width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. jan. 12.

2014. január 12., vasárnap

Európai Egyesült Államok a tét a következő EP választáson - Lépjünk ki az Európai Unióból

Európai Egyesült Államok a tét a következő EP választáson - Lépjünk ki az Európai Unióból

Lesz mostanság emlegetve libsi részről 1914 is, a mindennapi betevő hollókosztozás mellett.

Nem azért tört ki az első világháború, mert nem volt egységes Európa.

http://nyisdkiaszemed2012.blogspot.hu/2013/05/albert-pike-harom-vilaghaborus-terve-es.html

http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/07/albert-pike-harom-vilaghaboruja-1871.html

http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=5115

"Pár éven belül meg akarják szüntetni a nemzetállamokat Európában. Igen sötét jövő elé nézünk. Hatalmas nyomor, gettósodás és most még elképzelhetetlen bűnözési hullám jön majd el. A multikulturalizmus pokollá fogja tenni a mindennapjainkat. Gyermekeink jövője az állandó élet-halál harc lesz. A magyarság pár évszázadon belül teljesen el fog tűnni."

Lépjünk ki az Európai Unióból

Már nem titkolják: az Európai Egyesült Államok a tét a következő EP választáson

(Ha ez megvalósul, akkor a nemzeti szuverenitásunk megszűnne teljesen, a magyarság elveszítené a hazáját és hatalmas léptekkel elindulnánk a megsemmisülés, eltűnés útján.)

A tavaszi uniós választásokon már az Európai Egyesült Államokról kell szavaznia a választóknak az Európai Bizottság alelnöke szerint. Viviane Reding véleményét a Telegraphban megjelent írás szerint a legbefolyásosabb brüsszeli diplomaták is osztják. "A tavaszi kampány erős lesz, igénybe veszi majd a választói szívet is" – ígéri az EU.

"Az euroszkepticizmus ellen a legjobb fegyver, ha az EU idei kampánya arról szól, hogyan alakuljon a politikai unió Európai Egyesült Államokká" – nyilatkozták befolyásos brüsszeli diplomaták a Telegraphnak. Az átalakulást szorgalmazza Viviane Reding is, aki nem csak az Európai Bizottság alelnöke, de a leghosszabb ideje szolgáló uniós biztos is. Reding szerint a tavaszi választások zászlajára az unió „igazi politikai közösséggé alakulását" kell tűzni. Az Európai Egyesült Államok kormányaként a bizottság működne, törvényhozóként pedig kétkamarás parlamentre – a most is létező Európai Parlament mellett a tagállamok szenátusának felállítására – tett javaslatot az igazságügyi és alapjogi kérdésekért felelős alelnök. Reding elképzelése szerint az unió egy szuperállamként működne a tagállami kormányok felett, míg a tagállamok kormányzatainak politikai hatalma csökkenne, feladataik és hatáskörük a most létező, angolszász megyei kormányzatokkal volna megegyező.

Itt a lényeg:

A bizottság szupremáciával bírna a tagállami kormányzatok felett, az Európai Parlament képviselői is kiszorítanák a tagállami parlamentek képviselőit a terv szerint, melyet egyébként az uniós intézmények többsége támogat. A nemzeti vezetők szerepe, így az Európai Tanácsé is csökkenne, csupán konzultatív erővel bírnának, mint a brit felsőház képviselői. (= a nemzethalállal - szerk.)

Nigel Farage, a Szabadság és Demokrácia Európájának társelnöke szerint Reding végre felfedte az igazi kérdést a brit választók előtt. „A hatalmon lévő EU-diplomatáknak ez az egy ajánlata van: vagy unió, vagy semmi. Május 25-én erről fognak dönteni a brit választók az urnáknál. És egészen biztos vagyok benne, hogy nemet mondanak majd erre a centralizálási mániára." Reding elképzelése jelzi a növekvő szakadékot is az unió és Nagy-Britannia között: míg az EU nagyon szeretné, ha a britek közelítenének a politikai társuláshoz, Nagy-Britannia inkább csökkentené az unió erejét és hatását. Azt feltételezzük, hogy London kilép az unióból, ezért inkább nem a britek érzékenységével foglalkozunk – nyilatkozta a lapnak egy uniós tisztségviselő. Elképzelhető, hogy Nagy-Britanniát már le is írták, az aggodalom viszont okkal nő, ahogy az EU-ellenesség uralkodóvá válik: Franciaországban, Görögországban és Hollandiában a közvélemény-kutatási eredmények szerint euroszkeptikus pártok vezetik a listákat. Reding és a szenior diplomaták válasza erre az, hogy az eurozónában tapasztalt megszorítások helyett inkább a szélesebb, grandiózusabb tervekre irányítanák a figyelmet. „A kérdés most lépett a döntés fázisába, hiszen alig több mint négy hónap múlva az európai polgárok ismét arról szavaznak majd, milyen Európában kívánnak élni. Most az forog kockán, milyen lesz a következő évek Európája. Ezért életbevágóan fontos, hogy elmenjenek az emberek szavazni. Az euroszkeptikusok elleni egyetlen fegyver, ha megmutatjuk a szavazóknak, hogy valóban számít a döntésük" –nyilatkozta a Telegraphnak a bizottság alelnöke. A tavaszi uniós választásokra az EU soha nem látott erősségű kampányt ígér, olyat ami „egyszerre hat a szívre és az észre". (Tehát euro milliárdokank fognak költeni a legelképesztőbb hazugságok sulykolására! - szerk.)

A kommunista, maoista José Manuel Barroso, a bizottság elnöke Athénban arról beszélt, hogy az első világháború százéves évfordulóját is arra használja majd az EU, hogy emlékeztesse a szkeptikusok, a nemzeti érzelmű embereket és Európa-ellenes pártok táborát, a politikai erő, ami mögött állnak, újra háborúba sodorhatja egész Európát. (Pedig a zsidók által ránk kényszerített béke, azaz adósrabszolgaság, multikulti, amiben nyomoroghatunk mennyivel jobb, nem?! - szerk.) "Soha nem vehetjük biztosra a békét, a demokráciát vagy a szabadságot. Erre kell emlékeztetni májusban azokat az európaiakat, akiket arra kérünk, válasszanak." ( - aggódott egy sort az európai népeket gyűlölő szar kommunista - szerk.) Reding és Barroso elképzelését nem minden kormány támogatja, többen nem kívánják emelni a tétet. „Ez a túlzott föderalista vízió nem segít azon államok többségének, akik egy jobban működő, megreformált Európai Uniót támogatnának" – mondta a Telegraphnak egy másik európai diplomata.