width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

2016. augusztus 31., szerda

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF, Lucy Hay, Scall FastVan ebben az országban egy nemzetellenes kaszt ami elitnek nevezi magát holott csak élosködok és kórokozók...
4:34:48 PM
Van ebben az országban egy nemzetellenes kaszt ami elitnek nevezi magát holott csak élosködok és kórokozók. Mindig is népellenesek voltak akár liberálisként akár kommunistaként. Most épp nemzeti mázba burkolják antiszociális törekvéseiket. Pusztuljanak!

Meghalni és újjászületni (a harc folytatódik)!

Vannak hazánkban olyan politikai erok és egyéb deformált lelkületu csoportosulások, akik tegnap örömünnepet ültek, mivel az eszmeiségükhöz oly közel álló ötvenes évek politikai koncepcióit tárta a szemünk elé az államhatalmi gépezet.

Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki úgy érezte a Budaházy György és társai ellen meghozott ítéletet követoen, egy tört döftek a szívébe és egy pillanatra olyan érzés fogta el mintha meghalt volna, majd vele együtt a célok amiért harcoltunk az eredményeink a semmi martalékává váltak.

Persze az érzés nem tartott sokáig és a pillanatnyi hideg zuhany után, mint mindig most is a felháborodástól vezérelt tenni akarás került a felszínre.

2002-és 2010 között egy olyan politikai közeg uralkodott hazánkban amely, még a mostani hatalmon lévo párt egyes tisztább lelkületu tagjainak érzéseit is felkorbácsolta és a tettek mezejére szólította. Az akkori a honvédo hangulatba sok minden belefért, de a legsúlyosabb vádpontot jelento terrorizmusnak még a szelloje sem volt jelen.

Egy terror támadás mindig kitervelt, halálos áldozatokat szedd és leginkább a globális háttérhatalmi érdek áll mögötte. Gyuriék estében errol semmilyen szinten nem beszélhetünk. Ha ebben az idoszakban felmerül a terror kérdése, akkor az egy esetben állja meg a helyét a 2006. október 23-án történt események tekintetében. Az kitervelt volt a háttérhatalom állt mögötte és a magyar emberek totális megfélemlítést irányozta elo a több száz sebesülttel és örökre megnyomorított emberrel.
Ennek a gaztettnek a felelosei viszont nem, hogy büntetést kaptak volna, hanem még mindig a parlamentben pöffeszkednek, vagy zsíros állásokkal keresnek még mindig milliókat havi szinten.
Ezek az egykori bunözok a pokolból felbüfögött Vadai -féle lelki nyomorékok voltak azok akik tegnap ünnepeltek. A jelenlegi kormány által kéz-vezérelt igazságszolgáltatás megadta nekik hozzá a lehetoséget.
Bennünk, pedig ha eddig bármi kétely is motoszkált volna a jelenlegi államhatalom hovatartozását illetoen az tegnap egy csapásra elillant.

A mai naptól megkettozött erovel hisszük, és küzdünk is érte,hogy az alapjaiban romlott és a kéz kezet mos elvre a megfélemlítésre épült rendszert mihamarabb kitakarítsuk az országból.
Mától megújult erovel állnunk hadrendbe a társadalmi igazságosság helyreállításáért, Budaházy Gyuriékért és önmagunkért is.
Meggyozodésem, hogy Gyurinak és társainak csak a változás ez az egyetlen esélye, ezért a mai naptól értük is fogunk harcolni!

A Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjainak nevében bátran kijelenthetem minden létezo fórumon és megmozduláson ott fogunk állni Gyuriék igazsága mellett!

László Attila
Magyar Önvédelmi Mozgalom
országos vezeto?


Egyelore ez az esemény csak egy virtuális véleménynyilvánítás, illetve egy jelzés, hogy sokan tartjuk...
4:31:19 PM
Egyelore ez az esemény csak egy virtuális véleménynyilvánítás, illetve egy jelzés, hogy sokan tartjuk elfogadhatatlannak ezt a brutális ítéletet, amellyel Gyuriékat sújtották. A késobbiekben persze bármi kisülhet a dologból.

Szabadságot Budaházéknak!

https://facebook.com/events/183744078713432

Kiállok Budaházy mellett!
Legfobb Ügyészség Szeptember 3. 11 órakor

Hazafiak, Honleányok!

De nem is jól fogalmazok, inkább így:

JÓÉRZÉSU MAGYAR EMBEREK!

A mai napon az ellenem és még 15 másik ember ellen folyó Hunnia- (vagy Magyarok Nyilai-) ügyben az ügyészség a vádbeszéd végén 20 év körüli fegyház büntetést kért rám, és 10-15 éveket a többiekre!
Leírom még egyszer: ma, 2016-ban, az állítólagos "nemzeti kormány" Magyarországán 20 ÉV FEGYHÁZAT KÉRTEK RÁM, ráadásul a kedvezményes szabadulás lehetosége nélkül!
Mindez történik azon a Magyarországon, ahol egy bolsevik tömeggyilkost nem vontak felelosségre, az elmúlt 25 évben az országunkat szétlopó, széthordó, 100 milliókat, milliárdokat eltünteto mocskok ügyeit rendre elsikálják.

A 2006-ban valóban a lakosság megfélemlítését célzó rendorterror szemkilövoit, emberek tömegeit agyba-fobe veroit nem állították bíróság elé, a kisemberek életét napi szinten megkeseríto bunözés virágzik.
Itt 20 évet kérnek rám döntoen pár tízezer forintos rongálási károkért, amiknek az elkövetését sose ismertem el, amikre semmilyen tényszeru bizonyíték nincs velem szemben, de kiterrorizálták valakibol, hogy "bevallja" rám.

Igaz, hogy ez még nem a bíróság ítélete, de akkor örüljek majd, ha a bíróság csak 10 évet ad?
Gondolkozzatok ezen el, magyarok!
Mert ezzel nem nekem akarnak üzenni, hanem nektek, hogyha fel meritek emelni a fejetek, ha fel mertek lépni a kifosztásotok ellen, akkor így jártok.

Ha hagyjátok!

Budaházy György?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk