width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ballib lázítók, mint a magyar nép barátai? Bullshit! Azért ígérgetnek hogy hatalomra kerüljenek. De tenni sose tennének jót, ...

2014. november 22., szombat

Ballib lázítók, mint a magyar nép barátai? Bullshit! Azért ígérgetnek hogy hatalomra kerüljenek. De tenni sose tennének jót, ...

"Niedermüller Péter, a radikális atlantisták EP-képviselője korábban világosan kifejezte; ideológiai kontrollt adna Brüsszel kezébe, hogy az Európai Unió beavatkozhasson a magyar kormány ellene, ha az eltér a dekadens liberalizmus képviseletétől."

Ballib lázítók, mint a magyar nép barátai? Bullshit! Azért ígérgetnek hogy hatalomra kerüljenek. De tenni sose tennének jót, a ballib mindig ártott nekünk, akárhányszor csak módja volt rá. Most épp hamisítanak, árulkodnak, karaktergyilkolnak, hazugságokkal próbálnak lejáratni jobboldaliakat. Ezt gondolja végig, aki ballibnek felülve uszul! Azoknak ott soha semmiben nem lehet igazuk, mert nem őszinték a szándékaik. Ellenségeink még akkor is, ha azt mondják amit hallani akarunk! És azért néha elárulják magukat, mi minden gazságot tennének a magyar nép kárára (sorsközösség aminek a libsik nem tagjai, történelmi tapasztalataink alapján a néptől mindig elkülönültek a ballibek, egyrészt érdekből, másrészt a saját ! választott ! identitásuk szerint, azaz zsidóként), ha módjuk volna rá. De nem lesz.

Szocionistáknak volt 8 évük, és minden csak rosszabb lett. Nekünk, mert ők persze gazdagodtak a tolvajlásból, korrupcióból, sikkasztásból "nokiás dobozok" ugye és egyebek.

Democsokratikus koalíció azaz DK, gyurcsánypárt. De a többi ballib szemétdomb se különb. Ezeknek tesz hasznára, aki együtt (jé, ilyen nevű pártjuk is van) tüntet a libernyák zsidókkal! A hatalom megszerzése után természetesen nem volna tovább szükség a nem vérliberális, nem brancsbéli, pláne a liberális propaganda által megtévesztett nemzeti érzelmű aktivistákra = teljes mellőzés, mint ahogy azt Ukrajnában is láthatjuk. Le is csukatnák őket, ha a sikeres hatalomdöntés után már nincs tovább szükségük rájuk. Vagy a vonat alá lökné őket a cia - mossad, ha szerintük "túl sokat tudnak" !

A baloldal legnagyobb hazugsága, hogy ők a szociális igazságosságért harcolnak. A nagy büdös túrót! Akkor eleve nem pénzelné őket a nemzetközi zsidó bankárvilág és nagytőke... Kinek nem nyilvánvaló az érdekellentét? Saját maga ellen nem fizet ellenséget az ember, De nem is ellenség hanem csak kamu, színjáték.

A felsőközéposztályos hahás, millás zsidógyerekek, akiknek szülei jellemzően mszmp-mszp-szdsz kötődésűként a magyar nemzet meglopásából és idegen érdekeknek kiárusításából gazdagodtak és gazdagodnak, és emellé ráadásul fizetett tüntetők! Marhára hitelesek az ilyenek aztán, mint a társadalmi igazságosság bajnokai!

Lenézik a szegényeket, de a magyar középosztályt is gyűlölik.

Bibsi trockista - kommunista saul alinsky felforgatóit usa-beli alapítványok képezték ki, még oda tengerentúlra is kivitték őket kohnferenciázni, puccsolás és hamisítás módszereit tanulni.

http://mno.hu/belfold/beismer-es-magyarazkodik-a-haha-1134522

Megtiltanák a dékás zsidaj mocskok hogy a tagállamok a neoliberális, antiszociális és nemzetellenes, erkölcstagadó nililista vadkapitalizmustól eltérjenek! Ezt így ki is mondják :

"Niedermüller Péter, a radikális atlantisták EP-képviselője korábban világosan kifejezte; ideológiai kontrollt adna Brüsszel kezébe, hogy az Európai Unió beavatkozhasson a magyar kormány ellene, ha az eltér a dekadens liberalizmus képviseletétől."

Gyámság alá helyeznék Magyarországot a radikális atlantisták

http://www.hidfo.net.ru/2014/11/22/gyamsag-ala-helyeznek-magyarorszagot-radikalis-atlantistak

2014.11.22 16:10

A Demokratikus Koalíció radikális atlantista párt támogatta egy új intézmény felállítását az Európai Unióban, aminek teljes mértékben alá lennének rendelve a tagállamok. Ez az új Európai Ügyészség egy olyan szerv lenne, amire nem lenne befolyása a tagállamoknak, viszont az EÜ felügyelhetné az egyes tagállamok működését és eltávolíthatna állami vezetőket korrupciós vádakra hivatkozva. A DK szerint a korrupció visszaszorítása miatt szükséges ez az intézmény.

Az Európai Parlament Állampolgári Jogok Bizottsága ülésén a szélsőjobboldal kivételével minden párt támogatta a tagállamok alárendelését egy újabb európai hatóságnak. Ugyanakkor a radikális atlantisták a vitában határozottan amellett álltak ki, hogy az új intézmény a lehető legnagyobb mértékben legyen független a tagállamoktól, hogy azok semmilyen befolyást ne gyakorolhassanak rá.

Vegyük észre, hogy a radikális atlantisták általános gyakorlata szerint nem országos szinten fogalmaznak meg válaszokat, hanem olyan választ fogalmaznak meg a hazai problémákra, amivel alárendelnék Magyarországot egy külső hatalomnak, ami a mindenkori magyar kormány működését ellenőrizhetné, és beavatkozhatna, ha Brüsszel érdekeit sérelem éri.

A Demokratikus Koalíció EP-képviselői nem Magyarországot képviselik az Európai Unióban, hanem az Európai Uniót képviselik Magyarországon.

Niedermüller Péter, a radikális atlantisták EP-képviselője korábban világosan kifejezte; ideológiai kontrollt adna Brüsszel kezébe, hogy az Európai Unió beavatkozhasson a magyar kormány ellene, ha az eltér a dekadens liberalizmus képviseletétől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk