width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Szociális demagógia a vadkapitalizmus haszonélvezőitől, idegen tőke kitartott megmondóembereitől, norvég alapos soros civilektől? Egymást körbenyaló, körbeérvényesítő, zártkörű klubot alkotó liberrált bibsi klikkesekből lesz a bázisdemokrácia, és az igazságos, nyitott társadalom? Akik 8 évig 2 kézzel loptak, azok pofáznak a korrupció ellen? K*rvára hiteltelen!!! Nem tüntetünk senki kedvéért szocionistákkal, akiktől céljaink talán távolabb nem is lehetne.

2014. december 4., csütörtök

Szociális demagógia a vadkapitalizmus haszonélvezőitől, idegen tőke kitartott megmondóembereitől, norvég alapos soros civilektől? Egymást körbenyaló, körbeérvényesítő, zártkörű klubot alkotó liberrált bibsi klikkesekből lesz a bázisdemokrácia, és az igazságos, nyitott társadalom? Akik 8 évig 2 kézzel loptak, azok pofáznak a korrupció ellen? K*rvára hiteltelen!!! Nem tüntetünk senki kedvéért szocionistákkal, akiktől céljaink talán távolabb nem is lehetne.

Szociális demagógia a vadkapitalizmus haszonélvezőitől, idegen tőke kitartott megmondóembereitől, norvég alapos soros civilektől?

Nem tüntetünk senki kedvéért szocionistákkal, akiktől céljaink talán távolabb nem is lehetne. Szociális demagógia a vadkapitalizmus haszonélvezőitől, idegen tőke kitartott megmondóembereitől, norvég alapos soros civilektől? Egymást körbenyaló, körbeérvényesítő, zártkörű klubot alkotó liberrált bibsi klikkesekből lesz a bázisdemokrácia, és az igazságos, nyitott társadalom? Akik 8 évig 2 kézzel loptak, azok pofáznak a korrupció ellen? K*rvára hiteltelen!!!

"Balliberális" ja, ők maguk hú de utálják ezt a szót. Mert van takargatnivalójuk - az, hogy nem a szociális igazságosság hiánya zavarja őket! Azért sem jó a fogalomzavar, mert aki balosokat mondjuk Tatabánya környékén ismerek, egyáltalán nem neoliberalizmus pártiak. Manyup ügyben sem, amúgy is nyugdíjasok már sokan közülük. De a neolib pártok és embereik baloldali önmeghatározása a világ második legnagyobb átverése, hazugsága! Az első az, amit törvényileg tilos tagadni, tudjátok. :P Az összes magát baloldalinak hazudó "mértékadó" közszereplő és párt liberális, tehát fából vaskarika. Nem a becsapottakra kell haragudni, hanem azt kell hogy ők jöjjenek rá, attól hogy Orbán nem mond igazat, a szocik, dékások, együtt péemmesek sem lesznek a magyar nép és a munkások jóbarátai.

A Jobbik még viszont, sosem volt próbálva. A kétpártrendszer rossz, jöjjön a harmadik. Akik le akarják járatni, önös érdekből teszik, társadalomellenes és antiszociális neoliberális uralmi törekvéseik hiúsulnának meg, ha a nemzeti radikalizmus hatalomra kerülne.. Akár azt is eljátsszák, hogy pápábbak a pápánál, magyarabbak a hajnalnál. A Jobbikot vadul zsidózók, akik a választás előtti héten jöttek az én falamra is - de csak színészkedő vadliberálisok, azt is a jellegzetes médiagenya - indexfórumos stílusban. Cink, vs, 444, index, hvg, origo, vg, hir24, atv, nol, népszava, stop hu, vasarnapihirek ritka egy mocskos neoliberális csapatok. Akikben amúgy sincs semmi igazság, csak nihil és cionizmus - cionizmus, azoktól bármi kitelik. Vannak olyan rohadtak ezek a hazugok, politikusok és firkászok, hogy megérdemeljék a nemzeti érzelműek, vagy más szóval társadalmi és szociális igazságosság párti jóérzésű emberek megvetését!

Egyszer összefogunk ellenük, és mennek a feledésbe, a levesbe a víz alá. A zsigeri Orbángyűlölet ne tetsszen, és ne tévesszen meg, az valójában zsigeri magyargyűlölet. De akkor is megvetnek a ballibek - hiszen tudják hogy becsapnak -, ha rájuk szavazol, ő oldalukon aktivistáskodsz és nyilvánítasz véleményt, de ha nem - akkor bármilyen eszközzel el akarnak intézni, mert szerintük "náci" és "tudatlan" vagy. Ha nem úgy tudod a történelmet ahogy szerintük kell, ha nem az a véleményed a gazdaságról, társadalomról, akkor is. A szocionista banda teljesen megfelel egy szekta, vagy egy inkvizítor hajlamú zárt egyház működési logikájának ebben - is.

Miért gyűlöli sokkal jobban a CÖF-öt a balliberális antimagyar antiszociális bűnbanda? Hát, tán ilyen meglátások közzétételéért. És amiért sokan figyelnek rá. Még az ilyeneket is szidják fórumaikon, mint én, pedig ez itt csak egy zugblog. :D

Csizmadia László: Kezdőrúgás

A 2018-as országgyűlési választások selejtező mérkőzései megkezdődtek, megvolt a norvég és amerikai pénzekkel megtámogatott kezdőrúgás is.

Csizmadia László – 2014.11.28. 01:44

A többszörös vesztesek nem tudnak beletörődni a helyzetbe, ezért ha kell, külföldi igazolásokkal, de mielőbbi visszavágót próbálnak kierőszakolni. Fiatal célcsoportokra koncentrálva uszítanak, lázítanak, kommunikációs eszközök hatalmas tárházát vonultatják fel, nehogy egy pillanatra is teret kapjon a fő ellenfél. Nehogy szóhoz jusson a csöndes és józan többségi vélemény, amely 2014-ben háromszor győzött a választásokon.

Amint a lekötetlen energiáktól feszülő, balhéra tüzelt fiatalok és Kádár-korszak után nosztalgiázó, frusztrált idős emberek tüntetéseit nézem a különféle csatornákon, egymás után feltörnek az emlékeim. Én még ahhoz a korosztályhoz tartozom, amelynek szinte fizikai fájdalmat okoz lökdösődő gyerekeket látni az '56-os forradalom emblematikus helyszínén, amint a saját maguk rakta színpadi kordonokat döntögetik. Eközben a háttérben szorgosan munkálkodó posztkommunista és neoliberális politikusok valószínűleg elégedetten dörzsölik a tenyerüket, kikelt a sárkányfogvetemény. A szónokok szirénhangon énekelnek, a trágár bekiabálások tudományos alapossággal gondoskodnak az adrenalinszint fenntartásáról. Csak ne ismernénk ilyen jól ezt a jelenre hangszerelt internacionalista szöveget, amit „trendi" köntösben nyomnak a megbízható hordószónokok! Az sem új, hogy a legszókimondóbb „rendszerdöntők" mind politikai, mind gazdasági értelemben totális dilettánsok. Ami sajnos, bár ez sem lep meg, nem tartja vissza őket attól, hogy a demokratikus rend megdöntésére uszítsák a feltüzelt embereket.

A Lendvai utcai vandalizmus, és a Parlament elfoglalására irányuló erőszakos megmozdulás – bár utóbbit „csak" egy viszonylag szűk csoport vitte véghez – világossá tette, hogy oda kell figyelnünk. Az az erő mozdult meg ismét, amely az 1956-os magyar szabadságharc eszmeiségét örökre el akarja tüntetni a magyar közéletből. Az ötvenhatos „ellenforradalmat" hirdetők, a tagadók próbálnak visszatérni, és most megint szórják a magokat a szabadságot jelképező téren. Ugyanazokat a magokat, amelyek a huszadik században bolsevizmus, kommunizmus, neomarxizmus néven szöktek szárba és pusztították végig a fél világot.

1956. október 23-án kilenc és fél éves voltam. A bátyám kézen fogott, és magával vitt, a Műegyetemtől a Bem-szoborig, onnan a Parlamentig vonultunk együtt. Gyerek voltam, de világosan éreztem, hogy nagy dolog részese vagyok, a szabadság útját járom a nálam bő tíz évvel idősebb testvérem mellett.
Ennyi elég volt, az érzést magamban hordom, egy életen át kísér, és sok nehéz döntésen segített át. De mintha nekünk nem sikerült volna ezeket az eszméket és érzéseket a gyermekeink és az unokáink szívébe átplántálni. Ne hárítsuk el azonnal a felelősséget, hogy „megvolt az oka". Végezzünk önvizsgálatot, és legyünk kritikusak önmagunkkal szemben. Még hivatkozhatunk 1989-ig kényszerhelyzetre. De mi a mentségünk, hogy az elmúlt huszonöt évben sem fogtuk meg a fiatalok kezét? Valahogy nem volt időnk figyelni rájuk, és hagytuk őket kallódni a rájuk szabadított zűrzavarban. Most meg csodálkozunk? Inkább valljuk be, hogy a túlnyomó többségük nem hibás abban, hogy megtévedt.

A gulyáskommunizmus idejét végigkuliztuk a „jobb élet" reményében, amin a viszonylag normális megélhetést és lakhatást értettük. Az volt a nagy tett, ha „megszereztük" a szabályozott méretű lakást, a Trabantot, a telefont. 1989-ben meg vakon hittünk. Hittünk a gyors kiteljesedésben, a „változásban", ami be is következett. Ránk szakadt a rabló kapitalizmus, és ráépült az előző rendszerből átmentett szerkezetre. Mire eszméltünk volna, nyakig ültünk a posztkommunizmusban. A kádári államadósság örököse, az Antall-kormány, a hirtelen változó politikai és gazdasági körülmények közepette megbukott. A lusztrációs törvényt profi módon elsíbolta az az érdekcsoport, amely így simán visszaadta a hatalmat a kommunista rendszer utódhálózatának, gondosan átmentve az MSZMP vagyonát az MSZP-be.

A pénz- és hataloméhes neoliberálisok azonnal csatlakoztak. Egy lélegzetvételnyi, négyéves Fidesz-kormányzás után a régiek visszajöttek, és az ország újra a gazdasági és társadalmi csőd, a külső kiszolgáltatottság reménytelen állapotába került.

A mostani tüntetések és egyéb demonstrációk jelzik, hogy valami megint nincs rendben. A fiatalok az elmúlt, szovjet gyarmatosítással fűszerezett, posztkommunista és neoliberális rendszerek tevékenységéről és annak törvényszerűen bekövetkező, de csak utólag észlelhető következményeiről alig tudnak valamit. Nem tudatosítottuk az összehasonlítási alapot.

Az ötvenhatos hősök ugyanolyan, megalkuvást nem ismerő, szabadságvágyó kölykök voltak, mint a mai, klaviatúrát dobáló fiatalok, csak éppen ellenkező irányban indultak el. Nem véletlenül, mert megszakadt a kapcsolat a közelmúlt és a jelen között, pedig még ki sem halt az ötvenhatos nemzedék. Huszonöt esztendővel ezelőtt egy lefojtott szellemiségű, megfélemlített országra robbant rá az „új világ" új jelszava, a mértéktelen fogyasztás. Csoda, ha a hősiesség egy fiatalt nem érdekel? Nyilvánvaló, hogy az internetes információ formálja a gondolkodását, és egy olyan világ, amelyben csak a pénz beszél.

Szólnunk kellett volna sok mindenről. Például hogy a terror miként üldözött ki kétszázezer fiatalt a hazából. Hogy mi a különbség az akkor tényleg ellehetetlenült egyéni szabadság és állami szuverenitás, valamint a gyülekezési és szólási szabadság jelenleg tapasztalható garantálása között.

Látják-e a gyerekeink és az unokáink a párhuzamokat? Van-e véleményük arról, mi az oka a különbségnek a 2006-os tüntetések erőszakos leverése, a résztvevők meghurcolása, valamint a jelenlegi hatalom alá tartozó rendőrök türelmes és a tüntetőket tiszteletben tartó magatartása között? Egyáltalán, eszükbe jut fiataljainknak ez az összehasonlítás?

Ha nem, mi vagyunk a hibásak.

Azért, mert nem hívtuk fel időben a figyelmet a múlt és a jelen bűneire. Nem volt időnk odafigyelni a gyerekeink gondolataira, nem ismertettük meg velük, hogy nekünk miért is olyan fontos a nemzeti szuverenitás és a hazaszeretet. Egészen a közelmúltig elmulasztottunk törődni a hosszú távon legfontosabb dolgainkkal. Csak egy példa, hogy nem számoltattuk el a Gyurcsány- és Bajnai-féle kormányzás időszakát, és ezzel szemet hunytunk a rabló privatizáció bűnei fölött.

Eddig, de ne tovább!

Azonnal lépnünk kell és pótolni – ha az elmulasztott cselekvést nem is, de legalább a fiatalok hiányos ismeretanyagát. Ahogy bátyám – aki ötvenhat után Új-Zélandig menekült – engem kézen fogva elvezetett a szabadság és a szeretet útjának első szakaszán, ugyanúgy kell nekünk is tennünk. Rájuk nézni, és kézen fogni őket. Kíváncsivá válni a valós problémáikra, segíteni nekik értelmezni a maguk világát, levonni a lehetséges következtetéseket. Élni ezen a tájon sosem volt könnyű, ma sem az, de igenis, egy mai huszonévesnek is mondhat valamit Kölcsey sora: „A haza minden előtt".

Hogy ezzel szemben hol tartunk, azt, mint cseppben a tenger, megmutatta a november 19-i, úgymond „rendszerellenes" tüntetés. A budapesti Kossuth téren, a magyar Parlament előtt egy Horváth András nevű frusztrált egyén azt skandáltatta az engedelmes tömeggel, hogy „Ria, ria, Norvégia!"

Mintha 1956-ban az egyik szónok a Kossuth téren CCCP (Szovjetunió) feliratú pólóban hirdette volna az igét. Ne legyenek illúzióink, júdáspénzért akárhány szónok megvásárolható. Csakhogy az a tömeg '56 őszén tudta, mit akar. És azt is, hogy mit nem. A mi mai fiataljaink nem tudják.

Aki ma, azok után, amit Magyarország a saját kilábalásáért tett, az eredmények után, amiket a válságkezelésben felmutatott, bármely ürüggyel a demokratikus rend ellen uszítja az embereket, és a liberális világot teszi meg példaképnek, a nemzetre húzza a koporsófedelet.

Elvárjuk a hazai titkosszolgálatoktól az éber odafigyelést és a megfelelő intézkedéseket. Az illetékesektől a külföldről jövő pénzadományok céljainak követését, a demokratikus, de átláthatóságot szolgáló törvényi szabályozást. Nekünk, szülőknek, nagyszülőknek, tanítóknak világossá kell tennünk, hogy Rákosi, Kádár, Horn, Gyurcsány, Bajnai kormányzása egy tőről fakadt. Eredőjük az internacionalizmus, bolsevizmus és a kommunizmus, ami ma leginkább neoliberalizmus néven fut.

Össze kell fogniuk a nemzeti érzelmű fiatalok alkotta civil közösségeknek. Pártpolitikai szinten pedig a jobboldali pártok utánpótlásának nevelése napi feladat. Miért nem ad a Fidelitas és az IKSZ nyugodt, békés, de határozott és azonnali válaszokat a szélsőségesen viselkedő kortársaknak?

A kormány kommunikációját erősíteni kell. Az állampolgárok kérdeznek, és várják az értelmes, alaposan előkészített, szakszerű válaszokat. A „nemzeti konzultáció" lehetősége adott, az eszközök léteznek, nincs más teendő, mint a lehetőségeket a gyakorlatban is kihasználni.

Ha ismét szükség lesz a Békemenetre, elindul. A résztvevők, ahogy eddig, hozzák magukkal a gyerekeket és az unokákat. Érezzék meg a következő nemzedékek, hogy a tét nem kisebb, mint a nemzeti és egyéni szuverenitás.

Világítsunk rá, és vállaljuk, hogy az amerikaiak és az unió népei a barátaink és szövetségeseink. De ne remegjen meg a lábunk, ha rávilágítunk a sorozatosan elkövetett hibáikra. Senki, sem ember, sem nép, sem politikai berendezkedés nem tökéletes. Mi sem vagyunk azok, de ettől még nem kell elfelejtenünk a legfontosabb céljainkat.

Figyeljünk és tanuljunk másoktól. Az amerikai republikánusok például, úgy tűnik, ébredeznek, mert szaporodnak a demokraták elleni kritikák. Nyomon kell követni az Európai Unió Janus-arcú vezetőit is, és ha kell, felvetni velük szemben a bizalmatlansági indítványt.

A civil társadalom biztatja Orbán Viktort, hogy tanúsítson nulla toleranciát a korrupció és a hatalmi mutyizás ellen. A kormány gépezetében is előfordulhat, hogy egyes fogaskerekek csorbulnak, ne késlekedjen kicserélni őket. Karbantartás nélkül a hatalomgyakorlás gépezete akadozik, el kell végezni a javításokat, mert nem csökkenhet a teljesítmény. Tovább kell mennünk a megkezdett úton, ez most létkérdés, mind gazdasági, mind politikai biztonságunk szempontjából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk