width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. aug. 13.

2008. augusztus 13., szerda

Kamukauszt kárpólás ?

Kamukauszt kárpólás ?

Kamukauszt-”túlélők”: még mindig nem fizetett eleget Németország

Az úgynevezett “holokauszt-túlélők” izraeli szervezeteit összefogó egyesület főtitkára elégtelennek tartja a Németország által kifizetett jóvátételeket. A Frankfurter Rundschaunak adott nyilatkozatában, amelyet csütörtökön közölt a német lap, Noah Flug, a holokauszt-túlélők izraeli szervezeteit összefogó egyesület főtitkára úgy érvelt, hogy nem áll arányban a náci Németország által elkövetett bűnökkel az a 60 milliárd eurónak megfelelő összeg, amelyet az 1952-es luxemburgi megállapodás óta fizetett ki a szövetségi köztársaság Izraelnek és a holokauszt túlélőinek. A németek eddig fejenként nem egészen 800 eurónak megfelelő összeget fizettek ki a csaknem 60 év alatt, évente mintegy 13 eurót - mondta. A valóságban a zsidók ezen összeg többszörösét húzták már le, hiszen tucatnyi újabb ürüggyel magáncégeket is megzsaroltak és fizetésre kényszerítettek Németországon belül és kívül egyaránt. Kamukauszt-szakértők már régen megjósolták, hogy a talmudi mentalitás miatt a németek még évszázadokig fizetésre lesznek kényszerítve, hacsak össze nem omlik az egyre kevesebb ember által elhitt kamukaszt legenda és a hozzá kapcsolódó üzletág. Mellesleg Izrael egyetlen fillért sem fizetett az általa kiirtott vagy elűzött palesztinok leszármazottainak.

Nem az izraeli költségvetés számára kér német támogatást, hanem azt akarja, hogy Németország közvetlenül a náci terror áldozatainak számláira utalja át a követelt segélyeket – hangsúlyozta a főtitkár. Érvelése szerint senki sem láthatta előre a jóvátételi szerződések több mint öt évtizeddel ezelőtti aláírásakor a mostani magas megélhetési költségeket és a tíz évvel hosszabb várható élettartamot.

“A túlélők zöme ma 80 évesnél idősebb, a vártnál több pénzre van szükségük gyógyszerek beszerzéséhez és más szükségleteik fedezéséhez. Sokan közülük éppen a koncentrációs táborban eltöltött évek, hónapok következményeitől szenvednek” - kavarta tovább a trutyit Flug. Hozzáhazudta: a koncentrációs táborok egykori foglyai közül tízezer izraeli nem kap semmiféle kárpótlást, mert a “merev szabályok” szerint nem jogosultak rá. Legalább 18 hónapot kellett a túlélőnek gettóban töltenie vagy legalább fél évet koncentrációs táborban, hogy jogosult legyen a segélyre (Mint tudjuk, a “haláltáborokban” számos zsidó 3-4 évet is túlélt, valszeg jól bírták a ciángázt - a szerk.). A budapesti gettó például fenn sem állt ennyi ideig - érvelt Flug. Végül rámutatott: súlyosbítja az Izraelben letelepült túlélők problémáit, hogy kétharmaduk Izraelben sem jogosult nyugellátásra, mert csak a kelet-európai rendszerváltások után érkeztek a zsidó államba, tehát nem dolgoztak ott aktív éveikben (Világos: mivel a zsidó kormány nem hajlandó fizetni e szegény zsidóknak, fizessen a német megint - a szerk.).

Két héttel ezelőtt Rafi Eitan, a nyugdíjügyek izraeli minisztere is további összegeket követelt Németországtól a “náci terror” Izraelben élő áldozatai (Érdekes lehetett ez a “náci terror”, ha mai napig élnek - a szerk.) számára. A német szövetségi kormány eddig visszautasított minden ilyen jellegű követelést (Nagyon helyes - a szerk.).

Azon a napon jelent meg a Fluggal készített interjú a frankfurti lapban, amelyen az úgynevezett holokauszt-túlélők izraeli szervezeteit összefogó egyesület főtitkára megbeszélést folytat e követelésekről Peer Steinbrück német pénzügyminiszterrel.

(hvg.hu szutyok korrigálva a kuruc.info által)