width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. aug. 3.

2007. augusztus 3., péntek

Balfasz mavo balra húz :)

UPDATE : VÉGSŐ BIZONYÍTÉK ARRA HOGY MAVO SZDSZ BÉRENC : A POMOGÁCS SZÓ MATULÁS SZÓHASZNÁLAT, ÉS ÉNRÁM POZITÍV EREDMÉNYT AD KI A MATULA "ADATBÁZISA"
MAGA A MAVO IS MATULA KÖZELI UGYANIS A NEVEM AZ IPMDB NEVŰ FÖRTELEMBEN SZEREPEL !!!

MIELŐTT MAVOVAL ÖSSZEKÜLÖNBÖZTEM VIRTUÁLISAN, NEM ADOTT KI POZITÍV TALÁLATOT A NICKEMRE AZ AZ OLDAL !!! UTÁNA VISZONT PÁR ÓRA MÚLVA IGEN!

HA HARC HÁT LEGYEN HARC, MINDENESETRE AKI LOVAS ISTVÁNT LEPOMOGÁCSOZZA AZ CSAK SZDSZ BÉRENC LEHET, UGYE MAVO ?? ÉS NEM AZ A LÉNYEG KI MIT ÍRT HANEM HOGY MI AZ IGAZSÁG, AMIRE A SOK KIS ELSZÓRT TÖREDÉKBŐL MOSTMÁR EGYRE EGYÉRTELMŰBBEN RÁLÁTOK !!!

07-07-30
Nyílt levél nemzetiszocialista barátainknak
Nemzetiszocialista barátaink

Reagáljuk le akkor azt a bérenc mavo zsidó féle nyílt levelet nekünk !!! :-)

Mert azt NEM a Puzsér írta ám, hanem a mavo. Ráismerek ám a stílusodra öreg és azt is tudom hogy admin vagy te is a zsidó szélsőközép blog zsidó adminja bizony :D



Az ereklye gyűjtés nem mindegyikünk hobbija, de ha valakinek mégis, ugyan mi kivetnivalót találsz benne? Hiszen vannak akik pl. a Római birodalomért avagy az indiánokért rajonganak, és ők is gyűjtenek tárgyakat rajongásuk tárgyáról :)
A világon a legprimitívebb dolog egy vitában ilyenekkel előhozakodni hogy ostobák vagyunk meg primitívek, nem dugunk eleget alkoholisták vagyunk és hasonlók. A jutubon szokásuk szellemi tunyáknak a get a life kifejezés odacsűrése ha képtelenek érvelni az én állításaimmal szemben !!!

A hungarizmus nem rasszizmus! Értetlenül állunk viszont az előtt aki a tiszta vért mint szitokszót használja... Az ilyen fokú antirasszizmus még sokkal torzabb és álságosabb megközelítése a dolgoknak.

MAVO MOST MEGKAPOD TŐLEM AMI JÁR!!!!!!! TE ZSIDÓBÉRENC :)

Most megtaláltam mavo poltikai tárgyú blogját , mert amit idelinkel a hozzászólasaihoz, az magánjellegűre vezet, ahol politika nincs is. Furcsálltam jó ideig, azt hittem, csak máshol szólogat be, neki nincs saját véleménye.
De van. Olyan, mint amilyeneket kommentel... "Bátor heterók" címen piszkálja a normális szexualitású embereket, gyorcsányt-zorbánt szidogat (persze a baloldalra csak pacsi, a jobbra pedig korbács...), csapkod össze-vissza. Nincs is ezzel semmi baj, akinek így sikerült a feje, használja azt, ami adatott.
Ami nekem fáj (meg furcsa is), hogy a címkefelhőjében vajon melyik kulcsszó vezet 17 előfordulással? HÜLYEMAGYAR. Bravó, mavo. Ez a felejthetetlenül gyatra Tóta W. Marha blogjának egyik kedvenc böffentése; mavo elirigyelte tőle, és mert saját hasonló ocsmánykodásra a jelek szerint nem tellett, hát le is nyúlta. Akár ha szart lopott volna a trágyatelepről...
Kíváncsi vagyok, hogy bármely szomszéd országban az efféle emberkék az adott többséget sorozatosan lehülyézve meddig maradnának veretlenek? Nem hinném, hogy egy "hülyeromán" szóval sűrűn felcímkézett blog gazdája Bukarestben ne kapna pár fülest...
Lehetne mindezt szólásszabadságnak nevezni, de ez elég álságos kezelése a jelenségnek. Ugyanis a nemzeti büszkeségünket szándékosan tipró-alázó vadszamarak égig ordítanak, ha mi kezdünk élni a szólásszabadsággal. Ha például Terembura leírja, hogy a zsidók egy általuk elkövetett tömeggyilkosságot ünnepelnek. (Terembura pontosítása: Nem egészen ezt irtam le. A zsidók a megmenekülést ünneplik, de közben áldottnak nevezik a tömeggyilkosságot elrendelö minisztert, továbbá boldogan azonosulnak a tömeggyilkosságot végrehajtó ösökkel. Ez nem pontosan ugyanaz, mint magát a tömeggyilkosságot ünnepelni. Viszont ez is türhetetlen a mai világban.) Ha én utolsó gazembernek tartom a pénzt követelő olaszliszkai cigányt. Ha Kitalátornak nem igazán rokonszenvesek a buzik, és az a véleménye - mellesleg aligha cáfolhatóan - hogy a hetero kapcsolat a normális és természetes, minden más ennél hátrább való.
Hát idehallgass, mavo, és ti is, vadliberális csahosaink! MAGYAROK VAGYUNK, MAGYAROK MARADUNK, keresztények (bezony...), heteroszexuálisok, stb. Ugyanolyan és ugyanannyi joggal, mint bárki magyargyalázónak van ebben az országban! Leszállni rólunk, de sürgősen - és amíg nem késő!
Ti pedig, nemzeti érzelmű barátaim, akik még nem nevezitek a Szent Jobbot tetemcafatnak, nem fingtok, amikor a Himnusz szól, és úgy gondoljátok, hogy a MAGYAR nem szitokszó, és nem a HÜLYE rokon értelme: ne védekezzetek! A ballibsi taktika az, hogy mindig nekünk kell elhatárolódni, védekezni, szenvedni mindenféle fasisztavád ellen. NEM VAGYUNK FASISZTÁK! Ne is törődjetek azzal, aki ilyet mond: csapjatok vissza annyival, hogy az illető visszafelé zsidózik voltaképpen, tehát szimpla antimagyar-rasszista. És, az ég szerelmére, emeljük-védjük ezt a sokat szenvedett kis országot, mielőtt végleg Kurvaországot csinál belőle a bitorló miniszterelnök, és mielőtt elnyomhatná a hangunkat a cigányok óbégatása, a buzik kamionról szóló macskazenéje és az ehhez kontrázó félhülyék ájultan szépelgő kórusa!...

Vicces ellenérvek

Egyébként kifejezetten a keresztény nacionalista magyarokat nevezték reakciósnak. :)
A nyilason nem kommunisták, aki ilyet mond, nem olvasott el egyetlen alapművet sem a témában.
Percemberek mindig vannak, akik az aktuális hatalomhoz csatlakoznak a koncért, mint ma az szdsz közeli építészek, akik a kormányzati negyedet építik amit majd 25 évre fog visszabérelni tőlük az állam hát ez sem nekünk hanem nekik lesz nagy üzlet.
Szóval ezért nem érv hogy kikből lettek aztán ávósok !

Hemingway zsidó 122 hadifogoly gyilkosa volt

27. (1949) Barátjának, Charles Scribnernek írt levelében Ernest Hemingway beszámol korábbi németországi ténykedéséről, többek között azt is megemlítve, hogy 1944-ben három golyót eresztett egy német hadifogoly hasába, aki nem volt hajlandó válaszolni a kérdéseire. Hemingway magánleveleiben bevallotta, hogy összesen 122 védtelen német hadifoglyot ölt meg brutális módon, a háború alatt pedig abból sem csinált titkot, hogy szerinte „az egyetlen végső megoldás (the only ultimate settlement) a nácik sterilizálása lenne, a szó sebészeti értelmében”.


Homályos Hemingway háborús tevékenysége

Meglehetősen nagy vitát váltott ki Rainer Schmitz német újságíró könyve, a Mi történt Schiller koponyájával, avagy minden, ami nem ismert az irodalomból. A jól dokumentált gyűjtemény ugyanis híres szerzők kevéssé, vagy egyáltalán nem ismert dolgai nyomába ered. Az embervadászat után más már nem is érdekes A normandiai partraszállás után az író haditudósítóként, tiszti rangban csatlakozott az amerikai IV. gyalogos hadosztály 22. ezredéhez. Valójában azonban nemcsak a haditettek leírása volt a feladata, hanem akkor már a CIA elődjének, az OSS-nek dolgozott. Hála tökéletes franciatudásának, de facto ő volt a Párizs melletti Rambouillet kormányzója. A civil lakosság mellett főként a német hadifoglyok kihallgatásával foglalkozott.Kutatásai során Schmitz rábukkant Hemingway néhány levelére, köztük két olyanra, amelyeket Németországban még sohasem publikáltak. Az egyiket 1949-ben írta Charles Scribner kiadónak. "Egyszer megöltem egy káposzta (Kraut) SS-t, aki szerfölött szemtelen volt. Figyelmeztetésemre, hogy agyonlövöm, ha nem hagy fel szökési kísérleteivel, azt felelte: Te nem fogsz engem megölni, mert félsz ezt megtenni. Degenerált fattyúk fajtájához tartozol. Különben pedig ezzel megsértenéd a genfi konvenciót is. Tévedsz, testvér, mondtam neki és a gyomrát megcélozva háromszor rálőttem. Amikor térdre esett, fejbelőttem. Azt hiszem, az agya a száján és az orrán spriccelt ki" - idézte a Corriere della Sera című olasz napilap.1950-ben egy másik levélben, amelyet Arthur Mizenernek, a Cornell Egyetem tanárának írt, az író újra visszatért háborús élményeihez. "Pontos számításokat végeztem, 122-t öltem meg. Az egyik olyan korú volt, mint Patrick fiam, 16-17 éves. Biciklin próbált elszökni. A 30-as kaliverű golyó a máját találta el" - írta a levélben.Schmitz nem tudja, higgyen-e Hemingway-nek, akinek számtalan levele tartalmaz túlzásokat, és szerinte talán ezek a történetek csak az író macsó mivoltából fakadtak. Az is igaz, hogy két levélben foglalt állításait senki sem erősítette meg. Ugyanakkor még csodálói is lehetségesnek tartják, hogy a háború alatt megsértette a genfi konvenciót. Az is biztos, hogy az ölés erős vonzerőt gyakorolt rá, erre több utalás is van.Még 1933-ban írta Janet Flannernek: "Élveztem a puskával való lövést, és szeretek ölni. Afrika az a hely, ahol ezt meg lehet tenni." Állatokról lehetett szó, amelyeket lelőtt Afrikában egy két hónapig tartó szafarin. De 1936-ban az Esquire-ban megjelent cikkében ezt írta: "Biztos, hogy semmilyen vadászatot nem lehet összehasonlítani az embervadászattal, és aki elég sokáig vadászott felfegyverzett emberekre, utána már semmi más iránt nem érdeklődik."A két levél ismeretében a vélemények a bennük foglaltak igazságtartalmáról a kétségbevonás és a lehetséges között ingadoznak. Schmitz szerint a választ a világ egyik legnagyobb írója eddig ismeretlen oldalával kapcsolatban további háborús archívumok kutatása adhatja meg. (Múlt-kor/MTI-Panoráma)