width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jún. 28.

2008. június 28., szombat

Buzifelvonulás

Buzifelvonulás

A buzikat maguk előtt toló zsidókkal van a nagyobb baj, mert ezeket a pride-okat eleve ők találták ki, és nekik kellene kőzáport zúdítani a nyakukba igazából. (de ugye ők elérhetetlenek)

Persze tiltakozni kell a buzifelvonulás ellen, helyben is, sőt jó a tojással dobálás, hogy jelezze, nem fogadjuk el a magamutogatásukat.

Ha azt vesszük, hogy Istentől való maga a természet, és annak a törvényeitől való eltérés temészetellenes, akkor elég egyértelmű a helyzet...

A pride-osok az igazán agresszívek, mert ők a többség véleményét akarják erőszakkal megváltoztatni.

Persze ez nem fog menni, szerencsére. :-)

A bizonytalan nemi identitásúakra, és köztük főleg a 10-18 éves fiatalokra veszélyes ez a fajta alattomos életstílus-propaganda, mely a buzeranciát mint életviteli alternatívát mutatja be.

A pride ezekből kihozza a buziságot, és ennyivel is kevesebb család/utód lesz... végső soron a családok és az utódok számának csökkentése a cél.

Céljuk nyilvánvalóan a régi, a tematizálás, figyelemelterelés a lényegről, egyúttal provokáció, és kifejezése a magyarság, a kereszténység, általában a jó értelemben vett hagyományok (amik fenntartják magát a társadalmat, és a nemzetet), és a nemzeti tábor megvetésének.

No és a népességcsökkentés is cél ezekkel a buziságot népszerűsítő kampányokkal.

Hogy ez szélsőséges vélemény? A rendszer mindig azt nevezi szélsőségesnek, ami sérti az érdekeit. Ennek a rendszernek pedig a magyarok fogyása az érdeke. Világosan megmondták a cionista zsidó soros györgy féle világbank elemzői , ide NEKIK olcsóbérű biorobotnak "elég" 6 millió magyar is.

Miért most kell ennek a sok aberrált baromnak vonaglani, minden tisztességes embert megbotránkoztatva? Miért nem tudják otthon űzni nyomorúságosan szégyenletes élvezeteiket? Miért a Pozsonyi csata emlékét köpködik ezzel a tettükkel?

Amúgy amint látható, a gay pride szervezői ezzel a felvonulással csak a velük szembeni társadalmi ellenszenv növekedését érik el. :-D

Jön az évenkénti rendes "melegbüszkeség"-nap. A buzik milliókat költenek magamutogatásukra, hogy néhány százan megmutassák perverzióikat a világnak. De vajon van-e elég egészséges, heteroszexuális ember, aki nem kiabálva, nem dobálva (azt vonuláson kívül is megtehetjük), csak éppen szembevonulva velük, ki-ki a párja kezét fogva, megmutatná, hogy az ellenkező neműek szerelme többet ér? Nem kell hozzá pénz, csak elhatározás, hogy július 5-én mindenki elsétáljon barátnőjével, barátjával, férjével, feleségével, esetleg gyermekeivel a Városligethez, az '56-osok terére, és amikor a buzik hatalmas hangzavarral, zászlókat lobogtatva elindulnak a Deák térről, mi is megindulunk az Andrássy úton - a másik irányba. Nem kell se tábla, se zászló, csak sok-sok heteroszexuális, egészséges pár, akik egymás kezét fogják. Nem dobálnak, nem kiabálnak, nem bántják a buzikat. Csak vannak - és megmutatják magukat. Hadd lássa a világ a különbséget. (bombagyar.hu)

De itt van Toroék felhívása is :

A betyárok ott lesznek

Nem hagyjuk, hogy ilyen-olyan színű külföldi aberráltak erőszakolják rá a maguk idegen és beteg világát Magyarországra. Ezúton nyilvánosan üzenjük, hogy a magyar fővárost mi magunk fogjuk megvédeni. Szükség van minden magyar hazafira! Állj Te is a védők közé, vagy alakítsatok saját szervezetetekből, csoportjaitokból védelmi csapatokat, s jöjjetek július 5-én délután Budapestre az Oktogonhoz! A kiállás erkölcsi kötelességünk. 2008. július 5-én meg kell védenünk Magyarország becsületét! Július első napjait választották a világ jelenlegi urai Magyarország legújabb megalázására. A szabadkőművesség legnagyobb ünnepnapján, az amerikai Függetlenségi Nyilatkozat aláírásának évfordulóján, július 4-én érkezik végállomására, Budapestre az Európán átvonuló agresszív, degenerált idegenekből álló pederaszta-karaván, a Rainbow Rampage, hogy napokon át a buzeranciát ünnepelje a mi fővárosunkban. Július 5-én 16 órától a minden alapvető tradicionális erkölcsi értéket lábbal tipró homokos söpredék magamutogató nyilvános felvonulást és utcabált szervez, hirdetve ezzel Magyarország aberráltak és idegenek általi megszállását.

DE!

Mi magyar hazafiak ezekben a napokban emlékezünk a pozsonyi csatára, melyben megsemmisítő győzelmet arattak honalapító Árpád fejedelmünk hadai a nyugati seregek fölött. Az újkori magyar nemzeti ellenállás egyik első mérföldköveként pedig, 2002. július 4-én zárták le az Erzsébet-hidat a hazafiak. S most újra itt a feladat előttünk. Hunnia serege 2008. július 5-én megvédi a magyarok fővárosát! Hosszú ideje hangoztatjuk, hogy nem fogadjuk el a hatalom kettős mércéjét, amelynek értelmében a deviáns, nemzetellenes erők mindig megbéníthatják Budapestet, nekünk azonban sohasem engedélyezték a hazánk érdekében tartott felvonulásokat. Ezt hangoztatva ütköztünk meg tavaly október 22-én a Nagymező utcában a karhatalommal. A magyar nemzeti ellenállásnak köszönhetően a rendőrség idén végre megpróbált pártatlanul, sőt, Magyarország érdekében eljárni. Először betiltotta a deviánsok menetét, tartva – helyesen – az egyre erősödő hazafias ellenállástól, de hazaáruló, erkölcstelen, családellenes politikusok közbelépésére – eddig példátlan módon – visszavonta határozatát. Nem tűrjük azonban, hogy a rendőrség megint a hazaáruló politikusok kézi vezérlésű magánhadseregévé váljon! Nem hagyjuk, hogy ilyen-olyan színű külföldi aberráltak erőszakolják rá a maguk idegen és beteg világát Magyarországra. Azoknak a szlovák, szerb és román szervezeteknek, amelyek felajánlották, hogy maguk tisztítják meg Budapestet a nemzetközi pederaszta-seregtől, ezúton nyilvánosan üzenjük, hogy köszönjük, de a magyar fővárost mi magunk fogjuk megvédeni. Szükség van minden magyar hazafira! Állj Te is a védők közé, vagy alakítsatok saját szervezetetekből, csoportjaitokból védelmi csapatokat, s jöjjetek július 5-én délután Budapestre az Oktogonhoz! A kiállás erkölcsi kötelességünk. Mi ott leszünk.

Budaházy György és Toroczkai László

Még néhány informatív link a témában :

Sikerült egyesítenünk zenét, ifjúságot, szabad-szeretkezést, kábítószert és lázadozó hazaárulást. Ez a ragyogó összeállítás szinte verhetetlen!” [Jerry Rubin: „DO IT”. Simon & Schuster, NY 1970 – Jerry Rubin, /1938-1994/ - az amerikai társadalom egyik felforgató aktivistája és a Nemzetközi Ifjúsági Párt alapítója]

http://www.hazankert.com/200706_melegek2.html

http://www.hazankert.com/200706_melegek.html

http://kuruc.info/r/2/26613/

Buzifelvonulás, A betyárok ott lesznek, Budaházy György, és, Toroczkai László, nemzeti radikalizmus, Mi a megoldás?, erőltetett menet, általános állapot, echo tv, kibeszélő, a, gay pride, szervezői, szervező

Mi heterók vagyunk! Gyere velünk!