width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Budaházy börtönben, sukorói elsuvasztók felmentve "Erõs a gyanúm, hogy a milliárdos gazdasági szereplõk azok, akiknek leginkább módjukban áll befolyásolni az igazságszolgáltatást. Mert õk biztosan megtalálják a módját, hogyan tegyék. Például a nagy üzlettõl elesett sukorói maffia, akik bosszút esküdtek az õket leleplezõ Hunnia-csoport ellen."

2016. október 28., péntek

Budaházy börtönben, sukorói elsuvasztók felmentve "Erõs a gyanúm, hogy a milliárdos gazdasági szereplõk azok, akiknek leginkább módjukban áll befolyásolni az igazságszolgáltatást. Mert õk biztosan megtalálják a módját, hogyan tegyék. Például a nagy üzlettõl elesett sukorói maffia, akik bosszút esküdtek az õket leleplezõ Hunnia-csoport ellen."

Hogy lehetne szabadságot adni Budaházynak és a Hunnia per további politikai foglyainak?

Aki vitatja hogy sokan vitatkoznak a Jobbik néppártosodásával és emiatt csökkent a párt támogatottsága, igaza is van meg nincs is. ;) Így nem is lesz soha elég erős a nemzeti radikális párt a továbblépéshez, további támogatókat keresve emiatt néppártosodni meg minden mást megpróbál. A ballib továbbra is ellenségnek teklinti őket, hivatalosan és nemhivatalosan, fórumokon is megy a nácizás "jobbikos rendőrgyilkos" stb...

"Leírom ide is, hogy nekem lenne egy ötletem, hogyan lehetne a közkegyelemmel kapcsolatban segíteni rajtuk:

Egy országos kampányba kellene kezdeni, ami arról szólna, hogy minden
választókerületben aláírásgyűjtésbe kezdenénk, és adnánk át a kerület kormánypárti képviselőjének a következő szöveggel:

"Tisztelt jelenlegi/leendő képviselő úr/asszony! Biztosan hallott a Hunnia-ügyről,és annak a közvélemény által ártatlannak vélelmezett vádlottjairól. A jelen petíció aláírói ígéretet tesznek önnek, hogy amennyiben eléri Áder János köztársasági úrnál, hogy a vádlottaknak közkegyelmet adjon, úgy a következő országgyűlési választáson önt fogják támogatni. Meggyőződésünk, hogy az igazságnak kell győzedelmeskednie. Amennyiben kérésünket nem kívánja szolgálni, támogatásunk az ön ellen legesélyesebbhez fog jutni. Tisztelettel: a választók."

Körzetenként 1000 aláírás, 1000 szavazat az már dönthet akár egy képviselő sorsából. Ők meg ebből élnek, érdekeltek lesznek cselekedni. Elég betalálni 15-20 húzós körzetben, ahol a képviselők hátha kisírják Viktornál az amnesztiát.

És mielőtt valaki azzal jön, hogy "én biztos nem szavaznék a Zsideszre, stb.", annak azt mondom, hogy én semmi pénzért nem mennék el szavazni senkire, de Gyuriék kiszabadítása ezt felül kell, hogy írja!"

"Semmi nem fog történni addig, amíg a Jobbik egy olyan erővel nem kerül a parlamentbe, hogy 1-2 minisztert adhasson. Akkor már lesz ereje és zsaroló potenciálja arra, hogy egy ilyen törvényt átvigyen. Persze ebben sokat segítene, ha egy csomó hülye nem uszítana még mindig a szavazás ellen, Jobbik ellen, és lenne egy összefogás a nemzeti oldalon. A libsi kölykök mind tudják, kire kell szavazni, mit kell csinálni, ti miért nem tudjátok? 18-tól lehet ebben érdemi változást elérni - sajnos. Mondjuk az sem lenne rossz, ha Gyurit a facebookon is védenétek, arccal, névvel, nem csak páran tartanánk a frontot a nagyobb hírportálokon, miközben itt megy a szájhősködés..."

Budaházy Edda: Nem adjuk fel!

Tegnap, 2016. október 27-én ismét börtönbe vitték Budaházy Györgyöt.

Az, hogy õ és társai ilyen súlyos ítéletet kaptak, egyvalamirõl lerántja a leplet. Ismerve a magyar közéletet átszövõ bûneseteket, megállapíthatjuk a következõket: nem bûn az, ha a közvagyont herdálják, ha milliárdos csalásokban, bûnszervezetben megrövidítik a közpénzt (Sukoró-ügy, állami privatizáció…), nem bûn az, ha emberek halálát okozzák gazdasági szereplõk, esetleg kormányzati szervek (vörösiszap-katasztrófa, 2006-os augusztus 20-i tûzijáték), nem kell elítélni senkit, amiért embereket ütnek-vernek törvénytelenül, csalással-hazugsággal hatalomra jutnak (2006. õsze), nincs felelõse annak, hogy a kommunisták 40 éven át megnyomorították az országot, kínoztak, megöltek, elüldöztek százezreket, 18 éves gyerekeket akasztottak, sortüzeket adtak le védtelen polgárokra (1945-1989). És nincs felelõse annak sem, hogy az egymást követõ kormányok, noha tisztában vannak a magyar nép vészes fogyásával, hatalmuk megtartása érdekében elmulasztják megtenni a népesség újbóli növekedését eredményezõ intézkedések életbeléptetését, és hagyják kihalni nemzetünket! És még hosszan sorolhatnám.

Egy dolog van, amit a legnagyobb szigorral kell büntetni: azokat, akik ez ellen fel mernek lépni, a hatalmasokat felelõsségre akarják vonni évtizedes bûneikért. Azokra a törvény legnagyobb szigorával kell lesújtani, nehogy mások is kedvet kapjanak. Ebben az esetben még csak bizonyítani sem kell a vádakat, elég a gyanú az ítélethez.

Nem volt még a történelemben olyan kor, amikor a büntetés-végrehajtás látszólag ilyen szépen elkülönült a hatalom gyakorlóitól. Mert ugye a liberális demokráciában a kormány felteszi a kezét, és így szól: én, kérem, nem tehetek arról, hogyan döntenek a bírák! Vagyis létrehoztunk egy olyan igazságszolgáltatási rendszert, ami teljes mértékben önjáró, azt csinál, amit akar, és senki nem vonhatja felelõsségre. Õk pedig még az átkos rendszer kiszolgálói, vagy annak örökösei, akik a hazafiakon törlesztenek, tisztelet a kivételnek. A kormánynak is jó ez, hiszen két legyet üt egy csapásra. õt nem lehet okolni az ítéletekért, a kemény ellenállókat meg hidegre teszik.

Egészen ördögi. Erõs a gyanúm, hogy a milliárdos gazdasági szereplõk azok, akiknek leginkább módjukban áll befolyásolni az igazságszolgáltatást. Mert õk biztosan megtalálják a módját, hogyan tegyék. Például a nagy üzlettõl elesett sukorói maffia, akik bosszút esküdtek az õket leleplezõ Hunnia-csoport ellen.

Akárhogyan is, már megszokhattuk az évszázadok alatt, hogy ebben az országban mindig a hazafiak voltak a legjobban üldözve. De mikor kell, hogy ez így legyen? Egy esetben: ha idegenek, idegenszívûek irányítják a nemzetet, mint Mátyás király óta szinte mindig –a Horthy-kort leszámítva.

Gondoljunk el egy boldogabb jövõt, amikor a Budaházy Györgyhöz hasonló emberek tehetségét, erõs jellemét és tetterejét nem üldözi, hanem felhasználja, támogatja a hazafias vezetés a nemzet szolgálatában. Hol lehetne Magyarország akkor?!

Kérek mindenkit, aki tenni akar Gyuriért, hogy írjon levelet a fideszes országgyûlési képviselõknek, saját területi képviselõjének, esetleg a jobbikos képviselõknek is, akinek gondolja, hogy érdemes, a parlamenti e-mail-címükre, és fogalmazza meg a nemtetszését kulturáltan, a saját szavaival. Követeljen amnesztiát a 2006-2010 közötti politikai indíttatású cselekményekért! Ez nem kerül semmibe.

Hiszem, hogy számít, ha nagy tömegek jelzik, hogy itt valami hiba csúszott a törvénykezés gépezetébe. Kell, hogy érezzék, hogy vannak elvárásaik a szavazópolgároknak cserébe azért, hogy hatalomra juttatják õket. Amíg szépen mondjuk.

Gaudi-Nagy Tamás amnesztia-törvényjavaslata itt érhetõ el.

http://gaudinagytamas.hu/sites/default/files/Amnesztia%20törvényjavaslat.doc

Soha ne adjuk fel!

https://kuruc.info/r/1/165468/
https://kuruc.info/r/2/165421/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk