width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. nov. 22.

2007. november 22., csütörtök

Hun88 elmélkedés 3.

Hun88

Elsőként megint pár technikai észrevétel : bizonyos gépeken XP-s IE6 alól NEM érhető el egy ideje a Suttogó, Kitartás oldal, szkript időtúllépés miatt "az oldal nem jeleníthető meg" hibát kapok, én is az otthoni gépemen, de más gépen is észleltem ezt, de ha a Google-féle "tárolt változat"-ot nyitom meg, onnantól már bármelyik menüre (pl. Irodalom) vagy cikkre (a Kitartás oldalon) kattinthatok, onnantól működik, és jó. (akkor már nem a tárolt változatot hívom meg, ha a menükre vagy a cikek valamelyikére kattintok) Nem tudom miért lehet ez. Ha valakinek ilyen gondja volt, tegye azt amit én.

Mi lehet az oka hogy az elégedetlen emberek közül sokakat nem érdekli a jelenlegi politikai berendezkedésnek az alternatívája amit a Hungarizmus nyújt?

Az a tévhit, hogy mivel ez egy RÉGI eszme, ezért ma már életképtelen. Ezt nekem mondta valaki, aki egyébként pedig konzervatív ember. Namost. Az emigrációban is folyamatosan születtek elemzések, tanulmányok, arról nem is szólva, mennyire időszerűek ezek a nacionalista-szocialisztikus gondolatok még ma is :

http://suttogo.mozgalom.org/konyv.php?x=msz

Pedig volna bázisa a Hungarista eszméknek, csak több emberhez kellene eljutni. Nekem személyes tapasztalatom az, hogy vidéken, és különösen falun sokkal fogékonyabbak az emberek az eszme iránt, mint a jellemzően nagyon pörgős, és anyagias -talán mert ott él a legtöbb zsidó, azért is van ez így, JUDAPEST- és épp ebből következően zsidós mentalitású Budapesten.

A magyar érdek előtérbe helyezése sokak érdeke és kívánsága. Még az enyém is. Erre is lehet alapozni ezeknek a embereknek a megszólítását.

A teljes politikai elittel szemben egyre növekszik az elégedetlenség. Ebbe bizony az ál-nemzeti, valójában ugyanúgy a cionisták által irányított, "polgári" ellenzék is beletartozik. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy a "polgári" erők mindig is elkötelezett atlantisták és nyugatbarátok voltak - a nélkül lényegében, hogy bármit kértek volna cserébe nyugati "szövetségeseinktől"!!!

Elsősorban még arra kell koncentrálni, hogy az ellenséges médiában, és a liberálisok által összeállított hazug iskolai tananyagokban a hungaristákat kizárólag mint háborús atrocitások elkövetőit mutatják be. Pedig, a felfegyverzett fosztogató szabadcsapatok a felelősek azokért a Dunába lövésekért, amiket rendszeresen a nyilasokra kennek!

Akkoriban könnyű volt fegyvert szerezni, nyilván a lumpen réteg számára is adott volt a lehetőség. Erről a témáról bővebben itt olvashatunk : http://suttogo.mozgalom.org/cikk.php?x=hungarizmus_es_a_zsidosag

Nem utolsó sorban, fórumokban is ajánlani kell a hungarista oldalak linkjeit, akár elmaszkolva Href.hu vagy egyéb linkrövidítő által - ugyanis sok blogon, fórumon SZŰRIK A HUNGARISTA LINKEKET !!!!!

Ugyanakkor, látok más mozgalmakat amik nemzeti radikálisak ugyan, de! igen kidolgozott ideológiával rendelkeznek, és velük össze kellene fognunk ha eredményt akarunk elérni. http://www.eunyet.hu/ - például ők, a szegedi Szent-Koronások. A tévedéseiket (ők néha szokták tévesen az NS-hez hasonlítani a cionistákat) is csak akkor látják be ha valaki ezekről meggyőzi őket.

http://www.hunhir.hu/forum.php?rsid=60&max=200 - Hungarizmus témáról nyitott fórumtopic.