width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Holokauszt tagadás

2007. november 15., csütörtök

Holokauszt tagadás

Holokauszt tagadás

Mondom hogy lehetetlen : ami nem volt, hogy lenne tagadható? :-D

Máig ott áll az a 2 (azaz kettő darab, értsd: két egyszemélyes) krematórium, ahol (annak idején egy holttest elégetése több órába is beletelt), millió számra égették el az embereket. Így egy nap, akár 6-8 embert is képesek voltak elégetni!

Kérdés: kik építették fel ezeket a kemencéket amit most mutogatnak hülye nyugatiaknak? Mikor építették fel szocialista paradicsomi kényszermunkában?
Évtizedeken keresztül szovjet uralom alatt volt Auschwitz és SENKIT nem engedtek a közelébe sem. Hermetikusan lezárták és terjesztették a ruszkik a legleglehetlenebb németeket lejárató szövegeket a vasfüggöngy mögül, hollókoszos kályhákról épp úgy mint a Katyn mészárlás németekre tolásáról.
Ezeknek még mindig hisz valaki és elfogad bármit amit felmutatnak mint bizonyítékot?
Miért volt hogy pont Auschwitzban ismerték be a cionisták hogy hopplá, nem is négymillió "áldozat volt" hanem csak másfélmillió, de azért ragaszkodunk továbbra is a hatmilliós meséhez és aki ezt MEG MERI KÉRDŐJELEZNI azt sittre vágjuk!!

A fent kiemelt három szó a lényeg. Ugyanis még ezen a portálon is siránkoznak-veszekednek-sikítoznak a hollókosz tagadásról, ahelyett hogy bizonyítékkal szolgálnának az állítólagos genocídiumról. BIZONYITÉK PEDIG A MAI NAPIG NEM JELENT MEG!!! Ésszel rendelkező ember meg bizonyíték hiányában sem a boszorkányokat sem a hollókosz babonáját nem nyeli le. Rettentő egyszerű lenne az egész kérdést egyszer s mindenkorra lezárni. A németek minden táborukról részletes, írott okmányokat készítettek. Ezek az okmányok a mai napig léteznek, csak nem engednek senkinek belepillantást. Az okmányok nyilvánosságra hozatalával egycsapásra tudnák bizonyítani a cionisták minden tanukat. Nyilvánosságra hozatal helyettt azonban csak gyűlölet törvényeket tudnak keresztül erőszakolni az idióta goyim között.
Értsük meg végre valahára, a tény hogy a cionisták több mint hatvan éve NEM HAJLANDÓK SEMMIFÉLE DIALÓGUSRA a hollókoszt illetőleg, a legékesebb bizonyíték az oltári hazugságra. Állításaikat vagy dokumentálják, vagy fogják végre be a szájukat örökre. Gondolom tudjátok hogy pl. David Irving tucat alkalommal kérte fel a zsidókat hogy beszéljék meg végre a témát nyilvánosan. Hajlandó volt bárhol, bármikor megjelenni megbeszélésre. Mondanom sem kell a cionisták hallani sem akartak a dialógusról és egyetlen válaszuk volt a "hollókosz tagadás".
Ha lett volna Zyklon B meg gázkamra, ha lett volna akár hárommilió hitsorsos akik nem tífuszban, éhezésben és egyék háborús esemény következtében haltak meg mint sok tízmillió más ember, MIÉRT NEM LEHET ERRŐL SEM BESZÉLNI SEM BIZONYITÉKOT KÖVETELNI? Gondolná az ember hogy a zsidók saját jól felfogott érdeke lett volna bizonyítani áldozataik számát ha a hollókosz tényeken alapulna és nem a feltűnően sok "túlélő" anekdótáin a' la Anna Frank és társasága.

Minek az igazolására kell akkor mégis magukat sajnáltatniuk a zsidóknak? Például ezekre ni.

Tények izraelről

1. Hogy Izraelben nem vásárolhat vagy bérelhet földet csak korlátozások mellett aki nem izraeli állampolgár?

2. Hogy kocsi rendszám szine alapján megkülönböztetik a zsidókat a nem zsidóktól?
http://nigelparry.com/diary/ramallah/plates.html

3.
Hogy a térség édesvizkészletének 85%-ka a zsidók kezében van, a maradék 15%-on pedig osztozkodhatnak a palesztinok? Például Hebron vizkészletének 85%-kát 400 zsidótelepes használja, maradék 15%-kát pedig 120,000 palesztin?
http://anthropik.com/2006/08/israels-water-wars/
http://www.uswaternews.com/archives/arcglobal/2isrmin11.html

4.
Hogy az Egyesült Államok összesen több mint 5 milliárd dollárral támogatja Izraelt évente (ez több mint amit az egész afrikai kontinens segélyezésére költ)? A segélyt pedig arra forditják a zsidók hogy fegyvereket és hadianyagot vásároljanak és/vagy gyártsanak? A maradékból a két legnagyobb amerikai-izraeli lobbi szervezetet az ADL-t és az AIPAC-t támogatják anyagilag?
http://www.sianews.com/modules.php?name=News&file=article&sid=321

5.
Hogy Izrael az egyetlen nukleáris fegyverekkel rendelkező Közel-Keleti állam, ennek ellenére viszont, nem hajlandó sem hivatalosan ezt elismerni, sem bármiféle korlátozó vagy ellenőrző célú megállapodást kötni (atomsorompó,atomenergiai ügynökség ellenőrzése)?

6.
Hogy Izrael évtizedek óta használta fel "Mosszad bérgyilkosait" hogy külföldi politikai ellenségeit likvidálja?

7.
Hogy magasrangú IDF tiszetek elismerték fegyvertelen, sebesült, hadifogolyok kivégzését? Ennek ellenére az elkövetők biróság elé állitására, elitélésére sohasem került sor?
http://www.palestinemonitor.org/new_web/btselem_investigation_IDF_executed_man.htm

8.
Hogy 90 évvel ezelőtt a palesztin arabok a földek 97.5%-kát birtokolták, ez mára 2.5%-ék?

9.
Hogy az izraeli hatóságok már rutinszerűen foglalnak le illetve koboznak el tulajdont, földet, számlákat és pénzt (bármiféle kompenzáció nélkül) azok családjaitól ki részt vettek bármilyen Izrael-ellenes tevékenységben?

10.
Hogy Izrael felrobbantatott amerikai diplomáciai intézmények Egyiptomban és nemzetközi vizeken hajókat? Megölve 33 amerikai állampolgár (177 megsebesült)? Mindezt csak azért hogy Egyiptomot gyanúba keverje megakadályozza Amerika közeledését?
http://en.wikipedia.org/wiki/Lavon_Affair

11.
Hogy az izrael-i mára a legerősebb amerikai lobbi-szervezet?

12.
Hogy izrael tevénysége és fennállása ellentétes több ENSZ határozattal (UN resolution 69)?

13.
Hogy Izrael rengeteg palesztin települést nevezett át csak azért, hogy elfedje azok történelmi jelentőségét (Deir Yassin mészárlás és a Stern-csoport, mára Givat Shaul Bet település)?
http://www.deiryassin.org/mas.html

14.
Hogy 1988-ban tilották be először a "Csak zsidóknak" kitételű munkák hirdetését?

15.
Hogy izrael négy volt minisztere Begin, Shamir, Rabin, és Sharon résztvettek bombatámadásokban, mészárlásokban, vagy civil lakosság kitelepitésében (elüldözésében)?

16.
Hogy az egykori Sharon koaliciónak tagja volt a Molodet párt? Egyik politkai irányelvük a palesztinok erőszakos kitelepitése a megszállt területekről?
http://www.moledet.org.il/english/transfer.html

17.
Hogy Menachem Begin és David Ben-Gurion két volt miniszterelnök cionista terrorista szervezetek, az Irgun és Hagana vezetői voltak? A brit King David Hotel elleni bombatámadásukban 91 ember halt meg?

18.
Hogy a Shin Bét (izraeli nemzetbiztonság-belbiztonság) még ma is kinoz palesztinokat a kihallgatások során?Mindezt törvényi tiltás ellenére (Izrael Legfelsőbb Biróság határozata)?
http://www.dailysouthtown.com/news/156776,012nws2.article

19.
Hogy a cionisták az elmúlt 50 évben már több alkalommal próbálták felrobbantani vagy kárt okozni az Al-Aksza mecsetben?
http://www.jerusalemites.org/crimes/crimes_against_islam/7.htm

20.
Hogy Izrael még soha nem tarotta be a fegyverszüneti megállapodásait? Mindig fenntartotta magának a joggot a "megelőző intézkedésekre" célzott likvidálásokra, palesztin lakóházak elbontására?

21.
Hogy mára minden történelem tankönyvben azt tanitják, hogy az arabok támadták meg Izraelt az 1967-es háborúban? Pedig Izrael inditott először támadást. Elfoglalták Jeruzsálemet és a Jordán nyugati partját, ez volt számukra a "megelőző csapás".

22.
Hogy Nelson Mandela Izraelt egy Dél-Afrikához hasonló apartheid rezsimnek nevezte?
http://www.mathaba.net/info/mandela.htm

23.
Hogy az egykori főrabbi Ovadia Yossef, a Shas párt alapitója nyilvánosan támogatja a "végső megoldást" a palesztinok kérdésében?
http://www.palestinemonitor.org/focus/focus12.htm

Kik is valójában akkor a terroristák?

DID YOU KNOW?

Did you know that non-Jewish Israelis can not buy or lease land in the Zionist entity?
Did you know that Palestinian license plates in Zionist entity are colour coded to distinguish Jews from non-Jews?
Did you know that Israel allots 85% of the water resources for Jews and the remaining 15% is divided among all Palestinians in the territories? For example in Hebron, 85% of the water is given to about 400 settlers, while 15% must be divided among Hebron's 120,000 Palestinians?
Did you know the United States awards the Israel $5 billion in aid each year?
Did you know that yearly US aid to Israel exceeds the aid the US grants to the whole African continent?
Did you know that the Israel is the only country in the Middle East that has nuclear weapons?
Did you know that the Israel is the only country in the Middle East that refuses to sign the nuclear non-proliferation treaty and bars international inspections from its sites?
Did you know that Israel currently occupies territories of two sovereign nations (Lebanon and Syria) in defiance of United Nations Security Council resolutions?
Did you know that Israel has for decades routinely sent assassins into other countries to kill its political enemies?
Did you know that high-ranking military officers in the Israeli Defence Forces have admitted publicly that unarmed prisoners of war were executed by the IDF?
Did you know that Israel refuses to prosecute its soldiers who have acknowledged executing prisoners of war?
Did you know that Israel routinely confiscates bank accounts, businesses, and land and refuses to pay compensation to those who suffer the confiscation?
Did you know that Israel blew up an American diplomatic facility in Egypt and attacked an U.S. ship in international waters, killing 33 and wounding 177 American sailors?
Did you know that the second most powerful lobby in the United States, according to a recent Fortune magazine survey of Washington insiders, is the Jewish AIPAC?
Did you know that Israel stands in defiance of 69 United Nations Security Council Resolutions?
Did you know that today's Israel sits on the former sites of more than 400 now-vanished Palestinian villages and that the Israelis re- named almost every physical site in the country to cover up the traces?
Did you know that it was not until 1988 that Israelis were barred from running "Jews Only" job ads?
Did you know that four Prime ministers of Israel (Begin, Shamir, Rabin, and Sharon) have taken part in either bomb attacks on civilians, massacres of civilians, or forced expulsions of civilians from their villages?
Did you know that the Israeli Foreign Ministry pays two American public relations firms to promote Israel to Americans?
Did you know that Sharon's coalition government includes a party -- Molodet --, which advocates expelling all Palestinians from the occupied territories?
Did you know that Israel's settlement building increased in the eight years since Oslo?
Did you know that settlement building under Barak doubled compared to settlement building under Netanyahu?
Did you know that Israel once dedicated a postage stamp to a man who attacked a civilian bus and killed several people?
Did you know that recently declassified documents indicate that David Ben-Gurion in at least some instances approved of the expulsion of Palestinians in 1948?
Did you know that despite a ban on torture by Israel's High Court of Justice, torture has continued by Shin Bet interrogators on Palestinian prisoners?
Did you know that Palestinian refugees make up the largest portion of the refugee population in the world?

AND FINALLY DO YOU KNOW WHO IS THE TERRORIST NOW?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk