width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "kósa: Potyka bácsi szalonnáci volt, aki a Parlament elõtt hõbörgött" Az 56-os hős Potyka bácsi leszalonnácizása igazi fideszes alja féreghez illő hőstett. kósa a főfideszes kártevő, a komcsi módra felfelé bukott debreceni pusztító, ez a mr. 20% jutalékként átadott kenőpénz, volt szdsz-eseket kormányhivatalokba menekítő, mazsihisz haver és a debreceni zsinagóga újjáépítője, antimagyar liberális mszmp - kisz szocializációjú szarházzy fideszkáder a cipőfűzőjét se köthetné meg Potyka bácsinak! Szél bernadett lmp-s se különb kósánál.

2016. december 10., szombat

"kósa: Potyka bácsi szalonnáci volt, aki a Parlament elõtt hõbörgött" Az 56-os hős Potyka bácsi leszalonnácizása igazi fideszes alja féreghez illő hőstett. kósa a főfideszes kártevő, a komcsi módra felfelé bukott debreceni pusztító, ez a mr. 20% jutalékként átadott kenőpénz, volt szdsz-eseket kormányhivatalokba menekítő, mazsihisz haver és a debreceni zsinagóga újjáépítője, antimagyar liberális mszmp - kisz szocializációjú szarházzy fideszkáder a cipőfűzőjét se köthetné meg Potyka bácsinak! Szél bernadett lmp-s se különb kósánál.

Az 56-os hős Potyka bácsi leszalonnácizása igazi fideszes alja féreghez illő hőstett.

Fene kósa moslék zsidrák pofáját, főfideszes kártevő, a komcsi módra felfelé bukott debreceni pusztító, ez a mr. 20% jutalékként átadott kenőpénz, volt szdsz-eseket kormányhivatalokba menekítő, mazsihisz haver és a debreceni zsinagóga újjáépítője, antimagyar liberális mszmp - kisz szocializációjú szarházzy fideszkáder a cipőfűzőjét se köthetné meg Potyka bácsinak! Szél bernadett lmp-s se különb kósánál.

Potenciális terrorista vagy, ha rád bizonyítják hogy nemzeti érzelműekkel közösen veszel részt szervezett bármiben, még tagnak se kell lenned, elég ha "kapcsolatba hozható" bármit is jelentsen ez.

A gyerek is csak állami jóváhagyással szervezett keretek közt járhatna sportolni és táborozni, egyáltalán nem egészségét szolgáló profitorientált versenyistállóba, vagy fideszes falanszteri egésznapos iskolai foglalkozásokra = agymosásra, önálló és kritikus személyiség kialakulásának megakadályozására, vagy annak megtörésére.

Vizsgálni annak a lehetőségét nem csak kell hanem muszáj is, miként vonja ki az ember magát és akikre még hatni bír ezen emberellenes rezsim hatóköre alól. Már például Svédországban a jobboldali szülőktől elvehetik ! a gyereküket ha nem az állami vadliberális doktrína szerint nevelik otthon.

Szánalmas volt Bácsfi Diána Avatárát idekevernie kóser kósának, bár nem tudni végül is kinek az avatára? ;)

Már a gyerekeket is belekeveri agyrémébe a Fidesz - ez már szánalmas....

A radikális szervezetek elleni nyomozás szabályozási feladatokat vonhat maga után - mondta az Országgyûlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke pénteken az M1-en. Kósa Lajos jelezte: Pintér Sándor belügyminiszter arról tájékoztatatta az országgyûlési bizottságot, márciusban jut el a nyomozás addig, hogy szabályozási következtetéseket lehessen levonni belõle.

Meg kell vizsgálni például annak a lehetõségét, hogy megfelelõen büntetik-e azt, aki kiskorúakat emberek meggyilkolására oktat, nevel vagy kiképez, ebben az ügyben ugyanis voltak ilyen gyerektáborok - közölte. Hangsúlyozta: minden olyan szervezkedés veszélyes, amely arra alakul, hogy erõszakkal megdöntse az államrendet, embereket gyilkoljon meg.

A Magyar Nemzeti Arcvonallal kapcsolatos nyomozásról úgy fogalmazott: "ezek nem azok a szalonnácik, mint a kilencvenes évek közepén Potyka bácsi, Bácsfi Diána, hogy ott hõbörögtek a Parlament elõtt, de igazából nem volt arra utaló jel - túl azon, hogy elfogadhatatlan eszméket terjesztettek -, hogy erõszakra hajlamosak lennének". A mostani ügyben több tucat fegyvert foglaltak le, ami önmagában bûncselekményt jelent, és a gyanú szerint a csoport olyan eszméket terjesztett, amelyek az államrend, a demokrácia erõszakos megdöntésére irányulnak.

Kósa: Potyka bácsi szalonnáci volt, aki a Parlament elõtt hõbörgött

https://vk.com/video207753182_456239113

A radikális szervezetek elleni nyomozás szabályozási feladatokat vonhat maga után - mondta az Országgyûlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke pénteken az M1 aktuális csatornán.

Kósa Lajos jelezte: Pintér Sándor belügyminiszter arról tájékoztatatta az országgyûlési bizottságot, márciusban jut el a nyomozás addig, hogy szabályozási következtetéseket lehessen levonni belõle. Meg kell vizsgálni például annak a lehetõségét, hogy megfelelõen büntetik-e azt, aki kiskorúakat emberek meggyilkolására oktat, nevel vagy kiképez, ebben az ügyben ugyanis voltak ilyen gyerektáborok – közölte Kósa meglehetõsen alkoholgõz-gyanús állapotban reggel a köztévében.

A Magyar Nemzeti Arcvonallal kapcsolatos nyomozásról úgy fogalmazott: "ezek nem azok a szalonnácik, mint a kilencvenes évek közepén Potyka bácsi, Bácsfi Diána, hogy ott hõbörögtek a Parlament elõtt, de igazából nem volt arra utaló jel – túl azon, hogy elfogadhatatlan eszméket terjesztettek -, hogy erõszakra hajlamosak lennének".

A mostani ügyben több tucat fegyvert foglaltak le, ami önmagában bûncselekményt jelent, és a gyanú szerint a csoport olyan eszméket terjesztett, amelyek az államrend, a demokrácia erõszakos megdöntésére irányulnak.

Mirkóczki: a Betyársereg sportklubként mûködik

Az elsõ harmadánál tart a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) és más paramilitáris szervezetek ügyében folyó vizsgálat - közölte a belügyminiszter csütörtökön az Országgyûlés nemzetbiztonsági, valamint a honvédelmi és rendészeti bizottság együttes ülését követõen újságírókkal. Pintér Sándor elmondta, jövõ április elején ismételten számot adnak arról, hogy hol tart az eljárás.

Kérdésekre válaszolva közölte, az MNA-nak volt külföldi szervezetekkel kapcsolata, valamint a felderítésben "több ország titkosszolgálatának munkája is benne van". Elmondta azt is, hogy "vannak jelei" pártkapcsolatoknak, azonban bizonyítékok ezekre a kapcsolatokra még nincsenek.

Amíg bizonyítékot nem találunk, addig nem tudjuk kimondani egyértelmûen, hogy mely pártokkal volt kapcsolatuk – tette hozzá a belügyminiszter.

Kitért arra, hogy tizenegy különbözõ néven futó szervezet van, amely kapcsolható az MNA-hoz.
Kósa Lajos, a rendészeti bizottság fideszes elnöke közölte, hogy az ügyben még semmilyen információ nem teljes, van egy sor vélelem, amelyet pontosan fel kell tárni.
Elmondta, a radikális szervezetek tevékenységének felderítése 2015-ben kezdõdött, és ennek egyik cselekménye során történt a rendõrgyilkosság Bõnyben. Tehát nem arról van szó, hogy a gyilkosság okán indult valamifajta nyomozás, hanem jóval ezt megelõzõen a rendõrség megalapozott gyanú alapján arra jutott, hogy az MNA ellen fel kell lépni – közölte.

Akkor releváns információk voltak arról, hogy az ilyen szervezetek egyikénél bûncselekményt valósítanak meg sorozatlövõ fegyverek birtoklásával. Hat házkutatás indult meg, és az egyik során történt a rendõrgyilkosság – mondta Kósa Lajos. Kiemelte, szinte biztosan kizárható, hogy ennek az ügynek köze lenne a Teréz körúti robbantáshoz.

A kormánypárti politikus elmondta, hogy a felderítés során arról keletkeztek adatok, hogy az MNA megpróbál politikai kapcsolatokat kiépíteni, azt azonban egyelõre nem tudni, hogy ez mennyire volt sikeres. Továbbá a szervezet megpróbált olyan kiképzést szervezni, amely arra irányult, hogy az azon résztvevõk "az emberölést gyakorolják". A kiképzéseket ráadásul 18 év alattiaknak szervezték – fûzte hozzá.

Molnár Zsolt, az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke azt mondta, jelenleg nem lehet tudni, hogy a szélsõjobboldali ideológiához köthetõ szervezetek kapcsolatrendszere meddig terjedt.

Zéró toleranciát lehet alkalmazni a szóban forgó szervezetekkel szemben kétféle szempontból is: egyrészt a náluk lévõ lõfegyverek, robbanóanyagok és egyéb, a közbiztonságra veszélyes eszközök, másrészt a hozzájuk kapcsolható ideológia háttér miatt – tette hozzá.

A politikus szólt arról is, felmerül a kérdés, van-e szükség jogszabály-változtatásra az ilyen belföldi csoportok miatt, amelyek "a belföldi terrorizmusnak a magvát és centrumát jelenthetik a jövõre nézve".

Kérdésre válaszolva Molnár Zsolt elmondta, hogy az MNA-nak volt külföldi titkosszolgálati kapcsolata, ám ennek – mint fogalmazott – "célja és mélysége" nem állapítható meg.

Szél Bernadett (LMP) nemzetbiztonsági bizottsági tag szerint a csütörtöki üléssel elkezdõdött egy folyamat, és a jövõben a nemzetbiztonsági bizottságnak monitoroznia kell, hogy a különbözõ félkatonai szervezetekkel kapcsolatban milyen fejlemények történnek titkosszolgálati szinten.

Közölte, szükséges lenne egy olyan szabályozásra, amelynek révén gyerekek nem kerülhetnének kapcsolatba ilyen csoportokkal.

Mirkóczki Ádám (Jobbik), a nemzetbiztonsági bizottság tagja kijelentette: a vizsgálat mostani szakaszában a legfontosabb információ, hogy "politikai, parlamenti párt jelenleg nincs összefüggésben, vagy nem hozható kapcsolatba a Magyar Nemzeti Arcvonal egyetlen tagjával és egyetlen olyan személyével sem, akik jelenleg bármilyen eljárás alatt állnak".

Kérdésekre válaszolva elmondta, a bizottsági ülés megtartására volt "egy politikai szándék a Fidesz által kezdeményezve", és ennek alapján azt feltételezte, hogy az ülésen nagyon sok információt fog megtudni a Jobbik és a paramilitáris szervezetek kapcsolatáról, de ilyennel nem sikerült szolgálnia a titkosszolgálatnak és a belügyminiszternek sem.

Mint mondta, azt el tudja hinni, hogy néhány hónap múlva "valamit elõ fognak bányászni (…) valamelyik szervezet, és a Jobbik kapcsolatát bizonyítandó". Abban azonban biztos, hogy ez az MNA-val nem fog megtörténni.

A Betyárseregre vonatkozó kérdésre elmondta, szervezeti együttmûködésrõl semmilyen szinten nem lehet beszélni, és abban, hogy a Betyárseregnek vannak olyan tagjai, akik ismernek jobbikos politikusokat, nem lát problémát. Mirkóczki Ádám azt mondta, "amennyire tudja", a Betyársereg sportklubként mûködik.

Elhunyt Potyka bácsi, Kispest 1956-os ellenállásának vezéralakja, a Magyar Gárda ikonikus tagja

https://kuruc.info/r/2/157319/

Potyka bácsi '56-os visszaemlékezései

https://kuruc.info/r/34/150246/

Potyka bácsi, egy festménye mellett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk