width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Várady Zsolt nemcsak iwiwes volt, meg most ez a hivatásos tüntető. Hanem valami izé, amit a büntetőeljárások archívuma tartalmaz róla. Nehogy már baj legyen, hogy emlékezni mer rá a Hír tv és az MNO. Ebből is tudjuk, melyik érdekkörbe tartozik várady zsolt. Nagyon nem nemzeti, kicsit sem jobboldali, de nem is szocialista hanem neoliberális zsidó. :D

2014. november 29., szombat

Várady Zsolt nemcsak iwiwes volt, meg most ez a hivatásos tüntető. Hanem valami izé, amit a büntetőeljárások archívuma tartalmaz róla. Nehogy már baj legyen, hogy emlékezni mer rá a Hír tv és az MNO. Ebből is tudjuk, melyik érdekkörbe tartozik várady zsolt. Nagyon nem nemzeti, kicsit sem jobboldali, de nem is szocialista hanem neoliberális zsidó. :D

Várady Zsolt nemcsak iwiwes volt, meg most ez a hivatásos tüntető. Hanem valami izé, amit a büntetőeljárások archívuma tartalmaz róla. Nehogy már baj legyen, hogy emlékezni mer rá a Hír tv és az MNO. Ebből is tudjuk, melyik érdekkörbe tartozik várady zsolt. Nagyon nem nemzeti, kicsit sem jobboldali, de nem is szocialista hanem neoliberális zsidó. :D

Aki hatalomra tör az közszereplő, és viselje el a kritikát. Ilyenek elmúlt 25 éveznek? Ha már egyszer iwiw, kapott támogatást ez is - haveri szoclib vállalkozásoknak adott közpénzek akkor és ott bezzeg jók voltak! Ezért se lehet várady egy független ember.

"Nekem az tetszett, mikor azt üvöltötte, hogy a (lenini ?) konspirációk helyszínei legyenek a romkocsmák(előtte pár másodpercig csendben (és önkívületben) ? volt)."

"Az államkasszába nyúlásra alternatíva-e az idegen kormány által pénzelt drogos, buzi kaftános ingyenélő az átlag magyar állampolgár számára."

Hogy semmiség, meg minden fiatal "kipróbálja"? Érdekes, az én környezetemben akik körében nem volt divat drogozni valahogy mégis vitték valamire, ellenben a Hollandia mániás drogpártiak közül van, aki már nem is él!

Egyértelműen behatárolható a szociokulturális csoportja várady zsoltot drogügyében védelmező lelkes híveinek : liberális álértelmiségi körökben divat drogozni, nagy naivan azt hiszik tudnak vele mértékkel élni. Nem, mert a függőség kialakul a legkönnyebb szerektől is, a drog biokémiai csapda az agynak, semmi köze az akaraterőhöz. A libsik ennyire ostobák. A szánalmasok kábszer nélkül már nem képesek egy jót bulizni se? És nem csak a fű tilossága zavarja a bűnpártiakat, nagybani drogterjesztőket, hanem amint az "ozorai példa" mutatja, ! minden mehet !. És ezek a nagybani drogárus, drogcsempész férgek kaptak jó médiát liberáliséknál, aki "beköpte" a fesztivált az volt a spicli, áruló, nyilasházmester. Megjegyeztük, ballib, ezt is.

Annak idején a szoci kormány törvénymódosítása után igen liberális volt a drogok törvényi szabályozása, a sima fogyasztást nem büntették, a birtoklást sem egy bizonyos mennyiség alatt.

Karaktergyilkosságot kiáltozó, jobboldalt házmesterező, különben is rohadék libernyákok, nácizók, semmiből is kampány - ürügyet csinálók, "pornózott a gárdista" főcímekkel indexcikkeket írók, a szellemi szemét, meg a sz*r emberek a ti soraitokban keresendők. Az alvilágnak a rendpárti nemzeti radikalizmushoz azért nincs köze, mert a bűnözőknek nem érdekük a határozott rendteremtés, szigorú büntetések, hatékony bűnüldözés. Hanem a mutyi, maffia, kéz kezet mos. A szervezett bűnözés is a balfélre húz. Honnan van ennek a váradynak médiája és anyagi támogatottsága szervezkedni, miért hozza le a ballib média egyből, amit kiböffent? Mert oda tartozik.

"A lényeg, hogy Várady elvtárs drogterjesztéssel is foglalkozott az IWIW fejlesztése előtt/közben/után, ami a magyar törvények szerint büntetendő cselekedet és a közvélemény nagyon nagy hányada szemében elítélendő. Ennyi. Az, hogy ti erőlködtök és próbáljátok a szarból kihúzni, senkit sem érdekel."

"A kábítószerrel történő visszaélést az követ el, aki kábítószert kínál, átad, forgalomba hoz, vagy azzal kereskedik. Nem büntethető, aki csekély mennyiségű kábítószert saját használatra termeszt, előállít, megszerez vagy tart, illetve aki kábítószert fogyaszt, ha a bűncselekmény elkövetését beismeri, és az elsőfokú ítélet meghozataláig okirattal igazolja, hogy legalább hat hónapig folyamatos, kábítószer-függőséget gyógyító kezelésben, kábítószer-használatot kezelő más ellátásban részesült, vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson vett részt. Szóval itt nem egy spangliról lehet szó."

"Az miért standard, hogy hivatásos ellenzéki akcióhősökről rendre az derül ki, hogy diplomásnak hirdetett, de aligérettségizett meleg és/vagy drogos és/vagy zsidó, akit valahonnan ezért fizetnek?"

Új milla", friss "civil" vezérrel, Új Korszakváltó Párt, + PM, -PM, 1-2%, game over.

"Nem cáfolta a Hír TV értesülését Várady Zsolt iWiW-alapító, az őszi tüntetések egyik vezéralakja, miszerint korábban kábítószerrel való visszaélés miatt büntetőeljárás indult ellene. Várady január 2-ára az Operaház elé szervez tüntetést.

A Hír TV úgy tudja, kábítószerrel való visszaélés miatt büntetőeljárás indult korábban Várady Zsolt ellen. „Ööö... egyszer volt ilyen, igen" — mondta a Hír TV-nek telefonon Várady Zsolt, az őszi kormányellenes tüntetések egyik vezéralakja, aki iWiW-alapítóként egy új közösségi platform létrehozását nevezte ki egyik céljául, amely akár a kormányellenes aktivitások egyik kiindulópontja is lehet, ha jól működik.

Várady Zsolt 2015. január 2-án az Operaház előtt tartja következő demonstrációját. 2012-ben ezen a napon ünnepelte a kétharmad az új alaptörvény hatálybalépését."

http://mno.hu/ahirtvhirei/kabitoszeres-ugyben-folyt-eljaras-az-iwiw-alapitoja-ellen-1260550

http://mno.hu/ahirtvhirei/drogugy-jogi-lepesekkel-fenyeget-az-iwiw-alapito-1260649

"Tetszenek ezek a hivatásos tüntetők, Kónya, Juhász, Kulka, Dopeman, Várady, Závada de még jobban akik mögöttük állnak és tapsolnak nekik, a Kunhalmik, Gyurcsányok és társaik.. Gusztustalan banda!!"

"Nem véletlenül ajánlott fel pénzt Don Soros: ..Egymillió dollárt adományozott Soros György annak a szervezetnek, amelyik a marihuána legalizálásáért kampányol Kaliforniában.. Várady mint zsoldoscivil érdekelt az ügyben."

"Ennek a csókának (sokadszorra elmondva) Azzal van baja, hogy ő képtelen üzletemberként elboldogulni... :) De az eszébe se jut neki, hogy nem (csak) a körülményekben van a hiba, hanem őbenne is. Egyszerűbb a rendszert hibáztatnia, holott ennél sokkal jobb feltételek mellett se ment neki."

Azt hiszem megvan az igazi személyes motivációja a vállalkozó váradynak : a ballib hatalomra segítéséért cserébe leesnének neki zsíros kis állami megrendelések...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk