width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Google+ Scall Fast

2015. február 5., csütörtök

Google+ Scall Fast

FeedMyInbox
 

 

Google+ Scall Fast
SF // via fulltextrssfeed.com

Keresnek egy szökött fegyencet jew york-ban, akkor a tömegbe lőnek, vagy épületeket bombáznak le drónokkal...
2/5/2015 2:03:37 AM

Keresnek egy szökött fegyencet jew york-ban, akkor a tömegbe lőnek, vagy épületeket bombáznak le drónokkal? Persze hogy nem. De akkor máshol miért rombolnak és gyilkolnak ész nélkül az usraeliek?

Ron Paul: azért gyűlölik Amerikát, amit a saját országukban teszünk velük

http://www.hidfo.net.ru/2015/02/03/ron-paul-azert-gyulolik-amerikat-amit-sajat-orszagukban-teszunk-veluk

Ron Paul, volt amerikai elnökjelölt, a libertariánus mozgalom egyik véleményvezére élesen bírálta az Obama-adminisztráció drónokkal kapcsolatos politikáját, ami a jemeni rendszer összeomlásának és a síita kormány hatalomra jutásának közvetlen kiváltó oka lehetett.

2013 decemberében az amerikai drónok egy rakétatámadásában 15 civil vesztette életét. Az amerikai hadsereg militánsok konvoja helyett egy esküvőre tartó rokonságot bombázott le, és ez csak egy a számos eset közül, amelyek során amerikai dróntámadásban civilek haltak meg. Ron Paul szerint az Obama-rendszer "terrorizmus elleni harca" egy hatalmas kudarc, és az ilyen esetek miatt dőlhetett össze az a jemeni rendszer, aminek az amerikai külpolitika a fenntartásában volt érdekelt.

Ron Paul kifejtette, hogy az amerikaiak által okozott civil halálesetek mind hozzájárultak ahhoz, hogy a múlt hét folyamán síita hatalomátvétel történt Jemenben. A libertariánus politikus mindezzel kapcsolatba hozta a Franciaországban, a Charlie Hebdo hetilap szerkesztősége elleni terroristatámadást, ahol az elkövetők egyikének fő motivációja volt az amerikai külpolitika közel-keleti tevékenysége miatt érzett harag. Ron Paul szerint a drónokkal végrehajtott légicsapások nem hatékony fegyverek a terrorizmus ellen, hanem épp ellenkezőleg, a nyugati országokba importálják azt. "Ez az intervencionalista politika valós kockázata. Nem amiatt gyűlölnek minket, mert gazdagok és szabadok vagyunk, hanem amiatt, amit a kormányunk művel velük a saját országukban."

Az amerikai politikus szerint a Jemenben történtek tanulsága, hogy a beavatkozással nem harcolnak a terrorizmus ellen, hanem járulékos veszteségként kezelt civil halálesetekkel még több radikálist teremtenek, melynek eredményeként a nyugati országok is egyre kevésbé lesznek biztonságosak.

 

Ezért kell államosítani a végrehajtás intézményét. Dokumentált esetek vannak, visszamenőleg jóval a...
2/5/2015 1:43:17 AM

Ezért kell államosítani a végrehajtás intézményét.

Dokumentált esetek vannak, visszamenőleg jóval a devizahitel csalássorozat előttről, bizonyítják : szervezett bűnözés ez a kiprivatizált végrehajtás, és a kamara csak dísznek van.

https://kuruc.info/r/2/126543/

A végrehajtók elszámoltatását sürgeti a Jobbik - Staudt Gábor az M1-en, a Hír TV-ben és a Kossuth Rádióban

https://kuruc.info/r/34/139064/

A Jobbik szembeszáll a nyomor vámszedőivel

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=81738

2015. február 03. 15:01 Hunhir.info

Staudt Gábor, a Jobbik országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján a "nyomor vámszedőinek" nevezte a végrehajtókat, és jogalkotói beavatkozást sürgetett. Arról számolt be, hogy múlt héten találkozott Patyi Gergely igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkárral és Szekér Judit miniszteri biztossal, akiknek elmondta a Jobbik javaslatait.

Üdvözlendőnek nevezte, hogy a kormány foglalkozik a végrehajtási rendszerrel, ugyanakkor jelezte: számon fogják kérni a megfogalmazott ígéreteket, és szeretnék, ha az elszámoltatás teljes körű lenne. Az ellenzéki politikus pozitívan értékelte, hogy újabb 25-30 végrehajtó ellen várható fegyelmi eljárás. A jobbikos képviselő javaslataik között említette az ügyek egyesítésének kérdését. Példaként hozta, hogy ha valakinek több parkolási bírsága van, vagyis ugyanaz az adós és a végrehajtást kérő, akkor információi szerint ezen ügyeket sokszor nem egyesítik, hogy minél magasabb lehessen a munkadíj. Staudt Gábor vizsgálatot kért emiatt. Szólt arról is, hogy szerinte szabályozatlan az elévülés esetköre. Kifejtette: vagyonfeltárás esetén egy végrehajtó mondhatja, hogy ez megszakítja az elévülést, pedig a törvényben ez így nem szerepel.

 

Nem szövetséges hanem ellenséges a háttérhatalom, ami Kelet - Ukrajnából csatateret csinált. A "szakadárok...
2/5/2015 1:38:46 AM

Nem szövetséges hanem ellenséges a háttérhatalom, ami Kelet - Ukrajnából csatateret csinált. A "szakadárok" csak védekeznek! Az is, akit erőszakkal be akarnak sorozni, és meglóg, igaza van. Mert ez nem az ő háborúja.

Egyre forróbb a helyzet egész Ukrajnában

http://www.hidfo.net.ru/2015/02/03/egyre-forrobb-helyzet-egesz-ukrajnaban

Utolsó ultimátumot kaptak a Debalcevónál beszorult ukrán alakulatok. Az Donyecki Népi Köztársaság hadserege látja, hogy az ellenséges csapatok egyre kevesebb ellátmánnyal, utánpótlással, tartalékkal rendelkeznek. A DNK vezetésének rendelkezésére oroszul, ukránul, lengyelül és többek között magyarul nagy teljesítményű hangszórókkal szólítják fel az ukrán katonákat, hogy ne áldozzák az életüket értelmetlenül igazságtalan érdekekért, hanem tegyék le a fegyvert. Személyesen Alexander Zaharcsenko donyecki elnök jelentette ki, hogy garantálja mindenkinek aki leteszi a fegyvert, hogy haza fog jutni - erre szavát adta.

Magyarországon élő, Kárpátaljáról elszármazott forrásunk arról számolt be, hogy tíz nap alatt négy ismerősét vesztette el a falujából. Kintről kapott üzenetek szerint a sorozások alatt egyre durvábban lépnek fel a magyarok ellen. Emiatt a magyarok közötti elégedetlenség és ellenállás is növekszik, amely komoly atrocitások forrása. Január 30-án egy böllér rendezvényt 20 baseball ütővel felszerelt ember vert szét. Egyszerűen lerohanták a rendezvényen tartózkodókat, és ütöttek, akit értek. Az ilyen fajta fellépések célja egyedül a félelemkeltés lehet. Ha megnézzük, hogy kinek áll ez érdekében, akkor egyértelműen az ukrán kormány, és a kezük alá dolgozó hasznos-idióta jobb szektoros szervezetek jöhetnek számításba. Valójában terrorizálni akarják a magyarságot - ami még ha nem is egy robbantásos merénylet, de mindenképpen kimeríti a terrorizmus fogalmát.

A terrorizmus meghatározása: "az erőszak alkalmazásának, vagy az azzal való fenyegetésnek olyan stratégiája, melynek elsődleges célja félelem, zavar keltése és ennek révén meghatározott politikai, ideológiai vagy vallási célok elérése, vagy a hatalom megtartása." Az ukrán kormány terrorizmust folytat a kárpátaljai magyarság ellen. Valószínűleg teszik ezt azért, mert a kijevi kormány sorozási intézkedése kudarcba fulladt. A behívott fiatalok menekülnek, elrejtőznek, külföldre menekülnek. 40 000 embert akartak behívni, de a hírek szerint a felét sem sikerült.

A tárgyalásokon való konstruktív részvétel helyett meghirdetett sorozásra válaszul Alexander Zaharcsenko szintén általános mozgósítást rendelt el február 15-étől. A DNK sorozása 100 000 embert érint, és öt hadosztályt akarnak felszerelni, ebből három gépesített hadosztály lenne. Zaharcsenkó szerint bőven elegendő ember, kiképző és anyagi lehetőségük van arra, hogy ezt meglépjék. Ha ezt a DNK végre tudja hajtani, akkor a DNK hadserege hivatalosan is erősebb és létszámban nagyobb lesz, mint az ukrán hadsereg. Ezen kívül van még egy támasza Zaharcsenkonak. Az USA jelezte, hogy megkezdik rakéták és nehézfegyverek szállítását Ukrajna számára. Vlagyimir Putyin válaszképpen bejelentette, hogy amennyiben az USA fegyvereket szállít Kijevnek, Oroszország megkezdi a fegyverek szállítását a függetlenedő köztársaságoknak. Washington azonnal hátrált Moszkva válasza miatt, de mindez csak a támogatás hivatalossá tételét érinti, mert az USA hónapok óta ellátmánnyal és harceszközökkel látja el a kijevi rezsimet. Terepjárókat, kézi fegyvereket, rádiótechnikát, élelmiszert, ruházatot és egyéb eszközöket kapnak, de nehézfegyvereket eddig nem szállított a nyugat (hivatalos formában).

Érdekes információ az is, hogy milyen útvonalakon jutnak a kelet európai országok volt szovjet haditechnikái Ukrajnába. Hivatalosan természetesen ezeket a fegyvereket harmadik világ béli országok veszik meg. Valójában sosem jut oda, hanem vagy Ukrajnában, vagy Szíriában kötnek ki ezek az eszközök, az orosz szövetségi rendszerbe tartozó országok rombolására. Így a közvélemény és Moszkva felé ezek a kormányok mossák kezeiket, valójában mindenki tisztában van vele, hova kerülnek az eszközök. Most éppen Románia és Lengyelország húzza a legnagyobb hasznot ebből az üzletből, mert így számolják fel a 30 éves haditechnikát.

A DNK kormányközeli emberi azonban egyre többször beszélnek Odessza - Harkov vonalról, és utalnak arra, hogy a DNK célja most már az, hogy ezen a vonalon az egész, oroszok lakta területet felszabadítsa. Kérdés, hogy megállnak-e itt, vagy egyenesen mennek Kijevbe?

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk