width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Debrecenben a menekülttábor környéke, aztán az egész ország csatatér lesz?

2015. július 3., péntek

Debrecenben a menekülttábor környéke, aztán az egész ország csatatér lesz?

Hogy miért kéne ide mindenkit beengedni, csak mert bemondja hogy őt üldözik? Nigga' please = hazudj még. Megtanítják nekik a liberális jogvédők mikor mit kell mondani, főleg a médiának! Keresztényi értékek? Akik épp megsemmisíteni akarják az európai fehér civilizációt, azok zsidók. :D

A nemmagyar bírók és segédeik ismét ártanak nekünk : pereket indítanak a betolakodók hogy ne lehessen kitoloncolni őket. Költhetünk rájuk, mert nincs elég szegényember, állástalan, lakástalan magyar ember? Minden faj önmagát részesíti előnyben az élethez szükséges erőforrások tekintetében, ez a hamis képmutató "emberszeretet" nemzsidó részről hatalmas birkaság.

A spanyolok is keresztények voltak már a korai középkorban, mégis nagy nehezen kiűzték a mórokat. Haza kell hogy létezzen amiben élni lehet, aztán tolerálunk mi sok mindent de nem akarunk etnikai konfliktusokat eredményező multikultit a saját életterünkben. Roncskultúra amúgy is a bevándorlóké, nem az eredeti ami a hazájukban van. Nem érzik magukénak Európát, azért jellemző rájuk a segélylesés, bűnözés, vandalizmus. Nem alkalmazkodnak, nem asszimilálódnak, nem válnak európaiakká pláne nem a nemzetek részévé. A nagy nullát nyújtják, de ők maguk követelőznek. Sajnálat kikényszerítés , na vajon kik koldulnak gyerekkel, például a román cigányok. Mizerabilizmus, a koldusmaffia és a népvándorlók + embercsempészek ebben hasonlóak.

Harmadik világ ide vándorol hogy jobban éljen, nem fog. Olcsó munkaerőnek + ballib szavaznak kellenek a ballibzöldeknek, csak lehúznak minket is a nagy fekete-afrikai néger nullába, amit társadalmilag (törzsi háborúk, korrupció, barbár erőszak) és gazdaságilag saját hazájukban meg tudtak teremteni annál többre itt se lesznek képesek. Nem is akarnak olyanok lenni mint mi, más a természetük és kész. Ennyire tőlünk másmilyen népcsoportokkal csak elkülönülve élhetünk békében. Kutyákat macskákkal összezárni, fehérgyűlölő fanatikusokat ide beszabadítani háttérhatalmi aljasság.

Repedezik végre, aminek hamarosan össze kell törnie

http://szebbjovo.hu/repedezik-vegre-aminek-hamarosan-ossze-kell-tornie/

Nyilvánvalóan nem szerzek túl sok hívet azzal a véleményemmel, hogy kijelentem: igenis örülök annak, ami tegnap a debreceni migránstábor környékén történt. És most rögtön megkövetem a Sámsoni út környékén lakókat, és a megsérült rendőrt is, de ha elolvassák írásomat, remélhetőleg ők is megértik, hogy értük örülök, nem ellenük.

Ha valaki történelemformáló időkre vágyott, jelentem, megkapta. A kellős közepén leledzünk, akár akarjuk, akár nem. Most fog eldőlni, hogy a normalitás győz-e, legalább a szűkebb környezetünkben, avagy a jelenleg még mindent elborító liberális kreténség. És bár nem kenyerem a trágárkodás, de a klasszikust idézve azt kell mondjam, most válik el a szar a víztől.

No de vissza a Sámsoni útra! Mert ott történtek tegnap a nagy dolgok, talán nagyobbak is, mint azt egyesek hiszik. Ezek a dolgok hozzásegítenek minket sok mindenhez. Például a tisztánlátáshoz. Hozzásegítik a politikai szereplőket, hogy leolvadjon róluk a máz, amit eddig kénytelen-kelletlen magukon viseltek.

Lásd az úgynevezett baloldal politikusait, akik ez idáig telekönnyezték a közéletet a csodálatos értékeket képviselő menekültekről, akik a járda mellett közlekednek, annyira szerények, merthogy nem akarják még csak megzavarni sem az egyébként rasszista és náci magyarok mindennapjait.

Lásd az úgynevezett jobboldal politikusait, akik a Jobbik évek óta tartó küzdelmét a menekülttáborok zárttá tételéről ez idáig csak fölényes félmosollyal szemlélték, minden követelést félretolva, most meg, hogy tényleg nagy a baj, már nagykanállal merítenének újra a nemzeti párt programjából.

Az internetet telepicsogó műmájer liberálisokról már nem is szólva, akik egyszerűen nem, és nem, és nem képesek felfogni, hogy egy törpe kisebbséget képviselnek, és sajnos egyelőre nem hajlandóak kivándorolni ebből az országból egy olyan felvilágosult és modern szigetre, ahol a törvények megengedik, hogy egy közel-keleti menekült törvényes házasságra léphessen egy hazájában szexuális szokásai miatt üldözött párosujjú patással.

Valakik, akik ezt az egész agyborulatot eltervezték, már megint túltolták a biciklit. Ha nem ilyen mohók, ha nem ilyen türelmetlenek, akkor talán beteljesül a sunyi tervük, és a Sámsoni út lakói az összes többi magyar állampolgárral karöltve csak pisloghattak volna, hogy mit művelnek velük bizonyos láthatatlan háttérerők.

Csakhogy – hála annak a pár száz őrjöngő muszlimnak – mostantól egyre kevesebb honfitársunkat kell meggyőznünk, hogy miféle tervet fektettek le valakik az életterünk és kultúránk rovására. Mostantól egyre kevesebb honfitársunk fogja birkaként tűrve megengedni, hogy a távoli tervezőasztalok figuráit tologató sunyi alakok azt tegyék velünk, amit csak akarnak.

Repedezik a terv. Márpedig ami egyszer repedezésnek indul, az óhatatlanul össze is törik.

Szebb Jenő

http://szebbjovo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk