width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Balfasz mavo balra húz :)

2007. augusztus 3., péntek

Balfasz mavo balra húz :)

UPDATE : VÉGSŐ BIZONYÍTÉK ARRA HOGY MAVO SZDSZ BÉRENC : A POMOGÁCS SZÓ MATULÁS SZÓHASZNÁLAT, ÉS ÉNRÁM POZITÍV EREDMÉNYT AD KI A MATULA "ADATBÁZISA"
MAGA A MAVO IS MATULA KÖZELI UGYANIS A NEVEM AZ IPMDB NEVŰ FÖRTELEMBEN SZEREPEL !!!

MIELŐTT MAVOVAL ÖSSZEKÜLÖNBÖZTEM VIRTUÁLISAN, NEM ADOTT KI POZITÍV TALÁLATOT A NICKEMRE AZ AZ OLDAL !!! UTÁNA VISZONT PÁR ÓRA MÚLVA IGEN!

HA HARC HÁT LEGYEN HARC, MINDENESETRE AKI LOVAS ISTVÁNT LEPOMOGÁCSOZZA AZ CSAK SZDSZ BÉRENC LEHET, UGYE MAVO ?? ÉS NEM AZ A LÉNYEG KI MIT ÍRT HANEM HOGY MI AZ IGAZSÁG, AMIRE A SOK KIS ELSZÓRT TÖREDÉKBŐL MOSTMÁR EGYRE EGYÉRTELMŰBBEN RÁLÁTOK !!!

07-07-30
Nyílt levél nemzetiszocialista barátainknak
Nemzetiszocialista barátaink

Reagáljuk le akkor azt a bérenc mavo zsidó féle nyílt levelet nekünk !!! :-)

Mert azt NEM a Puzsér írta ám, hanem a mavo. Ráismerek ám a stílusodra öreg és azt is tudom hogy admin vagy te is a zsidó szélsőközép blog zsidó adminja bizony :D



Az ereklye gyűjtés nem mindegyikünk hobbija, de ha valakinek mégis, ugyan mi kivetnivalót találsz benne? Hiszen vannak akik pl. a Római birodalomért avagy az indiánokért rajonganak, és ők is gyűjtenek tárgyakat rajongásuk tárgyáról :)
A világon a legprimitívebb dolog egy vitában ilyenekkel előhozakodni hogy ostobák vagyunk meg primitívek, nem dugunk eleget alkoholisták vagyunk és hasonlók. A jutubon szokásuk szellemi tunyáknak a get a life kifejezés odacsűrése ha képtelenek érvelni az én állításaimmal szemben !!!

A hungarizmus nem rasszizmus! Értetlenül állunk viszont az előtt aki a tiszta vért mint szitokszót használja... Az ilyen fokú antirasszizmus még sokkal torzabb és álságosabb megközelítése a dolgoknak.

MAVO MOST MEGKAPOD TŐLEM AMI JÁR!!!!!!! TE ZSIDÓBÉRENC :)

Most megtaláltam mavo poltikai tárgyú blogját , mert amit idelinkel a hozzászólasaihoz, az magánjellegűre vezet, ahol politika nincs is. Furcsálltam jó ideig, azt hittem, csak máshol szólogat be, neki nincs saját véleménye.
De van. Olyan, mint amilyeneket kommentel... "Bátor heterók" címen piszkálja a normális szexualitású embereket, gyorcsányt-zorbánt szidogat (persze a baloldalra csak pacsi, a jobbra pedig korbács...), csapkod össze-vissza. Nincs is ezzel semmi baj, akinek így sikerült a feje, használja azt, ami adatott.
Ami nekem fáj (meg furcsa is), hogy a címkefelhőjében vajon melyik kulcsszó vezet 17 előfordulással? HÜLYEMAGYAR. Bravó, mavo. Ez a felejthetetlenül gyatra Tóta W. Marha blogjának egyik kedvenc böffentése; mavo elirigyelte tőle, és mert saját hasonló ocsmánykodásra a jelek szerint nem tellett, hát le is nyúlta. Akár ha szart lopott volna a trágyatelepről...
Kíváncsi vagyok, hogy bármely szomszéd országban az efféle emberkék az adott többséget sorozatosan lehülyézve meddig maradnának veretlenek? Nem hinném, hogy egy "hülyeromán" szóval sűrűn felcímkézett blog gazdája Bukarestben ne kapna pár fülest...
Lehetne mindezt szólásszabadságnak nevezni, de ez elég álságos kezelése a jelenségnek. Ugyanis a nemzeti büszkeségünket szándékosan tipró-alázó vadszamarak égig ordítanak, ha mi kezdünk élni a szólásszabadsággal. Ha például Terembura leírja, hogy a zsidók egy általuk elkövetett tömeggyilkosságot ünnepelnek. (Terembura pontosítása: Nem egészen ezt irtam le. A zsidók a megmenekülést ünneplik, de közben áldottnak nevezik a tömeggyilkosságot elrendelö minisztert, továbbá boldogan azonosulnak a tömeggyilkosságot végrehajtó ösökkel. Ez nem pontosan ugyanaz, mint magát a tömeggyilkosságot ünnepelni. Viszont ez is türhetetlen a mai világban.) Ha én utolsó gazembernek tartom a pénzt követelő olaszliszkai cigányt. Ha Kitalátornak nem igazán rokonszenvesek a buzik, és az a véleménye - mellesleg aligha cáfolhatóan - hogy a hetero kapcsolat a normális és természetes, minden más ennél hátrább való.
Hát idehallgass, mavo, és ti is, vadliberális csahosaink! MAGYAROK VAGYUNK, MAGYAROK MARADUNK, keresztények (bezony...), heteroszexuálisok, stb. Ugyanolyan és ugyanannyi joggal, mint bárki magyargyalázónak van ebben az országban! Leszállni rólunk, de sürgősen - és amíg nem késő!
Ti pedig, nemzeti érzelmű barátaim, akik még nem nevezitek a Szent Jobbot tetemcafatnak, nem fingtok, amikor a Himnusz szól, és úgy gondoljátok, hogy a MAGYAR nem szitokszó, és nem a HÜLYE rokon értelme: ne védekezzetek! A ballibsi taktika az, hogy mindig nekünk kell elhatárolódni, védekezni, szenvedni mindenféle fasisztavád ellen. NEM VAGYUNK FASISZTÁK! Ne is törődjetek azzal, aki ilyet mond: csapjatok vissza annyival, hogy az illető visszafelé zsidózik voltaképpen, tehát szimpla antimagyar-rasszista. És, az ég szerelmére, emeljük-védjük ezt a sokat szenvedett kis országot, mielőtt végleg Kurvaországot csinál belőle a bitorló miniszterelnök, és mielőtt elnyomhatná a hangunkat a cigányok óbégatása, a buzik kamionról szóló macskazenéje és az ehhez kontrázó félhülyék ájultan szépelgő kórusa!...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk