width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Kormányt alázó HOAX ( álhír ) ma már 30000000 megosztásnál tart... Azok hamisítványa a sztori, akik hatalmon tényleg megtennék ezt - a szociÁLliberálisoké. Akik másokat vádolnak saját bűneikkel.

2014. december 4., csütörtök

Kormányt alázó HOAX ( álhír ) ma már 30000000 megosztásnál tart... Azok hamisítványa a sztori, akik hatalmon tényleg megtennék ezt - a szociÁLliberálisoké. Akik másokat vádolnak saját bűneikkel.

Azok hamisítványa a sztori, akik hatalmon tényleg megtennék ezt - a szociÁLliberálisoké. Akik másokat vádolnak saját bűneikkel.

De honnan törölték le? Sehonnan, eleve így került ki elsőre, húha üldöz a csúnya Fidesz és cenzúráznak. Vagy Aliz Vaszlovik "works at BEST TV", vagy Gábor Vizi, marha sokan megosztották kettejüktől ezt a hamisítványt. De lehet más liberálmédiás is. négy negyvennégy Csak tiszta forrásból, nem mind igaz ami Orbánozás. :P

Kormányt alázó HOAX ( álhír ) ma már 30000000 megosztásnál tart...

Ott a gond ezekkel a nagy leleplezésekkel, ha már megosztotta a nagyon nagy felháborodásában ... BDSKVSTNT akkor miért nem merte beleírni, melyik önkormányzatnál történt ez a galád eset.
És itt ebben a pillanatban bukik meg a sztori!
De megígérjük, ha tényleg igaz lesz a mese, és valóban igaz lenne az ételosztást akadályozó kormány gonoszsága, mi azt is lehozzuk.
Várjuk tehát azt a bátor embert aki bizonyítja ezt!

Soha többé Liberális + Baloldalt

"Gábor Vizi 7 órája Letörölték a posztot. Én azért kirakom. Olvassátok!!! 41 perce · Hát ez. HÁT EZ!!!!! Ilyen nincs a földön. Idén karácsonykor valami igazán jót akartam csinálni. Segíteni több száz, vagy akár több ezer embernek, ha még csak egy kis ideig is, de legalább segíteni nekik, karácsony idején. Mivel ételkiszállító cégem van és rendelkezésemre áll egy egész konyha, így adta magát, hogy idén karácsonykor bizony étel osztást fogok szervezni valamelyik nagyobb budapesti téren az arra rászorulóknak. Megszületett a döntés és elkezdtük szervezni az ételosztást. Mindenki tette a dolgát, beszereztünk mindent ami szükséges, hogy ez megvalósulhasson. A konyhával lebeszéltük, hogy milyen levest fogunk adni milyen főétellel, már az alapanyagokat is megrendeltük, így hát nem maradt más hátra, mint területfoglalási engedélyt kérnünk. Bemegyek az önkormányzathoz a szükséges papírokért és itt valami olyan történt, amit egészen egyszerűen még most sem vagyok képes feldolgozni. Kitöltöm a területfoglalási engedélyhez szükséges igénylőlapot, befizetem hozzá az illetéket is és beadom a papírokat az ablakon, mire a nő megkérdezi, mihez szeretnék engedélyt kérni? Mondom ételt szeretnénk osztani, erre a nő a következőket mondja. „FIATALEMBER. NEM FOG ÉTELOSZTÁSHOZ ENGEDÉLYT KAPNI JOBB HA ELŐRE SZÓLOK, MERT A KORMÁNY NEM AKARJA, HOGY AZ EMBEREK ANNYI SZEGÉNY EMBERT LÁSSANAK AZ UTCÁN EGY HELYEN" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azt a BDSKRVSTNT. - Ez most valami vicc vagy teljesen komoly? Kérdezem a nőt. - Ezt kaptuk utasításba. Nem adhatunk ki engedélyt ételosztáshoz köztereken. Itt azért kellett pár perc amíg magamhoz térek, de tovább kérdezek. - Minden feltételnek és előírásnak megfelelünk. Mi alapján fogják elutasítani a kérelmünket? - Nem utasítják el fiatalember, hanem elnapolják a döntést határozatlan ideig. Tehát hadd összegezzem. Az önkormányzat nem ad területfoglalási engedélyt karitatív ételosztáshoz még akkor sem, ha minden feltételnek, szabályozásnak, és előírásnak megfelelünk, mert a kormány nem akarja, hogy az emberek annyi szegény embert lássanak az utcákon. És itt padló és azt mondom, ilyen ország pedig nincs. Magyarországon az egészséges demokrácia több sebből vérzik és a döntések, amik az elmúlt években születtek erősen megkérdőjelezhetőek, ezzel mindenki tisztába lehet, akik csak minimálisan követik a híreket, BBC normatívákat a közmédiában már meg sem említem. Na de hogy intézményes keretek között akadályozzák meg az elesettek és a rászorultak megsegítését azok számára, akik ha csak egy kicsit is, akár csak egy tál meleg étellel is, de segíteni szeretnének azokon akinek ez igen is sokat jelentene, na az már tényleg kurvára túl megy minden határon. Én ezt egyszerűen még most sem hiszem el, hogy ez megtörténhet. Nem csak Európa közepén, hanem bárhol máshol a világon"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk