width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A ballib polgárháborút akar Magyarországon! Nyíltan megmondják, már ott tartanak!

2014. november 22., szombat

A ballib polgárháborút akar Magyarországon! Nyíltan megmondják, már ott tartanak!

A ballib polgárháborút akar Magyarországon! Nyíltan megmondják, már ott tartanak!

Ballib kötődésűek. Polgárháborút akarók. Klubhálós, galamusos alamuszik. Hazug önmeghatározásuk szerint mértékadó, mérsékelt, nemnáci, szabadságjogokat tisztelő, európai, politikailag korrekt? Tisztes pozícióban levők : egyetemi tanárok, professzorok, akadémikusok, cégvezetők stb? Civilizált kulturált nyugatos emberek?

Ha ballib, akkor ez csak a látszat, a máz alatt szörnyetegek vannak. Adott helyzetben ugyanúgy bolsevik tömeggyilkosok, vagy azok irányítói lennének. Tormay Cécile is megírta, 1919-ben látszólag polgári zsidókból ugyanúgy magyarirtók és nemzetgyilkosok lettek!

Némelyik nagyon súlyosan ballib tanárnak egyből beazonosítható blogja van, ez különösen vicces. Politizálnak is a mocskok az iskolában, pedig tilos. A hahás demonstrációkhoz is középiskolásokat "hajtottak" ki az utakra, ószoci mszp-szdsz-es tanárok, például Tatabányán de máshol is. Viszont egy ilyen a hallgatóin számon kéri a turulos pólót, nemzeti zenéket vagy a Jobbik szimpátiát! Nemzeti érzelműnek a ballibek szerint egyenesen tilos lenni, és az a "mi nem politizálunk" jellegű, álfüggetlen oldalon priusznak számít. Vallásos se lehetsz, mert a zsidó ateizmus-propagáló (mert ő azért hisz a sajátjában!) inkvizítorok szerint akkor "hülye" vagy. De a liberálbolsevik fröcsögés, az oké. Hát a nagy sz*rt.

"Amitől magam is megijedek, az, hogy a pszichés labilitás országos méreteket ölt a balliberális oldalon. E cikk megjelenése előtt körülbelül három héttel ismerőseim a Magyar Tudományos Akadémia közelében egy étteremben ebédeltek. Mellettük egyetemi tanár ült az ELTE-ről, akit jól ismerek. Egy időben rendszeresen dolgoztunk együtt. Elmebaj jeleit akkor még nem tapasztaltam rajta. Ismerőseim arra figyeltek föl, hogy egyre hangosabban, magából kikelve ordítozik. Kukac volt a levesében? Rántott fekáliát szolgált ki magának? Nem. Azon háborodott föl, hogy, idézem őt: ezek az „ostoba, geci magyarok!" Nem kell nekik a Nobel-díjas Kertész Imre, helyette Wass Albertet magasztalják. Az egész étterem döbbent ámulattal figyelte a balliberális professzor oktalan dühkitörését. Ilyen szörnyeteg elmekórtani esetek tanítják a magyar ifjúságot!"

Fix pont, hogy el kell tüntetni őket az oktatásból, sőt az egész kulturális életből. Nincs joguk a saját fajtájukon kívülieket hazugságaikkal mérgezni. Ezek semmit sem tisztelnek vagy fogadnak el saját törzsük talmudi gyűlöletvallásán kívül.

Különben mitől diktatúra az a kormányzás, ahol akármit ! ordibálhat egy cccp pólós, direkt tanácsköztársasági terrorlegénynek beöltözött zsidó 'ábrahám soma' utcai szónok, akár erőszakra szólíthat fel a Kossuth téren, mint ezek a bibsák fattyak tették most november 17-én. A libsik teljesen békés gyülekezéseket is szétverettek, ha azok a szoclib kormányt bírálták. Nemhogy gyurcsányék, de előtte is pl. 2003-ban egy gesztenyéskerti parkban ! rendezett Lelkiismeret 88 csoportos gyűlést a forgalom aránytalan akadályozása ! miatt oszlattak fel!

Egész Európában elintézik maguknak ezek a gazok a "Harag Napját", mint a spanyoloknál annak idején, mikor az ellenséggel összejátszó zsidókat elszámoltatták. Most is a magyar nemzet ellenségeinek pártján állnak, de nehogy azt higgyük csak minket utálnak ennyire, ha hasznuk származik belőle elárulnak ezek midnenkit.

"Lovas István: Az egész nyugati világ alig várja, hogy Magyarországon véres polgárháború robbanjon ki"

"VIGYÁZAT: A POLGÁRHÁBORÚNAK KÉT ÉLE VAN"

"Éveken át a rasszista – magyargyűlölő – hangokkal teli Klubrádió genetikai és/vagy történelmi alapon elemeztette a szakmájuk alapszabályait a cél érdekében leköpő akadémikusokkal, szakértőkkel és a korábbi kormányok idején busásan jutalmazott véleményformálóival, hogy miért birka nép a magyar és miért nem mer kimenni az utcára. Emlegették a bénító félelmet is. Így magyarázták, hogy a magyarok („ezek") miért nem tódulnak az utcára kétharmaddal megválasztott kormányuk ellen. Ugyanazon csodálkozókról van szó, akiknek terrorkormányzása idején az „utcai politizálás" antidemokratikus cselekedet volt, amelyet kegyetlenül megtoroltak az amerikai és hasonszőrű követségek elnéző mosolya mellett.

Ezeket az álértelmezéseket az elmúlt hetek szinte folyamatos tüntetései elsöpörték, de ez csupán arra készteti e véleménygettó rádiót, hogy felfüggessze a gyáva génekről és egyebekről korábban ezerszer hallott viszályt keltő propagandafejtegetéseket. A „magyar" hirtelen tehát lázadó és bátor lett. Olyannyira, hogy nem csak az arcát meri megmutatni kisvárosokban is, de egymásra jellegükben igen csak hasonló vezetői olyan ordenáré szavakkal szónokolnak, ami az általuk demonstratíve imádott nyugati országokban elképzelhetetlen. Szóval akkor már nem kell félni? Akkor már nincs „diktatúra"? És eddig hazudtak azok, akik ennek ellenkezőjét állították? Sebaj!

Ők és őket visszhangozva, illetőleg velük összejátszva az egész nyugati világ alig várja, hogy Magyarországon véres polgárháború robbanjon ki. „Orbán takarodj!", harsogja címében a „visszafogott, mérsékelt, konzervatív" vezető svájci polgári napilap, a Neue Zürcher Zeitung, a cikkhez tartozó fotóján a parlament előtti embertömeget mutatva. Egy brit üzleti (!) hírportál pedig felteszi a kérdést, hogy Budapest a következő Majdan-e?

A polgárháborút szítók és előkészítők egyik orgánuma, a Galamus.hu tegnapi számában ezzel a címmel jelent meg cikk: Miért avatkozik be Oroszország Magyarország belügyeibe? (Nem Amerika – Oroszország.) A publicisztika így zárul: „Kovács Zoltán főszerkesztő nemrég azt írta az ÉS-ben, hogy Orbán Viktor lesz az első magyar kormányfő, aki valószínűleg nem lesz képes demokratikus körülmények között távozni a politikai életből. Ámen." Fegyverbe!

A Vasárnapi Hírek október 26-i számában megjelent egy interjú egy volt alkotmánybíróval. A lényeget a lap így foglalja össze: „Vörös Imre jogászprofesszor kalapot emel az államcsíny előtt." Balliberális értelmiségiek ágyaznak meg teoretikusan is a vérontásnak, amire alig várnak.

Hiszen most szerintük olyan körülmények vannak, amelyek – mint Charles Gati, Clinton volt amerikai elnök tanácsadója – demokrácián kívüli eszközök bevetését teszik szükségessé a rendszer megdöntésére.

Mely körülmények természetesen nem voltak jelen 2010 tavasza előtt. Amikor Gyurcsány miniszterelnök hazugságbeszédjére adott népi felháborodás megfogalmazását a köztévében felolvasni nem hajlandó vezetés az ott tüntető tömeget annyira feldühítette, hogy a tüntetés a köztévé épülete előtti ostrommá alakult. Amiről magának a köztévének tilos volt egyetlen képet is sugároznia. Mert akkor uralkodott nálunk hibátlan demokrácia és sajtószabadság. Amikor tilalomtáblákat helyeztek el, hogy mezőgazdasági gépekkel ne lehessen tüntetni. Amikor törvényt hoztak, hogy ne lehessen paradicsommal vagy tojással dobálni a népet intézkedéseikkel és provokatív beszédeikkel a végtelenségig felháborító, gyáva vezetőket.

Ezek voltak az idők, amikor Pongrátz Gergelyt, a magyar nép példás hősiességét mintázó (ó, gének, ó, történelem!) 1956-os szabadságharc egyik hősét a Kuncze-féle belügyminisztérium rendőrei véres csuklóval hurcolták el a Hősök teréről, mert tüntetni mert. Amikor csupán a 12 ezres lakosú Bicskén a 2002-es választások idején egy MDF-es képviselőt és egy Fidesz-párti polgárt félig agyonvertek.

Amikor (2006. június 1) a Magyar Nemzet fotósát és a segítségére siető Blikk-es kollégáját a rendőrök összeverték. Amikor egy lengyel tévéstábot fenyegetett meg a rendőrség, mert 2006. október 23-án a rendőrök által megvert Vértesaljai László atyával akartak temploma előtt interjút készíteni. Amikor Gyurcsány azonosító nélküli rendőrei a földön fekvő emberek fejét rugdosták bakanccsal és vertek félholtra nőket is illegális viperájukkal. Miközben az USA és vazallusi nagykövetségein a diplomaták a kezüket dörzsölték. Annak is, hogy a szabadságharc emléknapján még egy fideszes országgyűlési képviselőt is embertelenül összevertek.

Ezek voltak ám a szép, demokratikus idők. Azok, amikor a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Titkárságának közleményt kellett kiadnia, hogy bizonyos normatív támogatásokból kizárják az egyházi intézményeket, ami iskolatípustól függően diákonként 43-67 ezer forint kiesést jelent. Hogy az egyházi intézmények alkalmazottait nem kívánják a közalkalmazotti bértábla szerint fizetni. Hogy az egyházi iskolák kötelező működési feltételei lényegesen szigorúbbak lesznek, mint az önkormányzati iskoláké.

Ami szintén nem zavarta sem a nyugati sajtót, sem „szövetségesi" kormányainkat és budapesti lerakatait, amelyek lázasan készülődtek arra, hogy védőszárnyuk alá vegyék a leszbikusok, melegek, transzvesztiták, stb., évente megtartandó szivárvány menetét.

A nyugati sajtó és a mai, jobboldali kétharmados többség tagadói gyakran hivatkoznak az EBESZ azon megállapítására, hogy a választások előtt a Fidesz térfele felé lejtett a pálya. Ami önmagában hazugság, hiszen ellentétben 1998-cal, amikor szinte ellenzéki sajtó nem volt, az interneten és azon kívül az ellenzéki médiában is minden érdeklődőnek rendelkezésére állt a fülkebeli véleménynyilvánításhoz szükséges információ. A politika színpadáról eloldalgott Bajnai Gordon akkor azt hajtogatta, hogy nem az országgyűlési választások, de a „szabad" európai parlamenti választások mutatják meg a nép igazi akaratát. Megmutatták. Ugyanazzal az eredménnyel, mint az idei másik két választás. Haraszti Miklós EBESZ-e…

A véres polgárháborúra uszítók azonban egyet ne feledjenek. A magyar nép a békére vevő. De ha kell, a békére támadók ellen felveszi a botot, a Molotov-koktélt. Sőt. Még a kétharmadnál is nagyobb arányban. Vigyázzatok közismert uszítók!"

(Lovas István, Magyar Hírlap, 2014-11-22)

Forrás: FB

***

Kommunista karrier: csokornyakkendős szelíd fiúból lett a legvérengzőbb terrorista

2014. november 06. 10:23

Ifj. Tompó László - Hunhír.info

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=79709

Mondhatnók, tipikus történet, se szeri, se száma az ilyen eseteknek. Itt van például Corvin (Klein) Ottó esete. Igen, belőle, a csokornyakkendős szelíd fiúból lett a legvérengzőbb terrorista. Hiába, a bolsevista különleges egy lakója az Úristen állatkertjének. Akárcsak a farkas, megszelídítésre valahogy aligha alkalmas jószág. (A képen Szamuely Tibor)

De maradjunk csak a nevezettnél! Akiről ki tudja, hány közteret neveztek el valaha, s hány viseli netán még mindig a nevét. Lapozzuk csak fel egykori osztálytársa, a két világháború közti magyar katolikus paptársadalom egyik kiemelkedő képviselője, Nyisztor Zoltán művét (Ami a Vallomásból kimaradt, 1971)!

„Sohsem hittem volna, hogy diáktársaim közül csak egy fogja beírni nevét a történelembe s az egy púpos kis zsidó fiú, Korvin-Klein Ottó lesz. Máramarosszigeten a piarista gimnáziumban öt éven át mellettem ült s példás viseletű, eszes diáknak tartottuk. Apja jogtanácsosa volt a báró Grödel-uradalomnak, mely akkor az egész vármegye fakitermelését a kezében tartotta. Fiát – tán nyomorék mivolta miatt – elkényeztetve nevelte. Szép, drága ruhái voltak, messze kihajló keményített gallérján nagy csokorba kötött nyakkendőt hordott s minden nap sonkás zsemlét hozott magával tízóraira, ami akkor lukulluszi eledelnek számított. Csendes szelíd fiú volt Ottó, udvarias és előzékeny, talán azért is, hogy a szokásos diákverekedésekbe bele ne sodródjék. Az anyját nem ismertük, soha nem mutatkozott, az apja azonban kimondottan szép ember volt, ami annál feltűnőbbé tette egyetlen magzata rútságát. Rövid vékony lábain egy zömök test ült, amit kidomborodott melle és púpos háta még erősebben kihangsúlyozott, de a legvisszataszítóbb a feje volt, mely hosszúkás tökre emlékeztetett, elálló fülekkel, uborka-orral, széles kígyózó szájjal.

Hogy hol ismerkedett meg a kommunizmussal, illetve hol találkozott vele, hogy karjaiba dobja magát, nem tudom. Púpossága miatt katona nem lehetett s hadifogoly se, hogy mint a többiek Oroszországban eshetett volna bele. Az akkori polgári társadalom ellen sem lehetett semmi bosszúja, hisz a legjobban szituált osztály gyermeke volt. Mindenesetre a legelszántabb és legvadabb kommunisták közé tartozott s neve a Számuely Tiboré mellett mint a legvérengzőbb kommunistáé maradt fenn az első kommün történetéből."

Alighanem példaértékű esetismertetés. Szóval az oly szolid kisfiú, mihelyst útilapu került a talpára, „dolgozni" kezdett. Akárcsak azok, akik ezerkilencszáznegyvenöt után léptek „akcióba". S bár zsigerileg gyűlölték a régi polgári világot, de annak ékszereit hordták testükön, annak bútoraival rendezkedtek be.

S ami megmaradt ivadékaikban, az engesztelhetetlen gyűlölet. Gyűlölete mindannak, ami náluk akár csak egy kicsit is különb. „»Vedd el tőle, mert neki van«, »Utálom, mert fölöttem áll«, »Nekem ingyen jár«. Nos, a Tízparancsolat helyett ők csak ezt a hármat ismerik. Amiért viszont, lássuk be, még szánalomra sem méltók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk