width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Fodor Gábor aggódik

2014. február 12., szerda

Fodor Gábor aggódik

Nem számít mennyire tehetségtelen fodor, meg hogy mihez nem ért, akkor is betolják a parlamenbe listán, judapesti liberráltak majd rászavaznak, eszi nem eszi nem kap mást. A háttérhatalom kipróbált kádereivel, az újracsomagolt romlott liberalizmus árujával, a bukott szadeszesekkel biztosan nem lehet más a politika.

http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/02/12/a-tortenelmet-mindig-a-gyoztesek-irjak/

Pozsonyi Ádám

Lengetés

Köztudott dolog, hogy a haladás túlzott mértékű hajszolása károsítja az elmét, tönkreteszi a realitásérzéket - magyarul az ember tökhülye lesz -, de az élet mindig szolgál meglepetésekkel. Még az ilyen hozzám hasonló, szabadelvű kreténségeket régóta élvezettel habzsoló ínyenc esetében is.

Nézem a Nap-keltét. Fodor Gábor beszél. Nem az a lényeg, hogy baromságokat hord össze. Hogy frusztrált, fura kis gyűlöletkupac. Ezmár megszokott, szinte álmosító.

Megvallom, egy ideig fel sem tűnt a dolog, s csak percek múltán jutott el tudatomig. "Lengetik". Ezt a szót ismételgeti. Mi van? - nézek borzadály arcába. Nem kellett sok idő, s rájöttem, Fodornak a szó van a bögyiben. Maga a kifejezés. Lengetik. Lengetés. Lengetni. Ezt szajkózza ő. S ha kiejti, arca szederjes színt ölt. Ha lenne fiam, úgy szólnék, menjen ki a szobából, ne nézze ezt az arcot, mert személyiségfejlődésének iránya beláthatatlan fordulatot vehet.

Gondolom, nem árulok el titkot, Fodornak az Árpád-sávos zászlók lengetésével volt baja. Azt nem szabad őszerinte. Félelmet kelt, gyűlöletkeltésre alkalmas, meg persze rossz emlékű.

Figyelj Fodor, rövid leszek. Neked és bandádnak az Árpád-sávos lobogóval kapcsolatban kétféle cselekvési alternatívád van. Tisztelettel fejet hajtasz előtte, vagy elhúzol innen a retekbe. Értve vagyok? Nekünk ez legősibb állami jelképünk, nekünk ez szent, s marhára nem érdekel, hogy ti erről mit vartyogtok. Ugassatok csak, Fodor, s be fog telni a pohár. Az elmúlt években még mentegetőztem, magyarázkodtam, hogy én nem így, meg nem úgy. Hogy azt nem úgy gondolom. Ma meg már fikarcnyit nem izgat, hogy ti mit hisztek arról, hogy én azt hogyan is gondolom. S ha még jár a szátok, akkor majd úgy fogom gondolni... Értve vagyok Fodor?

Te amúgy se akarj semmit meghatározni. Ha kitennének a való életbe, s lekapcsolnák mögüled a média- és pénzügyi hátteret, egy hetet nem élnél meg. Becsődölnél. Ha eléd tennének papírt, firkálj valami értelmeset, becsődölnél. Kezedbe nyomnék lantot, vagy akár vakolókanalat, becsődölnél. A nőügyeidet meg jobb, ha hagyjuk. *

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk