width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. febr. 5.

2014. február 5., szerda

Szűk körök érdekeket sérti, viszont a többség érdeke pontosan ez. Hol itt a szélsőség ballibek, talán tolvajt kiáltani is az ha épp lopnak?

Szűk körök érdekeket sérti, viszont a többség érdeke pontosan ez. Hol itt a szélsőség ballibek, talán tolvajt kiáltani is az ha épp lopnak?

Hazugságokat, és egyéb súlyos ellentmondásokat leplez le Gaudi úr.

A szilenciumos hét mérlege az Európa Tanácsban - Gaudi-Nagy Tamás összefoglalója

Egy idegen valami, ami minden közvetítést igyekszik uralni, támad, de nem hagyja hogy védekezzünk.

Minden értelmes, jó felfogóképességű, és igazságkereső másként ugyan, de meglátta ugyanezt a társadalmi problémát. Egy idegen valami, ami minden közvetítést igyekszik uralni, támad, de nem hagyja hogy védekezzünk.

A zsidók származási alapon érvényesülnek körbe, európai erkölcsöt nem ismerő talmudi Hagyó - mányaik is a cinkosságig menő összetartást hirdetik. Emberileg értékesebbek közülük ebben nem vesznek részt, ezeket nevezik aztán öngyűlölőnek a cionisták, De amelyik politikusként vagy köztisztviselőként állami alkalmazásban (szabadpiac pártiak, nekik legyen mindent szabad) százmilliókat - milliÁRDokat sikkaszt tőlünk, és tart külföldi bankszámlákon mint simon gábor mszp-s képviselő, az nehogy már megússza csak mert zsidó. De, ez itt és most egy ilyen rendszer. Mi tetsszen rajta egy magyarnak? Ennek semmi köze sikerhez vagy sikertelenséghez, az efféle balliberális zsidók mindannyiunkat meglopnak, ráadásul az ország rossz hírét keltik külföldön ha nem az ő gyűlöletpártjaik vannak hatalmon!

Csurka idézeten mi nem igaz, fekete jános aki 82-ben azt aláírta zsidó, ma is liberális zsidók az imf szószólói, a hazugok népe magát az igazságot akarná betiltani. Egyetlen érvük a nácizás. Na és, ti meg az ókor óta azok vagytok.

„antiszemitizmusom, mint olyan, nincs: senkit sem gyűlölök a származása miatt, de senkinek a bűneit, és különösen a magyarság elleni ártásait nem hallgatom el a származása miatt. Annak kimondása, megírása, bizonyítása, hogy Magyarország az 1982-es IMF-be lépés óta egyre fokozódó nemzetközi zsidó nyomás alatt áll, és ennek végső célja a magyar élettér megszerzése, amit megkönnyít a megszállók számára a magyarság tragikus fogyása, nem antiszemitizmus, hanem tény.”

Mert nincs rajtuk mit.

Nem szereted a zsidókat, mert nincs rajtuk mit, ez van skacok.

HA tényleg nem volna okunk odafigyelni rá, ki zsidó és ki nem az, nem volna téma. Kiben lehet megbízni, és kiben nem érdemes. Az is csak egy nép, mint például az orosz. Nyílt oroszellenesség kifejezetten a magukat zöldnek, vagy baloldallinak álcázó neoliberális zsidókra jellemző. A kommunistázó (mikor épp saját szüleik voltak A kommunisták), Oroszországot szovjetnek hazudó táblákkal, meg pulóverekkel bohóckodó lmp-sek, együtt pm-esek "Bojkottáld izraelt" transzparensen egyből kiakadnának.

 

Ezért uniópárti a belterjes jobb és balliberálisok kasztja

Ezért uniópárti a belterjes jobb és balliberálisok kasztja. Nemzetközi erőforrás - elszívó rendszert a saját országa kárára kiszolgáló politikusok, köztisztviselők, médiások, közgazdászok, pénzügyesek, és jogosok. :) Nekik jó az unió, kiszolgálják a gépezetet, ebből élnek messze átlag feletti színvonalon, és nem a társadalomnak teremtenek értéket. Ami megépül, az nem a közvetítők népének köszönhető, hanem az egyszerű állampolgárok munkájának, tehetségének, szorgalmának!

Az érdekeltségek rendszerét tudatosan alakították ilyenné, hogy viszonylag könnyen megúszható legyen a korrupciók leleplezése, konkrét bizonyítása.

"A legnagyobb mértékű korrupció az uniós pénzek leosztása körül tapasztalható. Általános gyakorlat, hogy a nagyobb pályázatokat nem az egyszerű emberek valós pályáztatással támogatására, hanem meghatározott gazdasági szereplők igényeinek megfelelően írják ki. Aki ezekbe a körökbe tartozik, gyakran már a pályázat kiírása előtt tudja, hogy konkrétan kinek megy majd a pénz. A kisebb összegek pedig az ismerősök ismerősének mennek, cserébe a hallgatásért. Ilyen az uniós bürokrácia. Az uniós pénzek leosztásakor állami- és kormányszintű a korrupció, a már megkapott összegek továbbosztásakor az érdekközösség főbb gazdasági szereplőinek szintjén megy, majd utolsó körben az ismerősök ismerőseink fogják be a száját a kis- és mikrovállalkozásaiknak csúsztatott néhány millióval."

http://www.hidfo.net/2014/02/04/egyre-dragabb-az-eu-nak-helytartokat-fizetni

Miért 310 ft egy euro? A nyugati bankrendszer nem jótékonyságból van jelen nálunk, hanem minket kirabolni - az árfolyamingadozás előre ismeretével valakik közülük igen sokat keresnek!

Miért 310 ft egy euro? A nyugati bankrendszer nem jótékonyságból van jelen nálunk, hanem minket kirabolni - az árfolyamingadozás előre ismeretével valakik közülük igen sokat keresnek!

A háttérhatalom gazdasági rohamosztagai támadásának valós oka

2014. február 04. 08:29 Hunhír.info

Néhány országban kezdenek a dolgok egyre jobban menni, nem kérnek az IMF-ből, csökkentetik a kamatokat, s így tovább. A feltörekvés hasznából azonban egyre kevesebb jut a befektetőknek. Ezért újra akarják írni az az osztozkodást saját eszközeikkel, ezért mennek neki a valutaárfolyamoknak. Ha az ország bedőlne esetleg, akkor jön majd az IMF, és beleíratja a „szándéklevélbe” a bajba jutott kormánnyal, hogy addig tartanak a megszorítások és a privatizációk, amíg meg nem születnek a kamatfizetéshez szükséges pénzek.

A piaci hatások és a zsarolás

A forint az elmúlt két hétben jelentősen vesztett értékéből a dollárral és az euróval szemben a „piaci megmondó emberek” legnagyobb gyönyörűségére. Ebből a minden kétséget kizáró tényből levonták a megkérdőjelezhetetlen következtetést, s pálcát törtek a kormány által folytatott újszerű, s inkább patriótának, mint unortodoxnak nevezhető gazdaságpolitika felett. Megbukott, mondták, ezért azonnal kamatokat kell emelnie a jegybanknak a forint védelmében! Kicsit korán törték a pálcát, mert rövid úton kiderült, hogy a feltörekvő államok egész sorában – Törökországtól Oroszországig, Lengyelországtól Argentínáig, sőt olyan fejlett országokban is mint Norvégia – zuhantak a nemzeti valuták. A megmondók kedvenc napilapja már másnap – tőle nem várt őszinteséggel – arról tudósított, hogy a „piac” spekulatív módon akarja kierőszakolni a kamatemelést, ami sikerült is Törökországban és még néhány más államban.

Mint tudjuk, a pénzek piacán az árut és szolgáltatást forgalmazók cserélnek pénznemeket, azaz kereskednek devizákkal. Ez lenne a normális kereslet-kínálat forma, de már régen nem ez a helyzet. Az adósságok világméretű megszaporodása miatt az úgynevezett pénzügyi forgalom a kereskedelem miatt létrejött devizaeladások többszöröse is lehet. Ha hazánkat nézzük, akkor azt látjuk, hogy a kereskedelmi tételek miatt naponta 300-400 millió eurónyi adásvétel adódik, de több devizát adnak el, mint amennyit vesznek, mert a kereskedelmi és a fizetési mérleg pozitív, tehát áramlik az idegen pénz a jegybank kasszájába. Emiatt a forintnak erősödnie kellene. Van azonban hazánknak mintegy harmincezer milliárd forintnyi külföldi kitettsége is, részben a cégek, a háztartások és az államkassza révén, ahol a magyar adósságleveleket külföldi tulajdonosok tartják kezükben. Ezek az adósságlevelek azonnal pénzre – euróra és dollárra – válhatók a szabályok alapján. Ha ennek a volumennek egy napon akár csak a 0,1 százaléka megmozdul, az már 300 milliárd forintot, vagyis csaknem egymilliárd eurót jelent. A közelmúltban tapasztalt néhány százaléknyi forintromláshoz elegendő tehát egy csipetnyi ebből az irdatlan pénztömegből. Ha a világpiacra vetítjük a dolgot, akkor látjuk, hogy a világgazdaság mintegy negyvenezer-milliárd dollárnyi adósság tömegéből elegendő volt néhány tízmilliárd dollár kiszivattyúzása, hogy létrejöjjön a kívánt piaci fegyelmező hatás. (A vezető nyugati szaklapok is mindössze tízmilliárd dolláros pénzvisszavonásokról beszélnek.) Felvetődik a kérdés, hogy a „befektetők” kisiskolás csínytevésből, fékezhetetlen haragjukban vagy más okból ejtették meg a pénzkivonásokat a feltörekvő országok pénzpiacairól, így hazánkból is. Nem jó egyik magyarázat sem, az igazi ok a nyers érdek. Befektetőink szeretnének sokkal többet keresni a jövőben, az kevésbé érdekli őket, hogy ügyfeleiket azáltal „kifektetik.” Kifektetés (értsd fizetésképtelenség) esetére ugyanis jön az IMF–EU kúra, amit jól ismer már mindenki. Néhány országban kezdenek a dolgok egyre jobban menni, nem kérnek az IMF-ből, csökkentetik a kamatokat, s így tovább. A feltörekvés hasznából azonban egyre kevesebb jut a befektetőknek. Ezért újra akarják írni az az osztozkodást saját eszközeikkel, ezért mennek neki a valutaárfolyamoknak. Ne feledjük, hogy a nemzeti valuták mesterséges gyengítésére fordított pénzösszeg csak töredéke annak a pénztömegnek, ami ezek után is a célországokban marad. Csupán egyszázalékos kamatemelés kicsikarása éves alapon egymilliárd dolláronként tízmillió dollár pluszprofitot jelent, ami kiszippantható minden akadály nélkül. Ha az ország bedőlne esetleg, akkor jön majd az IMF, és beleíratja a „szándéklevélbe” a bajba jutott kormánnyal, hogy addig tartanak a megszorítások és a privatizációk, amíg meg nem születnek a kamatfizetéshez szükséges pénzek.

Ezt az okfejtést olvasva talán nem kétséges, hogy minimális befektetéssel hatalmas többlethaszonra lehet szert tenni. Kérdés továbbra is, hogy szükséges-e akkor azonnal kamatot emelni a fenyegetett országokban? Nincs uniformizált válasz, mert a megcélzott országok eltérő helyzetben vannak. Ahol nincsenek rendben az állam pénzügyei, nagy a költségvetés deficitje, növekszik az államadósság mértéke, és a fizetési mérleg is viszi és nem hozza a pénzt, ott sokáig nem tudnak majd ellenállni a spekulatív nyomásnak. Ráadásul lehet, hogy a spekulánsok még egy lapáttal rá is tesznek, és a kamatemelés után tovább támadják az adott ország valutáját, hogy kicsikarjanak még egy kamatemelést. Emlékezzünk: Simor András 2008 végén az egekbe emelte a kamatot, s nekünk senki sem adott pénzt, az IMF hitel – és a vele járó megszorítás persze megszorítás – ott kopogtatott a jegybank kapuján. Ha a pénzügyeiket rendben tartó országok is kamatokat emelnének, azt jeleznék a külvilágnak, hogy bajban vannak. A piacnak azt a részét ijesztenék meg, amely nincs a spekulációs hálózatba szervezve. Hazánk példája azt mutatja, hogy a simori hét százalékról történő lefelé menetelés során a forint nem gyengült, inkább egy kicsit mindig erősebb lett. Ne feledjük, hogy nálunk még mindig van infláció feletti kamat, amit csak kevés stabil helyen találnak a befektetők. A konzekvens magatartás ráadásul tovább erősíti védelmi képességeinket, hiszen az átmeneti forintgyengülés miatt fényes nap virrad az exportőrökre, egyre többet kapnak a dollárért, az euróért és egyre több pénz kerül a jegybanki tartalékok közé. Az infláció miatt meg nem kell izgulnunk, mert rekord alacsony szinten áll. E tényeket ismerve a „befektetők” hazánkkal kapcsolatban nem csak érdekből, de dühtől vezéreltetve is cselekednek. A Wall Street Journal elemző cikkében a spekulált pénzek árfolyammozgásáról cikkezve a forint esetében grafikont is közölt, és nem tudta kihagyni a magyar gazdaságpolitika bírálatát. Eközben McCain szenátor is versenyt aggódott a napokban a magyar demokráciáért a „haladó és egyedül demokratikus” ellenzéki vezérekkel karöltve.

Boros Imre - Magyar Hírlap

Liberális, gyerekgyilkos - párti abnormális. Akár lmp, akár együtt pár mandátumért párti.

Liberális, gyerekgyilkos - párti abnormális. Akár lmp, akár együtt pár mandátumért párti.

"Szabó Tímea tavaly decemberben nyújtott be egy törvényjavaslatot az Országgyűlésnek "egyes törvényeknek a gyermekek fokozottabb védelmét elősegítő módosításáról" címmel, amelyben azt javasolta, hogy az a nő, aki gyermekét a szülés alatt vagy közvetlenül a szülés után megöli, kettőtől nyolc évig tartó szabadságvesztéssel legyen büntethető. Snedier Tamás emlékeztetett arra, hogy jelenleg ez a bűncselekmény öttől tizenöt évig büntethető. A jobbikos politikus szerint Szabó Tímea javaslata "a szélsőséges liberalizmus megnyilvánulása", illetve súlyosan élet- és emberellenes javaslat."

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=72407

Paks mint mém, mi? Ezzel akarnak választást nyerni?

Paks mint mém, mi? Ezzel akarnak választást nyerni? Jár a kacsa segge, nyitva a szoci szája, onnan lehet tudni hogy hazudik.

Ha Paks és oroszokkal való üzletelés a téma, e kettő 2010 előtt a maszop  szerint is rendben volt.

Ha van Orbánon sapka az a baj, ha nincs akkor pedig amiatt hőzöng a szocionista csürhe.

"Józsa István 2010-ig látványosan érvelt az erőmű bővítése mellett, mostanra azonban a legnagyobb ellenzőjévé vált."

"Az MSZP energiapolitikusának, Józsa Istvánnak a cége 6,6 milliárd (!) forintnyi megrendelést kapott a Paksi Atomerőműtől 2000 és 2010 között"

A sötétzöldeknek tudom ajánlani a barlangot, szigorúan fűtetlenül persze, vagy másszanak vissza a fára akár.

Sportoló, és Jobbikos. ;)

"200 százalék kell tőlem, mert jobbikos vagyok”

Sportoló, és Jobbikos. ;)

A ballib média a Jobbikosokat érvek híján (nácizás nem az) személyeskedésekkel támadja, ha találnak egy lumpen fazont, aki jobbosnak mondja magát, máris címlapon hozzák. Saját szemmel is látható, milyen alacsony színvonalú emberek fordulnak elő a szocionisták lakossági fórumain + egyéb összejöveteleiken. Ott aztán tényleg a hőbölgő legalja van jelen, zömmel a kátrányos helyzetűek, akik alig egy hete Jobbikosnak nézték a Hír tévéseket. Irigység, gyűlölet, elvakultság, jobboldali média láttán őrjöngésbe, akár tettlegességbe kezdenek a zömmel segílyesek, a nekik sajnos nem is annyira rossz fidesznél a nekik és sajnos nekünk is sokkal rosszabb ballibet simán elfogadják, csak mert utálják Orbánt. Még olyan is akad aki cigányozza és azért szidja, cigány létére. :D

"200 százalék kell tőlem, mert jobbikos vagyok - mondja a vb 3. helyezését elhozó freestyler. A Reggeli Start stúdiójában Sűrű Tamás freestyle labdarúgó beszélt sportágáról, pályafutásáról."

Lehet hogy alapból is lenne. Ám vannak ballibnek is kifejezetten liberális patkányok, akik azzal szórakoznak, hogy a maguk módján rátámadnak a velük ellentétben tisztességes jobboldaliakra, és ehhez nem is kell hogy a célpontjaik Jobbikosok legyenek. Nincsenek sokan a veszettliberálisok, de igen sok akad belőlük a médiában. Ami főleg felelős az agyatlan nácizásával, kialakít egy gondolkodást, ami aztán pont a legkülönb emberek megbélyegzéséhez vezet. Ki nácizik a legtöbbet, idegen tőke által foglalkoztatott drogos zsidó firkászok, korrupt politikusok, állami vagyontárgyakat egy lakás áráért megszerzők, nulla teljesítményű, liberális propagandázásra beidomított médiacelebek.

Az antifasizmus eleve úgy hülyeség ahogy van

Most épp a Becsület Napjára uszultak rá a bibsik, mi másra ilyen tájt, szerintük csak nekik lehet fájdalmuk, történelmi sérelmük. A zsidómédia aktuális események kapcsán is rendszeresen hamisít, a legnagyobb és legjövedelmezőbb hazugságrendszerüket is ilyen módszerekkel próbálják védeni.

"Szegények az elborult agyukban már az összes rosszat és gyilkolást a nemzetiszocialistákhoz kötik. Jó példa erre a videóban található kép, amin épp az NKVD-s zsidók végeznek ki embereket. Hogy ezt ők, hogy hozták össze velünk nemzetiszocialistákkal, vagy a Kitöréssel azt nem igazán értjük, de hát nyilván nem is az értelem miatt lett belőlük antifasiszta."

http://www.jovonk.info/2014/02/03/ujabb-antifasiszta-hulyeseg

Az Európa parlamenti választások tétje...

Az Európa parlamenti választások tétje...

Kontraszt: balliberálisok bemószerolnak minket, feljelentenek ahol csak lehet, hamis vádakkal, csak hogy hátráltassák, meghurcolják ezt az országot, ami nekik nem hazájuk - csak élősködnek rajta. A Jobbik, és dr. Morvai Krisztina viszont megvédi hazánkat a rágalmazóktól, az eu parlamentben. Amíg az EP létezik, kellenek oda a magyar érdekek szószólói is.

Így olvasott be Morvai Tavareséknek (videó)

Öt év alatt kb. tízezer kötelességszegési eljárást indított tagállamai ellen az EU. Gyakori, hogy az uniós jog megsértését kimondó döntésre "fityiszt mutat" az érintett s belátása szerint viselkedik tovább. Morvai rámutatott: amikor az EU újra és újra térdre akarja kényszeríteni Magyarországot profitközpontú, embertelen döntéseivel, nekünk is újra és újra erőt kell mutatnunk.

A népességfogyás nem vicc, jövőnk múlik rajta, mint ahogy a medve nem játék, már ha nem akarsz a medve játéka lenni te magad! :)

A népességfogyás nem vicc, jövőnk múlik rajta, mint ahogy a medve nem játék, már ha nem akarsz a medve játéka lenni te magad! :)

Árpád alkotott megin'. Ráadásul neki is van gyereke, legalábbis a wikipédián így olvastam, aztán fene tudja. Az politikai vonatkozású témákban pont annyira hiteltelen, mint szadeszes neolib Tótawé hávégés hungarofób blogja. Wiki-elv alapvető dolgokra forrást kérni, azután jön a "ami nem mainstream, az nem fogadható el forrásként, mert a zsikipédia semleges" címzetű óhéber süket duma. Fősodratú forrás pedig csak az övék, a mellesleg szintén függetlennek hazudott média, és közéleti szereplők, káderek, "szakértők".

Így hát csak és kizárólag saját neoliberális zsidó érdekköreik érvelhetnek saját maguk igaza (ami amúgy nincs) mellett, zseniális. :D

http://blogleany.blogspot.hu/2014/02/arpad-es-nepessegfogyas.html