width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Mit jelent a liberalizmus? A helyi közösségeknek, nemzeteknek semmi jót, illetve a háttérhatalom uralmának növekedését szolgáló tévtanokat. Már így is el van csúszva a hatalom egyensúlya a koncentrált, szervezett magántőke-hatalom fele.

2014. november 27., csütörtök

Mit jelent a liberalizmus? A helyi közösségeknek, nemzeteknek semmi jót, illetve a háttérhatalom uralmának növekedését szolgáló tévtanokat. Már így is el van csúszva a hatalom egyensúlya a koncentrált, szervezett magántőke-hatalom fele.

Mit jelent a liberalizmus? A helyi közösségeknek, nemzeteknek semmi jót, illetve a háttérhatalom uralmának növekedését szolgáló tévtanokat. Már így is el van csúszva a hatalom egyensúlya a koncentrált, szervezett magántőke-hatalom fele.

Hiába "szabad vállalkozás" gyalog indulni egy autóversenyen, eszköztelenül esély a puszta célbaérésre sincs. A neolib kapitalista nyugati gazdaság ilyen, a tőketulajdonos háttérerők kilobbizzák a nekik kedvező törvényeket. Megveszik a politikusokat, alakítsanak ki olyan jogszabályi és adózási környezetet, amely a kicsi és közepes gazdasági szereplőknek akadályt képez. A multi ingyen kap területet, X évig adómentes, sőt a ! dolgozók bérét ! is részben az állam fizeti, bizony még ilyen is van. Aztán egyszerűen továbbáll, mint pl a Nokia. Kacsamesékben a kacsagyerekeknek azért is fizetniük kellett, hogy Dagobert bácsinak dolgozhassanak.

Bázisdemokrácia, amikor mindenki másfelé húzza a szekeret és nem jutnak semmire. Mindenki azt csinál amit akar, úgy ahogy neki tetszik, nem kell összetartani nincs kollektivizmus. E hippiközösség erőforrásainak megszerzését óhajtó szervezett magánhatalom gondos stratégia alapján, fegyelmezetten, saját vezetőinek tekintélyét abszolút elismerve ék alakzatban támad katonáival. Midnen nemzeti vagyont lenyúl e jól szervezett kör, már nincsenek államibevételek, nem lesz oktatás, egészségügy, tömegközlekedés, közbiztonság se mert rendőrségre sé bűnüldözésre se jut, leépül minden közszolgáltatás, a 99% nyomorba süllyed. Őslakosokból aztán bérrabszolga lesz vagy elüldözik őket az anyagi ellehetetlenítéssel mint most Magyarországon, vagy fegyverrel mint ahogy cionisták izraelből a palesztinokat.

Lenne csak libertárius, azaz szélsőségesen individualista libsi mondjuk a hírszerzős hvg-s bagázs izraelben, aztán hamar p*csánrúgnák őket a nemzetbomlasztásért!

A zsidóknak fontosak a hagyományaik, az identitásuk, még a 200 éve nem használt zsidó temetők is. Nekünk szinglizmus, meg egymástól való elvadulás a bizalmatlanság miatt. Sok a magát "megélhetésinek" mondó csaló, és igen a zsidó viselkedés mint a megbízhatatlanság mintája, persze zsidó zsidót nem verhet át a talmudi főszabály szerint. De nekik tradícionális nagycsalád. távoli rokonok összejárása. Nekik moszad az egész világon, aminek ötödik hadoszlopai katcák és szajanok, idf - hasbara. Nekünk meg Gárda és polgárőrség betiltás, hatósági kaláka és vendégség adóztatás! Meg taszok, helsinki bizottságok melyek a bűnözőket pártolják, azok emberi jogaiért aggódnak! De ha Komáromban egy Turul-szobrot akartak állítani, akkor náciztak a férgek mint a veszett kutya. Mi lett helyette, alapy gáspár nevű illegális, closet azaz rejtőzködő - kommunista partizánpártoló (pontosan ezért vitték el a németek!!!) zsidóról elnevezetett tér, sőt még egy addig csak számozott iskolát is elneveztek róla. Ennyit arról, hogy ezeket kiirtották volna vidéken 44 - 45-ben. Aki nincs, az nem követelőzik holokárpiért meg főleg nem használja fel a hollómesét saját törzsének gazdasági, politikai, és kulturális életünk feletti abszolút uralmának erkölcsi igazolására.

Mit jelent a liberalizmus, háttérhatalom uralmának növekedését, egyensúlyok, fékek, tőkekoncentrálció, szervezett magánhatalom, 

"Egy demokratikusan legitimált kormányzat által irányított állam csak akkor képes a közérdeket érvényesíteni, ha a szervezett magánhatalommal szemben kellő anyagi bázissal rendelkezik"

http://drabikjanos.com/2014/10/26/mit-jelent-ma-a-liberalizmus/#

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk