width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Visszajönnek a szocik a hasznos balek tüntetők segítségével, akik lelkesen osztják a ballib média és az mszp, dk, együtt-pm szemeteit, hamisítványait itt fb-n is. Ha tudnák, egy átlagos zsindexes, 444-es, hvg-s mekkora cinkes egy gané neoliberális szegénylenéző magyarfóbiás, sose hinnének nekik. A világon ők a legelvakultabbak és legbeszűkültebbek, a sírig gyűlölik a nemzetieket és szociális igazságosság pártiakat, a szerintük egyedül helyes neolib cionista politikának köszönhetően szegényeket legszívesebben kiirtanák, mert szerintük azok "nerm dolgoznak" "élősködők" "a szegények károsak". Pl. a magukat névtelennek vélő retardbalos mandiner fórumozók közt maga hell istván "fajtámadó" exszadeszes is tombol. Baromira hiteles bármilyen kritika egy ilyentől, mi? Csak az a baja, hogy most nem ő és bűntársai lophatnak!!!!!! Ha tényleg visszajönnének a ballibek, aztán magyarázhattok nekik a fórumaitokon - betiltják azokat is "gyűlöletbeszédért", tüntethettek, azt' majd jól közétek lövetnek

2014. december 4., csütörtök

Visszajönnek a szocik a hasznos balek tüntetők segítségével, akik lelkesen osztják a ballib média és az mszp, dk, együtt-pm szemeteit, hamisítványait itt fb-n is. Ha tudnák, egy átlagos zsindexes, 444-es, hvg-s mekkora cinkes egy gané neoliberális szegénylenéző magyarfóbiás, sose hinnének nekik. A világon ők a legelvakultabbak és legbeszűkültebbek, a sírig gyűlölik a nemzetieket és szociális igazságosság pártiakat, a szerintük egyedül helyes neolib cionista politikának köszönhetően szegényeket legszívesebben kiirtanák, mert szerintük azok "nerm dolgoznak" "élősködők" "a szegények károsak". Pl. a magukat névtelennek vélő retardbalos mandiner fórumozók közt maga hell istván "fajtámadó" exszadeszes is tombol. Baromira hiteles bármilyen kritika egy ilyentől, mi? Csak az a baja, hogy most nem ő és bűntársai lophatnak!!!!!! Ha tényleg visszajönnének a ballibek, aztán magyarázhattok nekik a fórumaitokon - betiltják azokat is "gyűlöletbeszédért", tüntethettek, azt' majd jól közétek lövetnek

Visszajönnek a szocik a hasznos balek tüntetők segítségével, akik lelkesen osztják a ballib média és az mszp, dk, együtt-pm szemeteit, hamisítványait itt fb-n is. Ha tudnák, egy átlagos zsindexes, 444-es, hvg-s mekkora cinkes egy gané neoliberális szegénylenéző magyarfóbiás, sose hinnének nekik. A világon ők a legelvakultabbak és legbeszűkültebbek, a sírig gyűlölik a nemzetieket és szociális igazságosság pártiakat, a szerintük egyedül helyes neolib cionista politikának köszönhetően szegényeket legszívesebben kiirtanák, mert szerintük azok "nerm dolgoznak" "élősködők" "a szegények károsak". Pl. a magukat névtelennek vélő retardbalos mandiner fórumozók közt maga hell istván "fajtámadó" exszadeszes is tombol. Baromira hiteles bármilyen kritika egy ilyentől, mi? Csak az a baja, hogy most nem ő és bűntársai lophatnak!!!!!!

Ha tényleg visszajönnének a ballibek, aztán magyarázhattok nekik a fórumaitokon - betiltják azokat is "gyűlöletbeszédért", tüntethettek, azt' majd jól közétek lövetnek meg a magas lóról ütlegelnek, mint 2006-ban a lovas rendőrök! Az igazi, azaz nem szocionista ál szakszervezeteket meg nem szeretné a neolib tőkés média, hanem gyalázná, ezerrel!

Nem kormányellenes, nemzetellenes összefogás készülődik újra

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80398

2014. december 03. 16:58

Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Nem a Fidesz megítéléséről kíván ezúttal e sorok írója vitát indítani, csak arra óhajt rámutatni – nem elégszer –, mire is megy ki ama bizonyos a politikai paletta uralkodó oldalán. Mozgósítanak mindenkit, aki valóban joggal elégedetlen helyzetünk miatt, ám elhallgatva, mennyire felelősek ezért ők maguk, és hogy ha történetesen ők ragadnák magukhoz a kormányrudat, alighanem minden eddiginél nagyobb káosz következne.

A Néphazugságban tegnap Lencsés Károlytól megtudhattuk, hogy „szövődik az új kormányellenes összefogás":

„Közösen tüntetnének a költségvetés tervezete ellen a szakszervezetek és a közösségi portálokon szerveződő különféle civil csoportok – ezt jelentette be keddi közös sajtótájékoztatóján Székely Tamás, az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, illetve a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ) elnöke és Vajda Zoltán, a 60 ezren a magánnyugdíjukért Facebook-csoport egyik szervezője."

Milyen érdekes! A most a Facebook által mozgósított milliók mégis hol voltak mondjuk csak 2006-ban, a szemkilövetésekkor, vagy általában bármikor, amikor – stílszerűség ide, stílszerűség oda – a balülepűek diktálták a tempót?

„Nem mese az, gyermek!" mondhatnók mi is a költővel. Mármint az, amit velünk művelnek. Nem, itt most nem arról van szó, mit is gondolunk valójában a kormánypártról. Hanem arról, amit oly sokszor leírtunk csak az elmúlt hónapokban itt portálunkon.

Vagyis a meglévő valódi katasztrofális szociális közállapotokat meglovagolva akarják ismételten megragadni a kormányrudat. Ezen a ponton persze viszont nem teljes joggal merül fel a kormányoldal felelősége? Merthogy mégis meddig tűri el, hogy nemzetellenes összefogás készülődik újra, ezúttal az elektronikus médiumok által?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk