width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016.09.19.

2016. szeptember 19., hétfő

Orbán Viktor lelepleződött, kiderült, hogy bevándorlókkal kezelné a munkaerőhiányt. A kitétel a V4-ek által ismertetett közös dokumentumban szerepel, a miniszterelnök rábólintott. Segget csinált a szájából. Nincs hiányszakma csak rosszul fizetett szakma!!! A „hiánynak” számos egyéb oka van - alacsony bér, mobilitási akadályok, alacsony társadalmi presztízs, munkakörülmények, rosszabb életesélyek.

"Orbán lelepleződött, bevándorlókkal kezelné a munkaerőhiányt"

A kitétel a V4-ek által ismertetett közös dokumentumban szerepel, a miniszterelnök rábólintott.

Segget csinált a szájából. Ha nagyon kifizetődő lenne a hiányszakmákban dolgozni, akkor nyilván csökkenne, előbb-utóbb eltűnne a hiány. Nem ez történik, másrészt 2005 óta ilyen fajta ingyenes és támogatott szakmai képzéseket indítanak az ÁFSZ-nél, azaz a munkaügyi-központokkal. Nincs hiányszakma csak rosszul fizetett szakma. A szocik száz lépés programját követi a fidesz is sajnos.

Ugyanaz a neoliberalizmusuk!

"Nyilván szerepet játszik ebben a kommunista időkben jól megtanult, leegyszerűsített gondolkodási séma. Ez a séma úgy hangzik, hogy „ha nem találok munkaerőt, akkor kevés van, és ezért többet kell képezni". Ebben sokan hisznek. De láttuk, a „hiánynak" számos egyéb oka van (alacsony bér, mobilitási akadályok, alacsony társadalmi presztízs, munkakörülmények, rosszabb életesélyek), amelyek együttesen azt sugallják, hogy az „úgynevezett" szakmunkáshiány legalább annyira tekinthető versenyképességi hiánynak, mint munkaerőhiánynak. A hiány erőteljes jelzése pedig nem a tényleges – amúgy nem is mérhető – hiány nagyságát jelzi, hanem nyomásgyakorlásnak tekinthető, amely állami forrásokból kíván nagy tömegben – akár rosszul – kiképzett munkaerőt, mert ez esetben az számára sokkal olcsóbb lesz. Éppen ezért a hiányszakmát preferáló szabályozás nem fogja megszüntetni magát a „szakmunkáshiányt", éppen ellenkezőleg, távlatilag generálja. "

http://www.hier.iif.hu/hu/letoltes.php?fid=tartalomsor/2088

A fidesz csele : azt mondja amit az emberek hallani akarnak, de közben a háttérben (amit nem harsog a köz- és fidesz-oligarcha média) már százezrek betelepítésére készülnek.

Azért el kell menni és Orbánnak kell üzenni a NEM szavazattal, DE csak a muszlim áradatra vonatkozik az egész kampánycirkusz, a béreket letörő olcsó munkaerő behozatalára már készül a hazug, hamis álnemzeti fidesz qrmány.

Nem szabad több időt adni a rombolásra ezeknek, azért kell 2018-ban a Jobbikra szavazni. Amit ballib fórumokon továbbra is lenáciznak. De ezt úgy is lehet nézni, mindegy hogy azok-e vagy sem, legalább egy másik és új erő, ami még sose volt kormányon. :3

Orbán lelepleződött, bevándorlókkal kezelné a munkaerőhiányt - mert biztosan dolgozni akar a betolakodó

Pozsonyban Orbán Viktor kudarcot vallott: nemhogy nem sikerült megváltoztatnia az unió bevándorláspolitikáját, de ő maga hajtott végre 180 fokos fordulatot. A Jobbik úgy véli, a magyar kormányfőnek nem lett volna szabad áldását adnia a Visegrádi Négyeknek arra a Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter által ismertetett közös dokumentumára, mely szerint a Magyarországhoz hasonlóan munkaerőhiánnyal küzdő tagállamok „a menekülteket, sőt bevándorlókat akár jelentős számban" is befogadhatják. Ez a rémisztő kitétel teljesen egybecseng Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter elképzeléseivel, aki nem a Nyugatra menekült magyarok hazacsábításával és uniós szinthez közelítő munkabérekkel, hanem harmadik országbeli munkavállalókkal kezelné a hazai munkaerőhiányt.

Orbán tehát lelepleződött, az október 2-i népszavazást ő maga is pusztán párt- és belpolitikai erőfelmérésnek tekinti. Ezzel azonban rendkívül veszélyes hazárdjátékba viszi az országot, hiszen egy érvénytelen népszavazással ütőkártyát adna Brüsszel kezébe. A pénteki uniós csúcs után csak még bizonyosabb: ha a népszavazás eredménytelen, Orbán Viktornak személyesen kell vállalnia a felelősséget és távoznia kell a miniszterelnöki bársonyszékből!

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke

Orbán fordulata: bevándorlókkal kezelnék a munkaerőhiányt?

2016. 09. 17. Alfahír

A kitétel a V4-ek által ismertetett közös dokumentumban szerepel, a miniszterelnök rábólintott.

A pénteki pozsonyi EU-csúcs sikertelenségéről maga Orbán Viktor beszélt a találkozót követően. Mint írtuk, a miniszterelnök azt mondta, nem sikerült megváltoztatni Brüsszel bevándorláspolitikáját.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke reagáló közleményében azt írja, Orbán Viktor lelepleződött, kiderült, hogy bevándorlókkal kezelné a munkaerőhiányt.

"Pozsonyban Orbán Viktor kudarcot vallott: nemhogy nem sikerült megváltoztatnia az unió bevándorláspolitikáját, de ő maga hajtott végre 180 fokos fordulatot. A Jobbik úgy véli, a magyar kormányfőnek nem lett volna szabad áldását adnia a Visegrádi Négyeknek arra a Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter által ismertetett közös dokumentumára, mely szerint a Magyarországhoz hasonlóan munkaerőhiánnyal küzdő tagállamok "a menekülteket, sőt bevándorlókat akár jelentős számban" is befogadhatják" - fogalmaz a Jobbik politikusa.

A visegrádi csoport az úgynevezett "rugalmas szolidaritás" elvét javasolta Pozsonyban a migrációs válság kezelésére. Az álláspontot ismertető Witold Waszczykowski azt mondta, az uniós tagállamok között vannak olyanok, amelyek munkaerőhiánnyal küzdenek, így "a menekülteket, sőt bevándorlókat akár jelentős számban" is befogadhatják.

A javaslat Magyarország számára is kockázatos lehet, hiszen az elmúlt időszakban igen jelentőssé vált a munkaerőhiány.

Z. Kárpát rámutat: ez a rémisztő kitétel teljesen egybecseng Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter elképzeléseivel, aki nem a Nyugatra menekült magyarok hazacsábításával és uniós szinthez közelítő munkabérekkel, hanem harmadik országbeli munkavállalókkal kezelné a hazai munkaerőhiányt.

A Jobbik szerint Orbán tehát lelepleződött, az október 2-i népszavazást ő maga is pusztán párt- és belpolitikai erőfelmérésnek tekinti. Ezzel azonban rendkívül veszélyes hazárdjátékba viszi az országot, hiszen egy érvénytelen népszavazással ütőkártyát adna Brüsszel kezébe.

"A pénteki uniós csúcs után csak még bizonyosabb: ha a népszavazás eredménytelen, Orbán Viktornak személyesen kell vállalnia a felelősséget és távoznia kell a miniszterelnöki bársonyszékből!" - zárul a közlemény.

Kiképzett terroristáit védi usrael Szíriában is. Sorososok meg oroszoznak.Oroszország összehívta a...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF 
Kiképzett terroristáit védi usrael Szíriában is. Sorososok meg oroszoznak. Oroszország összehívta a...
Sep 18th 2016, 21:43

Kiképzett terroristáit védi usrael Szíriában is. Sorososok meg oroszoznak.

Oroszország összehívta a BT rendkívüli ülését az amerikai légicsapás miatt

2016. szeptember 18. 07:19 Hunhír.info

Oroszország összehívta az ENSZ Biztonsági Tanácsának rendkívüli ülését amiatt, hogy az Egyesült Államok vezette nemzetközi koalíció szombaton csapást mért a szíriai hadsereg állásaira Deir el-Zornál - közölte a moszkvai külügyminisztérium. Az amerikai hadsereg közben közölte: tévedésből vették célba a szíriai hadsereg állásait.

Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő azt mondta, hogy Oroszország "teljes és részletes" magyarázatot vár az amerikaiaktól. Moszkva a légicsapásokból "azt a borzalmas következtetést vonta le", hogy az Egyesült Államok oltalmazza az Iszlám Államot (IÁ). "Amennyiben ez igaz, akkor az amerikai fél éppen emiatt nem egyezik bele a Szíriáról szóló amerikai-orosz megállapodások nyilvánosságra hozatalába" - mondta Zaharova.

Hozzátette, hogy a légicsapással Washington veszélybe sodort minden eddigi szíriai megállapodást, és nem akar vagy nem képes eleget tenni a válság rendezésében vállalt kötelezettségének, elhatárolni a terroristákat és a mérsékelt ellenzéktől.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Jezsuita méregkeverő háttérhatalmista antipápa. Akik nagyon pogányoznak, de semmi kifogásuk az ateista...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF 
Jezsuita méregkeverő háttérhatalmista antipápa. Akik nagyon pogányoznak, de semmi kifogásuk az ateista...
Sep 18th 2016, 21:44

Jezsuita méregkeverő háttérhatalmista antipápa. Akik nagyon pogányoznak, de semmi kifogásuk az ateista libsizmus eszméi és célrendszerei ellen. Mert az üzlet, bankárok és más népelnyomók szöüvetségese a Vatikán is, a jogos lázadás megelőzésére békepapkodnak. Undorító egy irányú bűntudatkeltés a mai szerep az egyházaknak, fehér és Európa ellenes idegen zsidó vallási gyökerek megvannak ehhez amúgy is az Ószövetségben. Nem csak a hitgyüli biznisz-szekta! Szerintem lesznek hamarosan komoly egyházszakadások, ha ferenc nem áll le a liberális deformokkal. Nem fog, ezzel van megbízva, ezért választották meg.

Az egyházfő arra bátorította az egykori jezsuita tanítványokat, fogadják be otthonaikba és közösségeikbe a "menekülteket"

https://kuruc.info/r/4/163894/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.