width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Miért fáj az a fidesznek, ha nem a valójában neoliberális álbal oldal szerzi meg a baloldali érzelmű emberek szavazatait, hanem a Jobbik?! Csak dísznek van a ballib ellenzék, hogy létükkel legitimálják a fidesz állampárti időkre emlékeztető egyeduralmát!!! A lázadás éve lesz - az orbángyurcsány félék nagykoalíciós népellenes rezsimje ellen.

2017. január 1., vasárnap

Miért fáj az a fidesznek, ha nem a valójában neoliberális álbal oldal szerzi meg a baloldali érzelmű emberek szavazatait, hanem a Jobbik?! Csak dísznek van a ballib ellenzék, hogy létükkel legitimálják a fidesz állampárti időkre emlékeztető egyeduralmát!!! A lázadás éve lesz - az orbángyurcsány félék nagykoalíciós népellenes rezsimje ellen.

Aki a tutiblogot írja és a Jobbikot fasisztázza : kapitális nagy barom, így kezeld a fizetett fidesznyik astroturfing propaganda blogsztáros szemetet : del & ignore.

Jó hogy saját magunknál is jobban ismeri a Jobbik szavazóit ez a hsz-cenzúrázás miatt ellenvéleményekkel eleve kommentelhetetlen blogú önszopkodó öntelt önelégült fidelitasos narancslibsi hülyegyerek!!! Hisz már a fidesszel is az a bajunk, hogy NEM nemzeti és főleg nem szociális(an érzékeny). Viszont igenis polkorrekt a kormánypárt, áder újévi beszéde szintén egy hányinger, melyben imre kertészt és esterházy pétert hiányolta ez a zsidók papucsa csicskakáder.

Azt örökre elfelejteni, hogy a szavazó ellenség. Illetve már megint a kérdés, amit capslockkal kellene írni de nem.

!!!! fontos !!!!

Miért fáj az a fidesznek, ha nem a valójában neoliberális álbal oldal szerzi meg a baloldali érzelmű emberek szavazatait, hanem a Jobbik - vagy a fideszcsahosok által szintén le MNA-zott és le orosz kémezett Thürmer Gyula féle Munkáspárt !!!???

Milyen háttéralkuk lehetnek itt igen, az a kérdés. Csak dísznek van a ballib ellenzék, hogy létükkel legitimálják a fidesz állampárti időkre emlékeztető egyeduralmát!!! A lázadás éve lesz - az orbángyurcsány félék nagykoalíciós népellenes rezsimje ellen.

Ezt a tutti frutti blogost jelenteni lehetne a Jobbik - megrágalmazásáért, ugyanis már szélsőjobboldalinak sem lehet nevezni a Jobbikot, a népszava emiatt pert vesztett, jogerősen. Nem is az, nem igaz. A neoliberális kapitalista oldal a valódi szélső jobb pl a moma-s bokros lajos vagy az mlp, amúgy manapság már a jobboldal is lehet nemzetietlen simán. Ahogy a baloldal sem képviseli már rég a bérből vagy fizetésből élő embereket, úgy lehetséges ez is : megváltoztak a fogalmak, és a politikai erőterek.

A ceta olvasatlan aláírása, és a ttip - tárgyalások sürgetése sem valami nemzeti tett volt a fidesztől, hanem a semmihez sem értő éppen ezért megélhetési politikusokra jellemző elvtelen szolgalelkűség a neolib globalizmus iránt, ezzel a helyi társadalom érdekeinek elárulása.

Amit a megszokásból baloldalra szavazók értenek érték alatt és várnak el egy általuk preferált párttól, azt manapság az alt right vagyis "populista, extrémista, szélsőséges, gazdasághoz nem értő" stb méltatlan-elit ellenes új erő képviseli. Nálunk az egyik ilyen párt a Jobbik. Ilyen értelemben valóban hordoz eredeti baloldali értékeket.

De még a "náci" is műszó, amit azért terjesztettek el a komcsik (haha) hogy ne kelljen kimondani : nemzeti szocialista. Szocialista!!! :)

Végül a fideszblog idézetek :

"Kérdés a baloldali szavazókhoz: Ön hajlandó lenne szavazni a Soros-Simicska Koalíció, azaz az MSZP-DK-Jobbik bármilyen összefogására, együttműködésére, közös jelöltjeire, listájára?"

- Soha. Fasisztákkal nem közösködöm. Ha a baloldali pártok vezetői szemen köpik magukat és a választóikat az az ő dolguk, erre én nem leszek hajlandó! Inkább el sem megyek szavazni!

- Szavazni elmegyek, de a fasisztákkal semmilyen szintű összefogást nem vagyok hajlandó támogatni a voksommal. A végén kénytelen leszek a Fideszre szavazni a fasiszták ellen.

- Igen, mert Orbánt sokkal jobban gyűlölöm, mint a fasisztákat."

"Komoly kérdés a baloldali szavazókhoz!

Úgy tűnik, ami évekkel ezelőtt még totálisan elképzelhetetlen volt, hamarosan valósággá lesz: összeborul a magát demokratikusnak kikiáltó balliberális oldal azzal a Jobbikkal, amelyet egy évtizeden át csak fasiszta jelzővel illettek.

Mint írtam, a Jobbik megmaradt szavazói gond nélkül fognak szavazni akár a közös kommunista jelöltekre is, ám kérdés, hogy mit tesznek a baloldali érzelmű szavazók

Szavazzon!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk