width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Konferenciát szervezett ismert hazaárulók számára a Gyurcsány Párt. Az esemény díszvendége ki más lehetett volna, mint André Goodfriend. Gyurcsány sajtóértesülések szerint a konferencia napján titokban is tárgyalt André Goodfrienddel

2014. december 23., kedd

Konferenciát szervezett ismert hazaárulók számára a Gyurcsány Párt. Az esemény díszvendége ki más lehetett volna, mint André Goodfriend. Gyurcsány sajtóértesülések szerint a konferencia napján titokban is tárgyalt André Goodfrienddel

Konferenciát szervezett ismert hazaárulók számára a Gyurcsány Párt. Az esemény díszvendége ki más lehetett volna, mint André Goodfriend.

"Az elszigetelt Magyarország és a globális világ" fantázianevű "külpolitikai" konferenciára csupa olyan embert hívtak meg, akik életük jó részét Magyarország rágalmazásának, gyalázásának, köpködésének, mocskolásának szentelték. Azaz minden erejükkel Magyarország elszigetelésén dolgoznak. A résztvevők között ott volt : Charles Gati ,Paul Lendvai és Heller Ágnes ismert magyargyűlölők, Kuncze Gábor SZDSZ exelnök, Ungváry Rudolf antimagyar író, Göncz Kinga sokszoros hazaáruló, Eörsi Mátyás, Gyurcsány Ferenc és még sok más hazaáruló. A felszólalások természetesen végig Magyarországot gyalázták mocskolták. A konferencia fő mondanivalóját talán úgy lehetne összefoglalni „éljen Amerika, vesszen Magyarország".

Kiváló terep lehetett ez Goodfriendnek akinek egyik fontos feladata a magyarországi hazaárulókkal való kapcsolattartás, tapogatózás. A lelkes önkéntesekből könnyen lehet informátorokat, besúgókat vagy fizetett hazaárulókat toborozni akik hivatalos formában, beszervezve is hajlandóak hazájukat elárulni.

Nem kétséges hogy Gyurcsány Párt teljesen nyíltan lépett a hazaárulás útjára, helyesebb lenne Hazaáruló Koalíció nevet viselniük.

Gyurcsány a konferencián kijelentette: aki másfajta külpolitikát akar látni, annak nincs más választása, mint hogy itthon és külföldön is azt kívánja, hogy minél előbb bukjon meg ez a kormány.

Ez egy igazi csereszabatos mondat. Mondhatta volna a történelem során bárki aki németeket, szovjeteket akart behívni : "Akinek nem tetszik Magyarország külpolitikája annak nincs más választása, hogy azt kívánja minél előbb bukjon meg ez a kormány".

Innen már csak egy lépés volt a tankok küldése. Mert hát pontosan ez volt a helyzet a nácik és a kommunisták esetében is. Nem tetszett nekik az aktuális magyar külpolitika és azt akarták hogy bukjon meg az akkori kormány. Minél előbb.

Gyurcsány sajtóértesülések szerint a konferencia napján titokban is tárgyalt André Goodfrienddel:

"Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke Az elszigetelt Magyarország és a globális világ című mai monstre konferenciája után André Goodfriend amerikai ügyvivővel is találkozott – értesült a PestiSrácok.hu. A bukott miniszterelnök ma kora délután a budapesti, Dohány utcai Zara Hotelben folytatott megbeszélést az Egyesült Államok magyar nagykövetségét ideiglenesen vezető diplomatával. A találkozó tényét a hotel személyzete is megerősítette ám a tárgyalópartnereket nem sikerült megszólaltatnunk, így nem tudjuk: mi lehetett a beszélgetés témája."

Gyurcsány az utóbbi időben meglehetősen hiperaktív: a múlt héten az Európai Bizottság biztosait és uniós politikusokat győzködött arról, hogy lépéseket kell tenni Orbán Viktor megbuktatása érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk