width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Úgy folytatta, a szocialisták politizálásával azért is nagy bajok vannak, mert a kormánykritikán kívül láthatóan nincs tartalmi mondanivalójuk a választók számára. A civilek által kezdeményezett demonstrációkra próbálnak rácsatlakozni, és nem saját ügyekkel állnak elő. "Nincs koncepciójuk, a kommunikációjuk csak követi az eseményeket" - fűzte hozzá." Amikor ők kormányoztak, ellenük is tüntettek, amit ők helytelenítettek " a politika nem az utcára való" na meg ilyenek, egy gyurcsány idézet :

2014. december 4., csütörtök

"Úgy folytatta, a szocialisták politizálásával azért is nagy bajok vannak, mert a kormánykritikán kívül láthatóan nincs tartalmi mondanivalójuk a választók számára. A civilek által kezdeményezett demonstrációkra próbálnak rácsatlakozni, és nem saját ügyekkel állnak elő. "Nincs koncepciójuk, a kommunikációjuk csak követi az eseményeket" - fűzte hozzá." Amikor ők kormányoztak, ellenük is tüntettek, amit ők helytelenítettek " a politika nem az utcára való" na meg ilyenek, egy gyurcsány idézet :

"Úgy folytatta, a szocialisták politizálásával azért is nagy bajok vannak, mert a kormánykritikán kívül láthatóan nincs tartalmi mondanivalójuk a választók számára. A civilek által kezdeményezett demonstrációkra próbálnak rácsatlakozni, és nem saját ügyekkel állnak elő. „Nincs koncepciójuk, a kommunikációjuk csak követi az eseményeket" – fűzte hozzá."

Amikor ők kormányoztak, ellenük is tüntettek, amit ők helytelenítettek " a politika nem az utcára való" na meg ilyenek, egy gyurcsány idézet :

„És ha az embert megbántják, és ha az embert megsértik, és hogyha az emberre rágalmakat szórnak, akkor az ember megrázza magát és megy tovább, és nem veszi föl a kesztyűt. És ha valakik kóbor kutyákat kergetnek ki az utcára, erre a válasz nem az, hogy mi pedig veszett rókákat. A válasz az, hogy a kóbor kutyákat befogjuk és telepre visszük, a városokat, országunkat megvédjük." Az e szavak értelmezését firtató későbbi újságírói kérdésre azt válaszolta, „a gondolatmenet magáért beszél".

Tisztázatlan szocialista finanszírozás – Újabb korrupciós vádak az MSZP ellen, Gyurcsány Ferenc ellentmondásban

http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/12/04/tisztazatlan-szocialista-finanszirozas-ujabb-korrupcios-vadak-az-mszp-ellen-gyurcsany-ferenc-ellentmondasban/

Tavaly októberben Gyurcsány Ferenc még arról beszélt egy pódiumbeszélgetésen, jobb nem tudni, hogy elnöki időszakában honnan érkeztek pénzek az MSZP-hez. Az áfacsalási ügy egyik szereplője, Dömény Zoltán vállalkozó naplóbejegyzésében azt írta, a Gyurcsány-kormányok alatti áfacsalások bevételének egy része az MSZP-hez került.

A szocialisták perrel fenyegetőznek.

„Én voltam ennek a pártnak az elnöke. Sok helyről vándorolt oda a pénz, Európából nem nagyon. Ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha nem tudjuk" – szó szerint így fogalmazott Gyurcsány Ferenc tavaly októberben, egy pódiumbeszélgetésen. A Demokratikus Koalíció vezére 2007. február 24. és  2009. április 5. között volt az MSZP elnöke. A kijelentés után úgy árnyalt a bukott miniszterelnök, azt ő nem állította, hogy illegálisan kapott pénzt az MSZP, csak annyit mondott, jobb, ha nem tudjuk, honnan. Újságírói kérdésre, miért nem lehet megtudni, úgy válaszolt: „Tudhatják. Derítsék ki, találják meg!"

Lehet, ebben segítségünkre lesznek egy felvidéki vállalkozó, Dömény Zoltán kiszivárgott naplófeljegyzései. Ezekben azt írta, „a 2006-2008-as évben a Belar a.s., a Belagra Hustopece a.s. és az Agropodnik Trnava a.s.nek nem kifizetett takarmányok ára részben az akkori kormánypárt, az MSZP kasszájában landolt. Cserébe a M. Istvánhoz köthető Balaton Meat Kft. vissza nem térítendő juttatásokat kapott a magyar államtól". A Balaton Meat Kft. vágóhíd építésére 850 millió forintot kapott a Gyurcsány-kormánytól. A vállalkozó a napokban részletesen beszámolt a hatóságoknak az összességében tizennyolcmilliárdos áfacsalási ügyről. Eszerint 2009 és 2012 között egy szlovák–magyar cégláncolaton keresztül több ezer tonna gabonát utaztattak, megkárosítva a magyar és a szlovák költségvetést is.

Gyurcsány a napokban már arról beszélt, nem is tudott az MSZP-hez került pénzekről, a szocialisták pedig perrel fenyegetőztek. Közölték, soha semmilyen bűncselekményből származó forrás nem került hozzájuk, s aki ilyet állít, mutasson be bizonyítékokat, vagy vállalja a büntetőjogi felelősséget a megalapozatlan rágalmazásért, amiért „jogi úton fogunk elégtételt venni". A Fidesz szerint viszont, ha igazak ezek a hírek, a baloldalnak újabb korrupciós ügyekre kell választ adnia.

Huber Szebasztián, a Forum Politicum munkatársa lapunknak elmondta, Wieszt János volt XI. kerületi képviselő elítéléséből, Simon Gábor egykori elnökhelyettes titokzatos adó-visszafizetéséből és ebből az új ügyből is látszik: a szocialistáknak nehéz lesz megszabadulniuk a legkorruptabb párt címkéjétől. Emlékeztetett, egy, a tavaszi választás előtt készült felmérésből az derült ki, hogy a társadalom is így gondolja ezt, miközben az MSZP már négy éve nem kormányoz. „Újra magyarázkodásra, védekezésre kényszerülnek. Így teljesen hiteltelenül próbálják a kormányoldalra a korrupciós vádakat rábizonyítani" – magyarázta a szakértő.

Úgy folytatta, a szocialisták politizálásával azért is nagy bajok vannak, mert a kormánykritikán kívül láthatóan nincs tartalmi mondanivalójuk a választók számára. A civilek által kezdeményezett demonstrációkra próbálnak rácsatlakozni, és nem saját ügyekkel állnak elő. „Nincs koncepciójuk, a kommunikációjuk csak követi az eseményeket" – fűzte hozzá.

Pindroch Tamás

Igazolatlan hiányzás

A jelenlegi parlamenti ciklusban keddig összesen 151 szavazás volt, ebből a Demokratikus Koalícióhoz tartózó Gyurcsány Ferenc 144, Oláh Lajos 133 alkalommal nem vett részt a voksoláson – mondta el egy keddi sajtótájékoztatón Szilágyi György jobbikos képviselő, aki szerint morális válságot jelez, hogy vannak képviselők, akik azt a feladatot sem látják el, amiért a fizetésüket kapják. Felesleges ilyen képviselőket bejuttatni a parlamentbe – hangsúlyozta a politikus, aki arra szólította fel a kormánypárti képviselőket, hogy legalább a szavazásokra vonatkozóan alkossanak kötelező előírást. Az országgyűlési törvény kimondja: a képviselő joga és kötelessége, hogy kezdeményezően részt vegyen az parlament munkájában, elősegítse annak eredményes működését. Így kötelessége részt venni az Országgyűlés ülésein, továbbá annak a bizottságnak az ülésein is, amelynek tagja. A jogszabály azt is leszögezi, hogy a képviselő a parlament szavazásain köteles jelen lenni. Szankciókat ugyanakkor a törvény nem tartalmaz.
(BR)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk