürcher Zeitung, a cikkhez tartozó fotóján a parlament előtti embertömeget mutatva. Egy brit üzleti (!) hírportál pedig felteszi a kérdést, hogy Budapest a következő Majdan-e?

A polgárháborút szítók és előkészítők egyik orgánuma, a Galamus.hu tegnapi számában ezzel a címmel jelent meg cikk: Miért avatkozik be Oroszország Magyarország belügyeibe? (Nem Amerika – Oroszország.) A publicisztika így zárul: „Kovács Zoltán főszerkesztő nemrég azt írta az ÉS-ben, hogy Orbán Viktor lesz az első magyar kormányfő, aki valószínűleg nem lesz képes demokratikus körülmények között távozni a politikai életből. Ámen." Fegyverbe!

A Vasárnapi Hírek október 26-i számában megjelent egy interjú egy volt alkotmánybíróval. A lényeget a lap így foglalja össze: „Vörös Imre jogászprofesszor kalapot emel az államcsíny előtt." Balliberális értelmiségiek ágyaznak meg teoretikusan is a vérontásnak, amire alig várnak.

Hiszen most szerintük olyan körülmények vannak, amelyek – mint Charles Gati, Clinton volt amerikai elnök tanácsadója – demokrácián kívüli eszközök bevetését teszik szükségessé a rendszer megdöntésére.

Mely körülmények természetesen nem voltak jelen 2010 tavasza előtt. Amikor Gyurcsány miniszterelnök hazugságbeszédjére adott népi felháborodás megfogalmazását a köztévében felolvasni nem hajlandó vezetés az ott tüntető tömeget annyira feldühítette, hogy a tüntetés a köztévé épülete előtti ostrommá alakult. Amiről magának a köztévének tilos volt egyetlen képet is sugároznia. Mert akkor uralkodott nálunk hibátlan demokrácia és sajtószabadság. Amikor tilalomtáblákat helyeztek el, hogy mezőgazdasági gépekkel ne lehessen tüntetni. Amikor törvényt hoztak, hogy ne lehessen paradicsommal vagy tojással dobálni a népet intézkedéseikkel és provokatív beszédeikkel a végtelenségig felháborító, gyáva vezetőket.

Ezek voltak az idők, amikor Pongrátz Gergelyt, a magyar nép példás hősiességét mintázó (ó, gének, ó, történelem!) 1956-os szabadságharc egyik hősét a Kuncze-féle belügyminisztérium rendőrei véres csuklóval hurcolták el a Hősök teréről, mert tüntetni mert. Amikor csupán a 12 ezres lakosú Bicskén a 2002-es választások idején egy MDF-es képviselőt és egy Fidesz-párti polgárt félig agyonvertek.

Amikor (2006. június 1) a Magyar Nemzet fotósát és a segítségére siető Blikk-es kollégáját a rendőrök összeverték. Amikor egy lengyel tévéstábot fenyegetett meg a rendőrség, mert 2006. október 23-án a rendőrök által megvert Vértesaljai László atyával akartak temploma előtt interjút készíteni. Amikor Gyurcsány azonosító nélküli rendőrei a földön fekvő emberek fejét rugdosták bakanccsal és vertek félholtra nőket is illegális viperájukkal. Miközben az USA és vazallusi nagykövetségein a diplomaták a kezüket dörzsölték. Annak is, hogy a szabadságharc emléknapján még egy fideszes országgyűlési képviselőt is embertelenül összevertek.

Ezek voltak ám a szép, demokratikus idők. Azok, amikor a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Titkárságának közleményt kellett kiadnia, hogy bizonyos normatív támogatásokból kizárják az egyházi intézményeket, ami iskolatípustól függően diákonként 43-67 ezer forint kiesést jelent. Hogy az egyházi intézmények alkalmazottait nem kívánják a közalkalmazotti bértábla szerint fizetni. Hogy az egyházi iskolák kötelező működési feltételei lényegesen szigorúbbak lesznek, mint az önkormányzati iskoláké.

Ami szintén nem zavarta sem a nyugati sajtót, sem „szövetségesi" kormányainkat és budapesti lerakatait, amelyek lázasan készülődtek arra, hogy védőszárnyuk alá vegyék a leszbikusok, melegek, transzvesztiták, stb., évente megtartandó szivárvány menetét.

A nyugati sajtó és a mai, jobboldali kétharmados többség tagadói gyakran hivatkoznak az EBESZ azon megállapítására, hogy a választások előtt a Fidesz térfele felé lejtett a pálya. Ami önmagában hazugság, hiszen ellentétben 1998-cal, amikor szinte ellenzéki sajtó nem volt, az interneten és azon kívül az ellenzéki médiában is minden érdeklődőnek rendelkezésére állt a fülkebeli véleménynyilvánításhoz szükséges információ. A politika színpadáról eloldalgott Bajnai Gordon akkor azt hajtogatta, hogy nem az országgyűlési választások, de a „szabad" európai parlamenti választások mutatják meg a nép igazi akaratát. Megmutatták. Ugyanazzal az eredménnyel, mint az idei másik két választás. Haraszti Miklós EBESZ-e…

A véres polgárháborúra uszítók azonban egyet ne feledjenek. A magyar nép a békére vevő. De ha kell, a békére támadók ellen felveszi a botot, a Molotov-koktélt. Sőt. Még a kétharmadnál is nagyobb arányban. Vigyázzatok közismert uszítók!"

(Lovas István, Magyar Hírlap, 2014-11-22)

Forrás: FB

***

Kommunista karrier: csokornyakkendős szelíd fiúból lett a legvérengzőbb terrorista

2014. november 06. 10:23

Ifj. Tompó László - Hunhír.info

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=79709

Mondhatnók, tipikus történet, se szeri, se száma az ilyen eseteknek. Itt van például Corvin (Klein) Ottó esete. Igen, belőle, a csokornyakkendős szelíd fiúból lett a legvérengzőbb terrorista. Hiába, a bolsevista különleges egy lakója az Úristen állatkertjének. Akárcsak a farkas, megszelídítésre valahogy aligha alkalmas jószág. (A képen Szamuely Tibor)

De maradjunk csak a nevezettnél! Akiről ki tudja, hány közteret neveztek el valaha, s hány viseli netán még mindig a nevét. Lapozzuk csak fel egykori osztálytársa, a két világháború közti magyar katolikus paptársadalom egyik kiemelkedő képviselője, Nyisztor Zoltán művét (Ami a Vallomásból kimaradt, 1971)!

„Sohsem hittem volna, hogy diáktársaim közül csak egy fogja beírni nevét a történelembe s az egy púpos kis zsidó fiú, Korvin-Klein Ottó lesz. Máramarosszigeten a piarista gimnáziumban öt éven át mellettem ült s példás viseletű, eszes diáknak tartottuk. Apja jogtanácsosa volt a báró Grödel-uradalomnak, mely akkor az egész vármegye fakitermelését a kezében tartotta. Fiát – tán nyomorék mivolta miatt – elkényeztetve nevelte. Szép, drága ruhái voltak, messze kihajló keményített gallérján nagy csokorba kötött nyakkendőt hordott s minden nap sonkás zsemlét hozott magával tízóraira, ami akkor lukulluszi eledelnek számított. Csendes szelíd fiú volt Ottó, udvarias és előzékeny, talán azért is, hogy a szokásos diákverekedésekbe bele ne sodródjék. Az anyját nem ismertük, soha nem mutatkozott, az apja azonban kimondottan szép ember volt, ami annál feltűnőbbé tette egyetlen magzata rútságát. Rövid vékony lábain egy zömök test ült, amit kidomborodott melle és púpos háta még erősebben kihangsúlyozott, de a legvisszataszítóbb a feje volt, mely hosszúkás tökre emlékeztetett, elálló fülekkel, uborka-orral, széles kígyózó szájjal.

Hogy hol ismerkedett meg a kommunizmussal, illetve hol találkozott vele, hogy karjaiba dobja magát, nem tudom. Púpossága miatt katona nem lehetett s hadifogoly se, hogy mint a többiek Oroszországban eshetett volna bele. Az akkori polgári társadalom ellen sem lehetett semmi bosszúja, hisz a legjobban szituált osztály gyermeke volt. Mindenesetre a legelszántabb és legvadabb kommunisták közé tartozott s neve a Számuely Tiboré mellett mint a legvérengzőbb kommunistáé maradt fenn az első kommün történetéből."

Alighanem példaértékű esetismertetés. Szóval az oly szolid kisfiú, mihelyst útilapu került a talpára, „dolgozni" kezdett. Akárcsak azok, akik ezerkilencszáznegyvenöt után léptek „akcióba". S bár zsigerileg gyűlölték a régi polgári világot, de annak ékszereit hordták testükön, annak bútoraival rendezkedtek be.

S ami megmaradt ivadékaikban, az engesztelhetetlen gyűlölet. Gyűlölete mindannak, ami náluk akár csak egy kicsit is különb. „»Vedd el tőle, mert neki van«, »Utálom, mert fölöttem áll«, »Nekem ingyen jár«. Nos, a Tízparancsolat helyett ők csak ezt a hármat ismerik. Amiért viszont, lássuk be, még szánalomra sem méltók.

index, hvg, origo, 444, cink, nol, stop, vs.hu, hir24, hirstart és a többi ballib szemét. Hazug libsi hírportálok - Aki hazudik az csal, aki hazudik az lop, hazudni csalni csúnya dolog

ZSindex index, hvg, origo, 444, cink, nol, stop, vs.hu, hir24, hirstart és a többi ballib szemét. Hazug libsi hírportálok - Aki hazudik az csal, aki hazudik az lop, hazudni csalni csúnya dolog

NEM Áder Jánost dobálták tojással Prágában!

Zs Index, hvg, origo, 444, cink, nol, stop, vs.hu, hir24, hirstart és a többi ballib szemét. Hazudni, csalni csúnya dolog. Vége lesz az usa világnak, vele ezeknek a hazugsággyáraknak is. Annyira szabad e sajtó, mint rákosi rosenfeld szabad nép című napilapja, amit a népszabadság jogelődjének vall. A népszava címe, és embertelen szellemisége még sokkal régebb óta ugyanaz volt. ezeknek. Indexeknek tehát csak a nevük új, meg ami ballib szemetet nem soroltam fel, de ráillik a jelen mondanivaló!

A minimális sajtóetikát sem tartják be, úgy viselkednek itt velünk mint gyarmattartó a rabszolgáival, vagy izrael a palesztinokkal szemben, magyargyűlölő zsidók és amellé még szemtelenek is - ne csodálkozzanak, ha betiltódnak előbb utóbb. Kutyának nem kell a hazugsággyár szellemi szemete.

Keressünk rá erre, látni fogjuk ki hazudik, az mind ballib álfüggetlen zsidó oldal :

"Áder Jánost megdobálták tojással Prágában"

De nem igaz. Lebukásukra mi a zsidaj ganék válasza? Semmi! Hallgatás = beismerés. Esetleg egy bedemártoni stílusú, erőltetetten lazáskodó, fölényesen gúnyolódó cinikus valamit odavetnek majd reagálásul. Vagy valami semmitmondó ilyesmit :

"Kritizálta a köztévé Híradója azokat a hírportálokat, amelyek azt írták, hogy Áder Jánost megdobálták tojással Prágában."

Drasztikusan radikális dolgok jutnak eszembe, mit kell tenni a hírhamisító médiával. Remélem másnak is. Egymillióan a sajtószabadságért mint liberális jelszó, valójában a jobboldal állandó rugdosása, nyílt magyarellenesség ugya az "a magyarok" ismerős, és az esztelen nácizás jelenti számukra a sajtószabadságot. :P

Nemcsak lop, hazudik is az Index?

http://mno.hu/celpontblog/nemcsak-lop-hazudik-is-az-index-1259072

2014. november 19., szerda 12:09

Néhány órája a következő címre lettem figyelmes az Indexen: „Tojással dobták meg Ádert Prágában. A feldühödött cseheknek nem tetszik a Putyin-barát politika".

Amerika hangja No 1. a félrevezetésben, hiszen a fenti néhány sort elolvasva mindenki azt hiheti, hogy itt bizony a paksi atomerőművet bővítő ország államfőjét gyalázták meg egy jól irányzott tojással. Persze nem erről van szó, nem miatta volt indulatos a tömeg – még akkor sem, ha a „független" újságírók ezt szeretnék sugallni. A részeges cseh elnök, Milos Zeman verte ki a biztosítékot azzal, ahogy korábban bagatellizálta a '89-es tüntetéseket és nyilvánosan káromkodott, ráadásul „fekete öves kommunistaként" kínai és oroszbarát kijelentéseket is tett.

Az, hogy egyébként a tojásdobálós rendezvényen Áderen kívül ott volt még néhány magas rangú állami vezető, az Indexet nem érdekelte. Kár. Pedig Joachim Gauck német elnök is kapott egy tojást a halántékára, ráadásul őt el is találták. Ő is Putyin csatlósa lenne?! (Az eset miatt egyébként a cseh államfő bocsánatot kért a meghívott államfőktől.) Az Index írásából még az a mondat is kimaradt, amit az ugyancsak „független" Hvg.hu az ügy háttereként legalább hozzáfűzött, miszerint: „A füttykoncertből az ünnepségre látogató államfőknek is kijutott, így Áder Jánosnak is, bár neki beszéde közben sikerült egyperces néma csendre inteni a tömeget." Persze, értjük, az Indexnek hangulatfelelősként alapoznia kell. Ki ne értené – ha már Prágában is tojászápor fogadja Magyarország vezetőit, akkor tegnap a Parlament előtt miért csak egy kis „lökdösődésre" futotta?!

Elő a tojásokkal!!!

Prágai tüntetések: másként emlékezett az internetes sajtó

http://www.hirado.hu/2014/11/19/br-pragai-tuntetesek-maskent-emlekezett-az-internetes-sajto/

Forrás: M1 Híradó | 2014. 11. 19. 20:30:00

Eltorzította néhány internetes újság a hétfői prágai tüntetésekről szóló beszámolókat – írta a Célpont blog. A cikkben azt is hozzátették: csúsztatásokkal mosták össze a Milos Zeman elleni tüntetést Áder János szereplésével. A hétfői rendezvényen a tojásdobálás és skandálás egyértelműen Milos Zeman cseh köztársasági elnöknek szólt, és nem a magyar államfőnek.

A hétfői felvételeken az látszott, hogy a cseh államfő, Milos Zeman Joachim Gauckal beszélgetett az emléktábla leleplezése előtt, amikor hirtelen a tömegből tojásokkal kezdték el dobálni kettejüket. A biztonságiak hatalmas fekete esernyőkkel védték őket. Az is jól látszott, hogy Áder János köztársasági elnök a közelben állt, de az ernyőkön kívül. Egy alaposan célt tévesztett tojás elől pedig ügyesen kitért. A tábla leleplezése előtt is volt már kiabálás és dobálás, amikor Milos Zeman kezdett beszélni.

Hogy a tojásdobálás és a feldühödött tömeg szavai Milos Zeman cseh köztársasági elnöknek szóltak, azt a közmédia tudósítója is megerősítette, aki a helyszínen követte végig a megemlékezést. „A magyar, a szlovák vagy a lengyel köztársasági elnök lépett a mikrofonhoz, mindnyájukat meghallgatták, és a végén megtapsolták, így Áder János köztársasági elnököt is, akit semmilyen inzultus nem ért" – fogalmazott Bartal Tímea.

A magyar internetes újságok közül a hvg.hu hétfőn még tényszerűen írt arról, hogy a tömeg Milos Zeman ellen tüntetett, és „Áder János kérésére elcsendesültek a tüntetők". Kedden viszont már azt emelte ki, hogy „tojással dobálták meg a magyar köztársasági elnököt". Hasonló megfogalmazást vett át több más internetes médium is. Például a 444.hu azt írta: „tojással dobálták meg Áder Jánost". A 168 óra pedig szó szerint azt közölte, hogy „esernyőkkel védték Ádert a dobálóktól". Kedd délelőtt az index.hu tovább ment, úgy számolt be a történtekről, hogy „tojással dobálták meg Ádert Prágában". Az alcímben pedig azt írták: „a feldühödött cseheknek nem tetszik a Putyin-barát politika".

„Nemcsak lop, hazudik is az Index?" – ezt a kérdést a Célpont blog tette fel. A Magyar Nemzet online verzióján megjelent írásban részletesen elemzik, hogy az internetes újságcikkek milyen csúsztatásokkal vannak tele, és hogy összemossák a Milos Zeman elleni tüntetést Áder János szereplésével.

A blog kiemelte: az Index írásából még az a mondat is kimaradt, hogy Áder Jánost végighallgatta a tömeg, neki sikerült egyperces néma csendre intenie őket, mint ahogy az is hogy több más állam vezetője is ott volt a rendezvényen, sőt Joachim Gauck német elnököt fejbe is találta egy tojás.