width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Rezsicsökkentés értelme : ne nézzenek baleknak egy egész országot !!!

2014. február 12., szerda

Rezsicsökkentés értelme : ne nézzenek baleknak egy egész országot !!!

Rezsicsökkentés értelme : ne nézzenek baleknak egy egész országot !!!

A rezsicsökkentési téma ezen részét nem vitatja a Jobbik se. :)

"a szocialista kormányok elhibázott privatizációja, az „elvtársaknak” juttatott megrendelések miatt lettek magasak a rezsiköltségek Magyarországon. A külföldi szolgáltatóknak a privatizációs szerződésben garantált 8 százalékos extraprofit mellett juttatniuk kellett az „elvtársaknak” is, így természetes, hogy Európa legmagasabb gázára és második legmagasabb áramára alakult ki 2010-re"

Errefelé meg Kapolyi elvtárs vásárolt be az akkoriban eladott erőművekből, és ezeken kívül mást is megszerzett magának az energiaszektorban.

Ezek a nagykutyák, de a csicskásaik sem különbek. Hogy hencegnek a jómódukkal, és e mellé a pártkötődésükkel is felvágnak "ők nem jobboldali demagógok ,reálisan látják az ország érdekeit" ja, a zsebbe lóvét az idegen érdekek kiszolgálásáért, meg a pozíciókat ahonnét ezt végzik, legyen az média, közhivatal, vagy egyéb cég. Ezeknél még az a társaság is jobb volt, akiket annyira megutáltak, hogy lett ellenük a francia forradalom. :Đ

Ha az emberek tudnák, ezek a libik mekkora cinikus patkányok : azért akarnak "piaci versenyt" és "önszabályozást", mert nem elég drágák így a díjak, nem tudnak elég pénzt beszedni az idegenek a ma - gyarmaton!!! A szent tehén piac, vagy inkább pióca gazdaság, amit a neoliberalizmus helyi kiszolgálói, a haza kiárusítói úgy imádnak! És ez még csak egy területe az életnek, az antiszociális ál-szocialista balliberális zsidó maffia csupa ilyesmi disznóságokból gazdagszik, egyértelműen a többség kárára. Un - do - rí - tó !!!

Máskor meg azt hazudják, a piaci verseny azért jó mert alacsonyabb árakat hoz és jobb minőséget, kevesebb a korrupció, nicns állami bürokrácia. Ja, mint a kötelező gépjármű felelősség biztosítás azaz kgfb (erről szóló dr. Bogár László írás "A szókapcsolat kettős jelentéstartalma nem a véletlen műve. "), ahol is az egy állami hivatal helyett van 20 privát, ami szerencsétlen esetben ugyanúgy használhatatlan "sóhivatal", ha intézni akarsz valami kicsit is nem triviális ügyet.

Csak azért, mert a rezsi kapcsán érv volt, hogy a gazdagok jobban járnak - nem otthon telelnek, vagy nem otthon dekkolnak, egész házat sem fűtik ki, ott kezdődik. Nem szokás fűteni lakatlan lakást, még a távfűtést is ki lehet kapcsolni sok helyen, ergo nem spórol semmit aránytalanul ezzel a rezsicsökkentéssel az se akinek több ingatlanja van. Ja és örökölni is lehet ilyet, aztán meg manapság, főleg az olyan térségekben ahol pusztul minden, nem tudja eladni a  nem feltétlen gazdag örökös.

Meg hogy "nekem mindegy". Ja, neki mindegy, nekünk meg nem. A sznob, aki MAJDNEM gazdag, az mond ilyet. Az dicsekszik, akinek nincs valamije, de azt szeretné láttatni hogy mégis van. Fenn az ernyő, nincsen kas, háromszor egy hónapban menő étterem, aztán otthon koplalhatsz. Egy igazi mágnás nem hivalkodik a vagyonával, nem akar senkinek bizonyítani semmit.

Ballibek csőcselékezték a tüntetőket 2010 előtt, most meg beretvai csatából megfutott rútszakállú "hipszter" azaz inkább héber majmokat (li bajnai gárda, de ez a gárda mint fogalom megcsúfolása) mászatnak a Sándor palotára, Fidesz székházra. Usa-ban az ilyen akár halálra Taser-ezik, izraelben le is lövik, ez a hahások két nagy kedvenc országa, azért a példa.

Különben is. Lúzer, balek, palánkon átvágott ország azért ne legyünk már, hogy ön - kiválasztott önkiszolgáló tolvajok, cionszolga politikusok, kasztbéli kevesek aránytalan jól - létét finanszírozzuk! Akárhány szoci - szadi forrás ontja a hazugságokat, ha már a rezsicsökkentés előnyeit nem tudja eltagadni akkor személyeskedik, uszít, terel, irigységre, ellenségképre épít (ezzel mindig a jobboldalt vádolják, pedig!) ez attól függetlenül igaz, és megáll mint tény :

Az „elvtársak” miatt volt drága a rezsi

2014. február 11., kedd 20:30, frissítve: kedd 20:57 , forrás: MTI, szerző: VZ, MD

Harrach Péter Komáromban, Németh Szilárd Pécsett, míg Kecskeméten a helyi polgármester tartott fórumot a rezsicsökkentésről.

Harrach Péter szerint a következő kormányzati ciklusnak a konszolidáció ciklusának kell lennie. A KDNP parlamenti frakcióvezetője kedd este a komáromi rendezvényközpontban tartott rezsifórumon elmondta: megtörténtek azok a nagy lépések, amelyek „a nehéz és rendezetlen helyzetben lévő ország átalakítását és világunk rendezetté tételét jelentették”.

A rezsicsökkentésről szólva elmondta: a kormány a két szereplő közül egyértelműen a fogyasztók oldalára állt a szolgáltatók túlzott nyereségének elvételével. A kormány további feladata garantálni az ország energiabiztonságát. A Magyarország egészének energiabiztonságát szolgáló intézkedések – például a paksi fejlesztés – újabb rezsicsökkentés lehetőségét készítik elő – közölte a kormánypárti politikus.Erről is szól április 6.

„Április 6-a sorsdöntő dátum. Arról döntünk, hogy végleg leszámolunk a múlt elhibázott politikájával, Gyurcsány örökségével, folytatjuk a családok terheinek csökkentését, és talpra áll Magyarország” – jelentette ki Kontrát Károly államtitkár. Korábban erre hívta fel a figyelmet Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője is Szerencsen.


Kijelentette, a rezsicsökkentést azért kell megvédeni, mert a túlzott haszontól eleső cégek „nyilván meg fogják azokat a lehetőségeket mozdítani, amelyek saját kormányaik rendelkezésére állnak”. A politikus szerint nemzetközi szinten is védelemre szorul a rezsicsökkentés, és a külföldi támadások mellett az ellenzék is csak szóban támogatja, de „tettekben és a gyakorlatban” gátolják az intézkedéseket.
Európa legolcsóbb energiája a cél

Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős munkacsoportjának vezetője kedden Pécsett, a Védjük meg a rezsicsökkentést! című lakossági fórum előtti sajtótájékoztatón elmondta: a rezsicsökkentés továbbvitelének célja, hogy Magyarország kínálja Európában a legolcsóbban az energiát. Hangsúlyozta, az energiaárak idei, harmadik csökkentésével az európai átlagot fogják fizetni a magyar családok.

Mint mondta, az idén három lépésben lesz kisebb a rezsi: a gáz ára április 1-jével 6,5 százalékkal, az áramé szeptemberben 5,7 százalékkal, a távhőé októberben 3,3 százalékkal csökken. Németh Szilárd úgy fogalmazott, 2014 a rezsiharcnak, a rezsicsökkentés megvédésének és továbbvitelének éve lesz.

Elmondta: ha a családok kevesebb rezsit fizetnek, akkor biztonságuk növekszik, több szabadon elkölthető pénzük marad. A rezsicsökkentés további előnye, hogy – mint az elmúlt nyolc hónapban történt – nő a kiskereskedelmi forgalom vagy éppen csökken az infláció – tette hozzá. Szólt arról is, hogy az alacsony energiaárakat kínáló országok versenyképesek, így ahhoz, hogy Magyarország jó befektetői és vállalkozói környezetet tudjon kialakítani, szükséges az olcsó energia.
Így lett drága a rezsi

Zombor Gábor, Kecskemét polgármestere (Fidesz–KDNP) a helyi piarista gimnáziumban tartott fórumot a rezsicsökkentésről, ahol elmondta, a szocialista kormányok elhibázott privatizációja, az „elvtársaknak” juttatott megrendelések miatt lettek magasak a rezsiköltségek Magyarországon. A külföldi szolgáltatóknak a privatizációs szerződésben garantált 8 százalékos extraprofit mellett juttatniuk kellett az „elvtársaknak” is, így természetes, hogy Európa legmagasabb gázára és második legmagasabb áramára alakult ki 2010-re – hangsúlyozta a polgármester, a Bács-Kiskun megyei 2-es választókerület országgyűlési képviselőjelöltje.

Zombor Gábor emlékeztetett 2008-ra, amikor Gyurcsány Ferenc „csődbe kormányozta” Magyarországot, és csak az IMF-hitel révén maradt fizetőképes. Szavai szerint az „IMF azt akarta, hogy a béreket, a szociális kiadásokat csökkentse a kormány”, ezért kellett a legrövidebb időn belül visszafizetni a hitelt.

Ezt mind eltörölné Gyurcsány

Átlagbér-növekedés, magasabb nyugdíjak, új családtámogatási rendszer, szigorúbb Btk., 3500 új rendőr, a magyar föld védelme, rezsicsökkentés – sorolta a fideszes politikus az Orbán-kormány eredményeit. Zombor Gábor szerint Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédben beismert hazugságok óta most igazat mond, mert kijelentette, hogy kormányra kerülésük esetén eltörölnék a rezsicsökkentést, csökkentenék a minimálbért, megszüntetnék a gyed extrát, emelnék az adókat.

Most van egy olyan kormány, melynek vezetője arra tette fel az életét, hogy végre a magyar emberek érdeke érvényesüljön – mondta, és arra kérte az embereket, hogy védjék meg együtt az elért eredményeket. A másik meghirdetett előadó, Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője betegsége miatt nem vett részt a fórumon.

csekk, infrastruktúra, kampánytéma, közüzemi, Liberális, magas rezsi okai, megélhetés, privatizáció, rezsicsökkentés értelme, rezsiharc, stratégiai, szocialista, állami tulajdon, rezsiharc, kampánytéma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk