width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A liberalizmus minden értéket tagad, támad, gyaláz, szélsőségesnek hazud, betilt, kiröhögtet, gúnyol, mocskol - miért kéne őket és érdek-véleményeiket elfogadnunk a miénkkel egyenrangú álláspontnak, és ugyan miről lehet vitatkozni a nihilistákkal, akiknek ma hivatásos tüntetőkként, holnap a társadalom kárára tevékenykedő neoliberális politikusként, médiásként, ÁLszakértőként egyébként is teljesen mások az osztályérdekeik, mint a nagy többségé! Aki meg hangsúlyosan a köztársaságért óhajt tüntetni, azt akarja "megvédeni", csak mert egy elnevezés megváltozott, hát más országok se mind írják bele hivatalos nevükbe államformájukat. Egyrészt fogalmatlanság hiányolni a köztársaságot, hisz sajnos most is az van, továbbá nem lenne kár ezért a béndzsa, kontraszelektáló, nemzet vezetését fizetett hazaárulókra, és erkölcsileg üres karrieristákra bízó elfuserált liberális vadkapitalista tákolmányért, aminek többek közt a Fideszt is köszönhetjük - az tutira ballibsi! Nem kereszténység kérdése, val

2014. december 22., hétfő

A liberalizmus minden értéket tagad, támad, gyaláz, szélsőségesnek hazud, betilt, kiröhögtet, gúnyol, mocskol - miért kéne őket és érdek-véleményeiket elfogadnunk a miénkkel egyenrangú álláspontnak, és ugyan miről lehet vitatkozni a nihilistákkal, akiknek ma hivatásos tüntetőkként, holnap a társadalom kárára tevékenykedő neoliberális politikusként, médiásként, ÁLszakértőként egyébként is teljesen mások az osztályérdekeik, mint a nagy többségé! Aki meg hangsúlyosan a köztársaságért óhajt tüntetni, azt akarja "megvédeni", csak mert egy elnevezés megváltozott, hát más országok se mind írják bele hivatalos nevükbe államformájukat. Egyrészt fogalmatlanság hiányolni a köztársaságot, hisz sajnos most is az van, továbbá nem lenne kár ezért a béndzsa, kontraszelektáló, nemzet vezetését fizetett hazaárulókra, és erkölcsileg üres karrieristákra bízó elfuserált liberális vadkapitalista tákolmányért, aminek többek közt a Fideszt is köszönhetjük - az tutira ballibsi! Nem kereszténység kérdése, val

A liberalizmus minden értéket tagad, támad, gyaláz, szélsőségesnek hazud, betilt, kiröhögtet, gúnyol, mocskol - miért kéne őket és érdek-véleményeiket elfogadnunk a miénkkel egyenrangú álláspontnak, és ugyan miről lehet vitatkozni a nihilistákkal, akiknek ma hivatásos tüntetőkként, holnap a társadalom kárára tevékenykedő neoliberális politikusként, médiásként, ÁLszakértőként egyébként is teljesen mások az osztályérdekeik, mint a nagy többségé!

Aki meg hangsúlyosan a köztársaságért óhajt tüntetni, azt akarja "megvédeni", csak mert egy elnevezés megváltozott, hát más országok se mind írják bele hivatalos nevükbe államformájukat. Egyrészt fogalmatlanság hiányolni a köztársaságot, hisz sajnos most is az van, továbbá nem lenne kár ezért a béndzsa, kontraszelektáló, nemzet vezetését fizetett hazaárulókra, és erkölcsileg üres karrieristákra bízó elfuserált liberális vadkapitalista tákolmányért, aminek többek közt a Fideszt is köszönhetjük - az tutira ballibsi!

A liberalizmus nem garancia a szabadságra, sőt az életbiztonságra és más semmire se, a szabadosságban a bűnöző hajlamúak szabadon garázdálkodhatnak! Az usrael által demokratizált országok meg destabilizálódnak, és anarchiába süllyednek, a lehető legrosszabb történik. : a legerőszakosabbak válogatódnak ki és kerülnek hatalomra.

Nem kereszténység kérdése, vallásszabadság, de a minden értéket tagadó, emberből a jóra való törekvést tolerancia terrorral kiirtani akaró liberális felfogás nem épít normális, egészséges társadalmat! És nincs másik liberalizmus, nem a megvalósításban esett hiba - pontosan AZ az eredménye mindig, amit mondjuk az szdsz művelt idehaza! Amúgy a ballib a nemzeti oldalt rendre Hitlerhez hasonlítja. Hát akkor ők meg Mao és Pol-Pot mai eszmei utánzatai! Utóbbi ráadásul 100% liberális baloldali szellemiségű francia egyetemre járt, Párizsban. ;)

Antiliberális alapállás, mert a semmin nincs mit tolerálni! A liberális diktatúra öl!

Peshawar - 138 gyermek lemészárlása a liberális diktatúra érdekében

http://www.hidfo.net.ru/2014/12/20/peshawar-138-gyermek-lemeszarlasa-liberalis-diktatura-erdekeben

2014.12.20 19:22

Az USA irányító elitje számára világossá vált, hogy a liberális társadalomra jellemző folyamatok hibáit liberalista módszerekkel megjavítani ma már nem lehetséges. Ahhoz, hogy ez az irányító elit megmaradjon a hatalomban, meg kell őriznie a rendszert olyannak, amilyen, mert a rendszernek a liberális ideológián kívüli eszközökkel való megjavítására tett kísérletek a liberalizmus teljes átalakításához vezetnének. Egy ilyen átalakítás pedig azoknak az alapelveknek a kényszerű feladásával járhat, amelyek az irányító elit hatalmi pozícióját eddig biztosították. Ezért a rendszer jelenlegi állapotának fenntartása az USA a vezető rétege számára létkérdés. A hibás folyamatok okozta társadalmi feszültségek miatt azonban ez az állapot csak egy totális diktatúra kereteiben valósítható meg.

Az USA szolgálati szervei által műveletileg támogatott radikális iszlám terrorszervezetek sokkolóan brutális jelleggel megnyilvánuló cselekményei ezt a totális liberális diktatúrát hivatottak legalizálni az amerikai társadalom számára.

A novemberi csecsenföldi, és a decemberi pakisztáni terroresemények brutalitására ösztönszerűen adott válaszreakciók mértéke az elkövetés brutalitásával egyenes arányú volt. Ezek a válaszreakciók természetesek, mert a társadalom túlélését szolgálják. Természetességüknél fogva előre láthatóak, mértékük majdhogynem kiszámítható. Csecsenföldön mértékük az elkövetők családtagjainak állampolgárságtól való megfosztásában és kiutasításában, Pakisztánban pedig a börtönben őrzött már elítélt, vagy ítéletre váró talibánok között végrehajtott kivégzésekben nyilvánult meg, és az adott országok közvéleménye azzal teljesen egyetértett.

Az USA legnagyobb médiái azóta szinte mindennapos szinten foglalkoznak ezekkel a támadásokkal és az arra a pakisztáni és a csecsen kormány által adott reakciókkal. Az ilyen válaszreakciókról készült médiabeszámolók azt sulykolják az amerikai közvélemény számára, hogy az amerikai vezetésnek is joga van hasonlóan brutális eszközökkel fellépni hasonló esetek alkalmával. Ez egyrészt Guantanamót, és a CIA külföldre (többek között Közép-Kelet Európába) helyezett börtöneiben alkalmazott módszereket legalizálja a társadalom szemében. Másrészt kitolja az emberek ingerküszöbét a hatalom által alkalmazott diktatoriális módszerekre nézve, így azokat a társadalom egésze kevesebb ellenállással hajlandó elfogadni. Ez a művelet tulajdonképpen nem más mint az amerikai társadalom kondicionálása a totális diktatúrára.

http://hu.euronews.com/2014/12/16/diakokat-oltek-meg-a-talib-fegyveresek/

Az, hogy ezt az USA hatalmi elitje 138 ártatlan gyerek legyilkoltatásával teszi, mint Pakisztánban, jól jellemzi a liberalizmus mai természetét. Ha létrejön az euroatlantista gazdasági közösség az EU és az USA között, akkor hazánk egy ilyen természetű rendszernek kötelezi le magát. A kérdés az, hogy valóban ezt akarjuk?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk