width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Kártékony szocion tolvaj zsidaj kapolyi elvtárs, aki szemetet akart égetni a tatabáényaiak és az oroszlányiak orra alá, a fél megye termálvizének eltüntetője, vacak lignitért, meg a vértesi erdők helyén holdbéli kráterek létesítéséért - eocén program, külszíni fejtés. De most meg miatta zárt be az erőmű és a bánya, mert épp abból volt nagyobb haszna, a helyieket meg lesz*rta. Hát így szavazz szocialistára, ennyire képvisel! A sz*r meg a szemét amúgy nem érdemel tiszteletet holtában se. A márkushegyi bánya bezárása ellen tüntetett a Jobbik Oroszlányban

2014. december 4., csütörtök

Kártékony szocion tolvaj zsidaj kapolyi elvtárs, aki szemetet akart égetni a tatabáényaiak és az oroszlányiak orra alá, a fél megye termálvizének eltüntetője, vacak lignitért, meg a vértesi erdők helyén holdbéli kráterek létesítéséért - eocén program, külszíni fejtés. De most meg miatta zárt be az erőmű és a bánya, mert épp abból volt nagyobb haszna, a helyieket meg lesz*rta. Hát így szavazz szocialistára, ennyire képvisel! A sz*r meg a szemét amúgy nem érdemel tiszteletet holtában se. A márkushegyi bánya bezárása ellen tüntetett a Jobbik Oroszlányban

Kártékony szocion tolvaj zsidaj kapolyi elvtárs, aki szemetet akart égetni a tatabáényaiak és az oroszlányiak orra alá, a fél megye termálvizének eltüntetője, vacak lignitért, meg a vértesi erdők helyén holdbéli kráterek létesítéséért - eocén program, külszíni fejtés. De most meg miatta zárt be az erőmű és a bánya, mert épp abból volt nagyobb haszna, a helyieket meg lesz*rta. Hát így szavazz szocialistára, ennyire képvisel! A sz*r meg a szemét amúgy nem érdemel tiszteletet holtában se.

A márkushegyi bánya bezárása ellen tüntetett a Jobbik Oroszlányban

2014. december 03. 20:20 Hunhír.info

Egy koporsót vitt végig Oroszlány főutcáján szerda este a Jobbik, majd városközpontban a bányász emlékmű talapzatára helyezte, így tiltakozva a márkushegyi bánya év végi bezárása ellen.A demonstráción közel 120 ember vett részt Vona Gábor Jobbik-elnök levélben köszöntötte a résztvevőket. Azt írta, hogy "az ország utolsó mélyművelésű bányájának bezárása nem egy a sok bezárás közül, egy szakma halálát jelentheti.

A Jobbik programjában kiemelt helyen szerepelt a hazai szénbányászat újjáélesztése. A földtani vagyon alapján kijelenthető, hogy a legnagyobb lehetősége a szénbányászat fellendítésének van" - hangsúlyozta.

Vona Gábor levelét Kepli Lajos jobbikos országgyűlési képviselője olvasta fel, majd emlékeztetett arra, hogy pártja az elsők között emelt szót a bánya bezárása ellen és 2011-ben szenet borítottak a nemrég elhunyt Kapolyi László budai villája elé, aki spekulatív áramvásárlási szerződésekkel 2008-ban a csőd közelébe sodorta a Vértesi Erőművet és a márkushegyi bányát.

Kepli Lajos szólt arról is, hogy másfél hónappal a tervezett bezárás előtt még új frontot nyitottak a bányában, ezt is azt jelzi, hogy van még szén a föld alatt.

"Újraindították a vájárképzést, ahol valószínűleg a német szénbányászoknak képzünk majd vájárokat. Amikor nálunk bezárják a bányákat, Németországban újranyitják azokat" - mondta Apáti István, a Jobbik alelnöke.

Hozzátette, a bánya bezárását egy 10-15 ezres párt és 23 jobbikos képviselő nem tudja megakadályozni. "Ez a kormány csak erőből és létszámból ért, ez a gyenge pontjuk, ezt kell ütni, hogy térde kényszerítsük őket" - jelentette ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk