width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: index, hvg, origo, 444, cink, nol, stop, vs.hu, hir24, hirstart és a többi ballib szemét. Hazug libsi hírportálok - Aki hazudik az csal, aki hazudik az lop, hazudni csalni csúnya dolog

2014. november 22., szombat

index, hvg, origo, 444, cink, nol, stop, vs.hu, hir24, hirstart és a többi ballib szemét. Hazug libsi hírportálok - Aki hazudik az csal, aki hazudik az lop, hazudni csalni csúnya dolog

ZSindex index, hvg, origo, 444, cink, nol, stop, vs.hu, hir24, hirstart és a többi ballib szemét. Hazug libsi hírportálok - Aki hazudik az csal, aki hazudik az lop, hazudni csalni csúnya dolog

NEM Áder Jánost dobálták tojással Prágában!

Zs Index, hvg, origo, 444, cink, nol, stop, vs.hu, hir24, hirstart és a többi ballib szemét. Hazudni, csalni csúnya dolog. Vége lesz az usa világnak, vele ezeknek a hazugsággyáraknak is. Annyira szabad e sajtó, mint rákosi rosenfeld szabad nép című napilapja, amit a népszabadság jogelődjének vall. A népszava címe, és embertelen szellemisége még sokkal régebb óta ugyanaz volt. ezeknek. Indexeknek tehát csak a nevük új, meg ami ballib szemetet nem soroltam fel, de ráillik a jelen mondanivaló!

A minimális sajtóetikát sem tartják be, úgy viselkednek itt velünk mint gyarmattartó a rabszolgáival, vagy izrael a palesztinokkal szemben, magyargyűlölő zsidók és amellé még szemtelenek is - ne csodálkozzanak, ha betiltódnak előbb utóbb. Kutyának nem kell a hazugsággyár szellemi szemete.

Keressünk rá erre, látni fogjuk ki hazudik, az mind ballib álfüggetlen zsidó oldal :

"Áder Jánost megdobálták tojással Prágában"

De nem igaz. Lebukásukra mi a zsidaj ganék válasza? Semmi! Hallgatás = beismerés. Esetleg egy bedemártoni stílusú, erőltetetten lazáskodó, fölényesen gúnyolódó cinikus valamit odavetnek majd reagálásul. Vagy valami semmitmondó ilyesmit :

"Kritizálta a köztévé Híradója azokat a hírportálokat, amelyek azt írták, hogy Áder Jánost megdobálták tojással Prágában."

Drasztikusan radikális dolgok jutnak eszembe, mit kell tenni a hírhamisító médiával. Remélem másnak is. Egymillióan a sajtószabadságért mint liberális jelszó, valójában a jobboldal állandó rugdosása, nyílt magyarellenesség ugya az "a magyarok" ismerős, és az esztelen nácizás jelenti számukra a sajtószabadságot. :P

Nemcsak lop, hazudik is az Index?

http://mno.hu/celpontblog/nemcsak-lop-hazudik-is-az-index-1259072

2014. november 19., szerda 12:09

Néhány órája a következő címre lettem figyelmes az Indexen: „Tojással dobták meg Ádert Prágában. A feldühödött cseheknek nem tetszik a Putyin-barát politika".

Amerika hangja No 1. a félrevezetésben, hiszen a fenti néhány sort elolvasva mindenki azt hiheti, hogy itt bizony a paksi atomerőművet bővítő ország államfőjét gyalázták meg egy jól irányzott tojással. Persze nem erről van szó, nem miatta volt indulatos a tömeg – még akkor sem, ha a „független" újságírók ezt szeretnék sugallni. A részeges cseh elnök, Milos Zeman verte ki a biztosítékot azzal, ahogy korábban bagatellizálta a '89-es tüntetéseket és nyilvánosan káromkodott, ráadásul „fekete öves kommunistaként" kínai és oroszbarát kijelentéseket is tett.

Az, hogy egyébként a tojásdobálós rendezvényen Áderen kívül ott volt még néhány magas rangú állami vezető, az Indexet nem érdekelte. Kár. Pedig Joachim Gauck német elnök is kapott egy tojást a halántékára, ráadásul őt el is találták. Ő is Putyin csatlósa lenne?! (Az eset miatt egyébként a cseh államfő bocsánatot kért a meghívott államfőktől.) Az Index írásából még az a mondat is kimaradt, amit az ugyancsak „független" Hvg.hu az ügy háttereként legalább hozzáfűzött, miszerint: „A füttykoncertből az ünnepségre látogató államfőknek is kijutott, így Áder Jánosnak is, bár neki beszéde közben sikerült egyperces néma csendre inteni a tömeget." Persze, értjük, az Indexnek hangulatfelelősként alapoznia kell. Ki ne értené – ha már Prágában is tojászápor fogadja Magyarország vezetőit, akkor tegnap a Parlament előtt miért csak egy kis „lökdösődésre" futotta?!

Elő a tojásokkal!!!

Prágai tüntetések: másként emlékezett az internetes sajtó

http://www.hirado.hu/2014/11/19/br-pragai-tuntetesek-maskent-emlekezett-az-internetes-sajto/

Forrás: M1 Híradó | 2014. 11. 19. 20:30:00

Eltorzította néhány internetes újság a hétfői prágai tüntetésekről szóló beszámolókat – írta a Célpont blog. A cikkben azt is hozzátették: csúsztatásokkal mosták össze a Milos Zeman elleni tüntetést Áder János szereplésével. A hétfői rendezvényen a tojásdobálás és skandálás egyértelműen Milos Zeman cseh köztársasági elnöknek szólt, és nem a magyar államfőnek.

A hétfői felvételeken az látszott, hogy a cseh államfő, Milos Zeman Joachim Gauckal beszélgetett az emléktábla leleplezése előtt, amikor hirtelen a tömegből tojásokkal kezdték el dobálni kettejüket. A biztonságiak hatalmas fekete esernyőkkel védték őket. Az is jól látszott, hogy Áder János köztársasági elnök a közelben állt, de az ernyőkön kívül. Egy alaposan célt tévesztett tojás elől pedig ügyesen kitért. A tábla leleplezése előtt is volt már kiabálás és dobálás, amikor Milos Zeman kezdett beszélni.

Hogy a tojásdobálás és a feldühödött tömeg szavai Milos Zeman cseh köztársasági elnöknek szóltak, azt a közmédia tudósítója is megerősítette, aki a helyszínen követte végig a megemlékezést. „A magyar, a szlovák vagy a lengyel köztársasági elnök lépett a mikrofonhoz, mindnyájukat meghallgatták, és a végén megtapsolták, így Áder János köztársasági elnököt is, akit semmilyen inzultus nem ért" – fogalmazott Bartal Tímea.

A magyar internetes újságok közül a hvg.hu hétfőn még tényszerűen írt arról, hogy a tömeg Milos Zeman ellen tüntetett, és „Áder János kérésére elcsendesültek a tüntetők". Kedden viszont már azt emelte ki, hogy „tojással dobálták meg a magyar köztársasági elnököt". Hasonló megfogalmazást vett át több más internetes médium is. Például a 444.hu azt írta: „tojással dobálták meg Áder Jánost". A 168 óra pedig szó szerint azt közölte, hogy „esernyőkkel védték Ádert a dobálóktól". Kedd délelőtt az index.hu tovább ment, úgy számolt be a történtekről, hogy „tojással dobálták meg Ádert Prágában". Az alcímben pedig azt írták: „a feldühödött cseheknek nem tetszik a Putyin-barát politika".

„Nemcsak lop, hazudik is az Index?" – ezt a kérdést a Célpont blog tette fel. A Magyar Nemzet online verzióján megjelent írásban részletesen elemzik, hogy az internetes újságcikkek milyen csúsztatásokkal vannak tele, és hogy összemossák a Milos Zeman elleni tüntetést Áder János szereplésével.

A blog kiemelte: az Index írásából még az a mondat is kimaradt, hogy Áder Jánost végighallgatta a tömeg, neki sikerült egyperces néma csendre intenie őket, mint ahogy az is hogy több más állam vezetője is ott volt a rendezvényen, sőt Joachim Gauck német elnököt fejbe is találta egy tojás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk