width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 444, rémhír hamisító gyűlölet generátorok. Az a 4 négyes ottan egy nevetés akar lenni, ezek a liberálzsidók rajtunk röhögnek ?!

2014. november 17., hétfő

444, rémhír hamisító gyűlölet generátorok. Az a 4 négyes ottan egy nevetés akar lenni, ezek a liberálzsidók rajtunk röhögnek ?!

444, rémhír hamisító gyűlölet generátorok. Az a 4 négyes ottan egy nevetés akar lenni, ezek a liberálzsidók rajtunk magyarokon röhögnek...

Felsoroltak örömmel terjesztik a "netadó ellenes" ám "Haha, azt hiszed a netadó ellen tüntetünk" liberális puccsot előkészítő tüntetéseket! Ahogy a német, és francia média CIA-Mossad irányítás alatt áll, úgy ezek is. Vagy csak simán önszorgalomból cionisták, mert nem magyrok csak budapesti balliberális zsidók. A végeredmény ugyanaz, amit nap mint nap láthatunk : nemzeti érdekű megnyilvánulásokra epeömlés, nemzetellenesség a norma, és bármilyen vitában e ballib szerencsétlenek mindig hazánk ellenségeinek adnak igazat!

A 'zsindexes' nyomorultja persze védekezik : ő "jobboldali". Haha. Persze, ő ez alatt a vadkapitalizmust, bokrosimádatot érti. Azt az irányzatot, ami (Dimitrov téri fiúk) már a 70-es években jelen volt az mszmp-n belül, eladósították az országot imf+usa megbízásból, és a szadeszt segítették hatalomba a további nemzetfelszámolás céljából. "Háború a nemzet ellen" film, de Bogár László, Boros Imre is megemlékezett erről. Privatizál, deregulál, liberalizál, mindig a legnagyobb és legerősebb tőkés jár jól, sőt még annál is jobban, de mi magyar emberek nem, még a "felsőközép" osztály se!

A liberálkapitalista rendszert imádók szerint az extraprofit kifejezés milyen komcsi. A jó édes anyjukat! A szabadrablás, a padlás lesöprés, na az a komcsi. Erkölcstelen mohóságában kommunista és zsidó jellegű a banki tisztességtelenség : nemcsak a devizahitelesekkel szemben. Javaink jogtalan elvétele, az egyforintos és mélyen értéken aluli privatizációk saját komcsizsidó köreiknek. Az imf pártján állnak, gyűlölik a szegényeket, akiket az ő rendszerük tett azzá. A nyugdíjasokat is megvetik, szidalmazzák a szennyfórumaikon pl index "radikális nyugdíjcsökkentést" hát ezeknek a liberális balfékeknek nincsenek szüleik??? Nem is emberek!

2010 előtt igazán durva volt, de még most is olyanok a vállalkozási feltételek, adójogszabályok, hogy lehetetlen labdába rúgni az agyontámogatott, adót nem fizető, ! területet is ingyen kapó ! multik mellett !!!! ÉS a bankok még náluk is rosszabbak, azok konkrétan semmit sem termelnek...

Néhány informatikus is oda sodródik a sznob neolibók közé. Nos, azon kevés gazdasági ágak egyike melyeket nem érint a válság, és az abból adódó drasztikus munkanélküliség + bérleszorítás. Abba nem gondolnak bele hogy nem lehet mindenki programozó, vagy majd okosteló appokat írkálunk 8 millióan?? Hipszter marhaság. Miféle ország lenne az, mert működőképes rendszer egész biztosan nem. :D

"A gyűlölet generátorok."

"Gondoltam készítek egy listát az újságíróknak nevezett emberekről akik utálják a hazájukat és képtelenek elfogadni, hogy a vad liberalizmus nem pálya már sehol.
Aztán olyan nevek indultak el, hogy Tóta W, meg Uj Péter, Mong Attila, Magyari Péter ... stb.

De rájöttem egyszerűbb ha azokat a portálokat sorolom fel akik minden reggel össze taknyozzák a monitort, meg oda szarnak a reggeli kávém mellé.

Akkor az örökös lista, "a hogyan gyűlöld hazád" és legyél fanatikus libbancs tagjai. Illetve "a legyünk egymillióan, hogy legalább ezernek lássunk" mozgalom állandó támogatói és szervezői, így néz ki.
Visszafelé a sorban!

10. amerikai népszava: Egy megfáradt elmebetegekből álló csoport, akik mindenhol, és mindenkiben ellenséget látnak.

9. Galamus.hu. Az egykori Klub Rádiósok és agg proletár, és liberális gyűjtőhely ahol az "örök igazságok" kincsét őrzik. És hisznek is benne.

8.népszava.hu : Semmi különös, azok a megmaradt arcok akik már se, az MSZP -nek, se a DK -nak, sem senkinek nem kellenek, csak épp, hogy itt maradtak mint a rossz lehelet. Egykori besúgók, tartótisztjeik szócsöve, még az ötvenes évek stílusában.

7. nol.hu A baloldali pártok örökös lapja. Mára kifulladt, megöregedett dogmák és megcsalatkozott, ideológiai útvesztőkben bolyongók lapja.

6. hvg.hu A "gazdaságtalan" hírportál, akik egykori fényüket vesztve a mindenkori liberális hazugsággyártás magasiskolája felé törekedtek.

5. origo.hu A sajtónak az ő szabadsága oltárán feláldozott semmi, ami tévelyeg a punci les és a politika balos labirintusában.

4. index.hu Az igazi és az egyetlen olyan portál ami ha kell a lelkét adja el, de nem tudja eldönteni, hogy ki mellé kell beállni ha gyalázni kell a kormányt, és a hazát.

3. cink.hu A megveszekedett liberalizmus, a fékezhetetlen fika gyártás, és önmegvalósítás két webfirkászra épülve, akik arra gondoltak, hogy úgy tesznek mintha semlegesek lennének.

2, hir24.hu ahol minden hír hazug, de szabadon hazudhatják le az eget.

1, Az igazi első helyezett a "number one"! a 444.hu: Szó kevés lenne arra, hogy az ott lecsapódó csatorna üledék milyen összetételben mérgezi a magyar társadalmat. Az "Amerika Hangja" webes kiadása, a norvégok sánta civiljei, a velejéig romlott ultraliberalizmus, a másság és a drog központja.

Azok akik viccesnek gondolnak mindent ami a magyart gyalázhatja, a trollok és trollinák gyűjtőportálja. Maga a társadalom legaljának segglyuka ahol semmi sem szent, és mindent szabad(os).

Na ha rossz a napom, akkor ezek azok az oldalak amiket meglátogatva, erőt nyerek és arra gondolok, van miért harcolni itt a virtuális térben, ha szellemi szennyezés ellen kell csatába menni.

A békétlenség megszűnne ha a egyszer csak valami Isteni csoda folytán, lekapcsolnák náluk a netet.

De mivel valahol az Isten is kegyes hozzájuk, sajnos a kénköves ménkűre még várniuk kell."

#TibiDj

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk