width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ha valakik a ballib érvkészletével, jellegzetes témafelvetéseivel, értékpreferenciáival és a liberálisoka nagyon jellemző felülről szervezetten mesterkélt és hazug ál-párbeszédkész (de sose engednek egy centit se a ballib dogmáikból!) és álcivil módon nyilvánulnak meg, akkor valószínűleg balliberális is, a tüntetők vezetői ! csak ! azért szidják a létező ballib pártokat, mert azok nem tudtak nyerni, ennyi. Aki olvasott tavasszal liberálbalos közéleti fórumokat, mondjuk 168 tórát, hát ott csalódottságukban többet szidták sajátjaikat, mint Orbánt!

2014. december 24., szerda

Ha valakik a ballib érvkészletével, jellegzetes témafelvetéseivel, értékpreferenciáival és a liberálisoka nagyon jellemző felülről szervezetten mesterkélt és hazug ál-párbeszédkész (de sose engednek egy centit se a ballib dogmáikból!) és álcivil módon nyilvánulnak meg, akkor valószínűleg balliberális is, a tüntetők vezetői ! csak ! azért szidják a létező ballib pártokat, mert azok nem tudtak nyerni, ennyi. Aki olvasott tavasszal liberálbalos közéleti fórumokat, mondjuk 168 tórát, hát ott csalódottságukban többet szidták sajátjaikat, mint Orbánt!

Ha valakik a ballib érvkészletével, jellegzetes témafelvetéseivel, értékpreferenciáival és a liberálisoka nagyon jellemző felülről szervezetten mesterkélt és hazug ál-párbeszédkész (de sose engednek egy centit se a ballib dogmáikból!) és álcivil módon nyilvánulnak meg, akkor valószínűleg balliberális is, a tüntetők vezetői ! csak ! azért szidják a létező ballib pártokat, mert azok nem tudtak nyerni, ennyi. Aki olvasott tavasszal liberálbalos közéleti fórumokat, mondjuk 168 tórát, hát ott csalódottságukban többet szidták sajátjaikat, mint Orbánt!

"Hónapok óta megy a pörgés azon, hogy vajon lesz-e kormánybuktatás a tüntetésekből. Ha igen, hogyan, ha nem, miért nem. Az MTA Politikatudományi Intézete most segítségünkre siet. A december 16-i demonstráción készült felmérésükből minden eddiginél világosabban kiderül, miért van eleve kudarca ítélve az egész történet.

A kutatás eredményei egyértelműen megmutatják, miért hülyeség külföldről pénzelt Majdantól és ukrajnai jellegű káosztól parázni, és miért illúzió Orbánék, vagy pláne az egész politikai elit eltakarodásáról álmodni. Egyszerűen azért, mert bármennyire is hajlamosak vagyunk a híradásokból az ellenkezőjét hinni, bármennyire is szeretnék görcsösen a tüntetések szervezői - valójában semmi új nincs a nap alatt. De tényleg, semmi.

A felmérésből kiderül, hogy a tiltakozásokon részt vevő emberek 70%a, már korábban is kinn volt valamelyik kormányellenes bulin, a legtöbben a Milla, vagy a Haha demonstrációiba, vagy akcióiba kapcsolódtak be. Vagyis jól hangzik, de nem igaz az, hogy a mostani megmozdulások olyan tömegeket vittek volna utcára, akik azelőtt sohasem politizáltak."

"63%-uk a balos összefogásra húzta az ikszet. Vagyis arra a konglomerátumra, amelyet a szervezők olyan kérlelhetetlenül próbálnak távolt tartani az egésztől - ezek szerint a saját tömegük akarata, vagy legalábbis szimpátiái ellenére. Az LMP nagyjából a tiltakozók ötöde szavazott. A Jobbikra 2, a Fideszre 1 százalék voksolt. "

"Ez az MTA-kutatás lényegében azt bizonyította, amit a politikát rendszeresen követők már régóta sejtettek: van Budapesten egy kb. 10-15 ezres, baloldali és/vagy liberális világnézetű réteg, amely igen könnyen mozgósítható egy-egy fidesz/orbán-ellenes tüntetésre. Egyszerre mind a 10-15 ezren csak igen ritka alkalmakkor mennek utcára (Millás illetve netadó-ellenes tüntetések) de a kisebb, néhány ezer fős összejövetelek résztvevőinek többségét ők adják. Orbánék pedig pontosan tisztában vannak vele, hogy ez a réteg akkor sem szavazna rájuk, ha eljönne az armageddon, így nem is keresik a kegyeit. Van nekik elég (sokkal több) saját szavazójuk, akiket nem hatnak meg a kossuth-téri események, azoknak politizálnak.

Egyébként a 2006-os események megmutatták, hogy Magyarországon jóval nagyobb és jóval durvább tüntetésekkel sem lehet kormányt buktatni. Erre csak akkor van lehetőség, ha az adott kormánytól elfordul a magtáborának többsége is, de ez a fidesz esetében egyelőre nem látszik bekövetkezni."

"Vagy összegezve: a tüntetések törzsközönségét a jól képzett, nagyvárosi baloldai-liberális értelmiségi elit és a kirobbanthatatlanul szoci/gyurcsányista nyugdíjasok alkotják. Akiknek nem az a fő gondjuk, hogy ez az ország egyre szarabb hely (pedig tényleg az), hanem az, hogy nekik egyre elviselhetetlenebb, hogy nem a baloldal van hatalmon. Nem történt más az utcán az év végén, mint tavasszal a nagypolitikában. Újra összeállt a 2010 előtti balos-liberális koalíció. És ez vesztes csapat volt 2014-ben, és vesztes csapat marad 2015-ben is..."

"Ez egy hülye libsi szlogen! Nincsenek ellensúlyok, fékek! Törvények vannak, amelyek egyeseknek jók, másoknak kevésbé.S mégis ki fog tudni 2/3-al új alkotmányt megszavaztatni? S mi lenne ebben új és jobb a mostanihoz képest? Ja, nem lenne szó benne: családról, kereszténységről, nemzetről. Ez böki a bögyeteket, nemde?"

"Igen, Amerika adott egy hatalmas pofont saját magának: sikerült csődközelbe vinni a palagázban érdekelt amerikai cégeket. Közben Putyin meg bevásárolt a rekordolcsó aranyból annyit, hogy az elég 5 évre Oroszországnak akkor is, ha leningrádi típusú blokád alá kerülne az ország.

Közben sikerült az amerikabarát arab sejkségeket is gondba hozni. Azok csökkentik a kiadásaikat, ami majd segíti a helyi amerikaellenes iszlám radikálisokat.

Amerika híres arról, hogy nagyon bonyolult módon képes saját magát gyengíteni."

"Igazi forradalmi hangulat van az országban. Forrong az egész nemzet: 100 emberből 101 Orbán leváltását akarja. Az egyetlen apró vita csak az, hogy ki legyen az új vezető: Gyurcsány, Tóbiás, Bajnai, vagy személyesen André Veesenmayer Badfriend. Ezeket a vitákat használja ki a cigány diktátor Orbán, hogy húzza hatalmon maradása óráit és perceit! De mi átlátunk a pokoli tervén. Január 2-án mind az 1500-an, az egész nép ott leszünk és tüntetünk amíg le nem mond Orbán, pontosabban este fél 7-ig, mert 7-től érdekes műsor lesz a tévében!"

"A Fideszt nem tudják megbuktatni. Marad Orbán. Gripenek F-16-osok helyett, Paks, USA-EU szabadkereskedelmi megállapodás, amit a Magyarország feltehetően nem fog aláírni. Ennyi elég egy CIA puccshoz.

Erről van szó, nem az "emberi jogokról" és a többi marhaságról. Azokat épp az USA sérti meg naponta."

Na, ezért nem lesz kormánybuktatás a tüntetésekből

http://jobbegyenes.blog.hu/2014/12/23/na_ezert_nem_lesz_kormanybuktatas_a_tuntetesekbol/full_commentlist/1#c25501265

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk