width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Mi a bajuk a fináncbűnözőknek Putyinnal? Az Egyesült Államok monetarista bankárpatkányai, és a fináncbűnözői a jelek szerint szemet vetettek a tendenciózusan növekedő orosz régióra!

2014. november 29., szombat

Mi a bajuk a fináncbűnözőknek Putyinnal? Az Egyesült Államok monetarista bankárpatkányai, és a fináncbűnözői a jelek szerint szemet vetettek a tendenciózusan növekedő orosz régióra!

Nem csak Oroszország van keleten amúgy. Kazahsztánban a magyarokat rokon népnek tartják például. Közép-ázsiai, kelet-ázsiai turáni népek lakta országok, ez a kormány a Parlamentben is fogadta a Kurultájra érkezőket. Szerethető országok ezek. :)

Cionistákért harcoljanak CSAK a cionisták, ők dögöljenek meg. Nem minket uszítsanak, nato-val, vagy anélkül. Még az usa is megszállt ország, attól hogy ott "székel" a ZOG, az átlag amcsi polgár még nem boldog, sőt. Amúgy is nagy hasznára válna az egész emberiségnek, ha a bosszú népe eltűnne a Föld színéről!

Harkai Bulcsú Bánk wrote a new note: Mi a bajuk a fináncbűnözőknek Putyinnal?

"Az Egyesült Államok monetarista bankárpatkányai, és a fináncbűnözői a jelek szerint szemet vetettek a tendenciózusan növekedő orosz régióra. Itt a Facebook-on botlottam bele ebbe a képbe: http://wokolzycia.blox.pl/resource/15_years.jpg és erős kétkedéssel fogadtam, mert a rajta szereplő adatok túl jónak tűntek. Eleinte hoax-nak képzeltem, de túl sokszor idézték be, így utánanéztem... És lám...

Az orosz GDP meredekebben nőt az utóbbi 10-15 évben mint a német, ami nem is furcsa egy fejletlen állam esetén, csak a növekedés meglepően töretlennek tűnik. Az orosz össztermék tizenegynehány év alatt a 10-szeresére nőtt, amivel paralel a fizetések is nőttek bár "csak" a három-négyszeresükre, ami közötti "olló" persze a kizsákmányolásra utal, de hát nálunk 10 év alatt "csak" nominálisan megduplázódtak a fizetések. Figyelemre méltó az, hogy az orosz GDP már túllépte a német felét!

Az oroszok sok jel szerint egyre jobban élnek, bár minden adat meghamisítható - ezt magam is sokszor emlegettem. Ellenben van az adatok manipulálásának egy mértéke, és a "külföld" (Világbank, EU, CIA) valamennyire kontrollálhatja az adatokat, tehát az adatoknak a tendenciákat legkevesebb hogy mutatni kell a külföldi beruházók, katonai agresszorok, bankár és fináncbűnözők részére. Igen beszédes az az adat, hogy az orosz GDP arányos államadósság a maga 10%-ával alacsonyabb, mint bármilyen "fejlett" állam adóssága, tehát a honi elmegyarmatosító médiáknak nem oroszgyűlöletet kellene kelteni, hanem inkább az orosz gazdasági sikert kellene taglalniuk. Egyszóval túl jól nő az orosz GDP, és ebből túl sok szivárog le bérként a keresőkhöz, ami a fejlett világban nem divat, elvégre a bér mégiscsak haszont csökkentő tényező.

Jellemző módon háborút ott szokás kirobbantani, ahol a lakosság túl nagy arányban részesül a megtermelt javakból, azaz csekély az államadósság, és alacsony a külföldi kamatszolgálat és kiáramlás, illetve vannak elrabolható javak is. Az amerikai vérszívó monetarista bankárpatkányok, és a fináncbűnözői körök igényt tartanának az orosz életszínvonal javulás lefölözésére, elvégre Kadhafi-nak is azért kellett meghalnia, mert 3% volt az államadóssága Líbiának - tehát az az ország kerül veszélybe, ahol a megtermelt javakból túl sok jut a lakosságnak, ahol a "despota" túl sokat osztogat.

Az oroszok elleni agresszió előkészítése, gőzerővel zajlik, az "igazságos" Nato egyre közelebb nyomul az orosz régióhoz, hogy provokálja az orosz "despotát", és a provokációban szervesen vesz részt a Porosenkó-féle puccsista junta is az orosz etnikumúak mészárlásával. Lám-lám az ATV-s, HVG-s, Index-es és más hazudozásra létrejött média hogy elfeledkezett az orosz katonai segítség bírálatáról, most, hogy a puccsista Porosenkót elkezdte katonailag is támogatni a "fejlett nyugat". Mikor az orosz támogatná katonailag az ukrajnai oroszajkúakat, az putyini despotizmus, ha az euroatlanti régió "fejlett" államai teszik ezt a puccsista Porosenkóval, az helyénvaló. Fujj! (mikor kergetjük szét a médiákat?)
Ideje lenne a németeknek is ráébredni, hogy egy kiterjedt európai "igazságos" háború paradicsomi állapotokat teremthet a tengerentúli fináncmaffiának, mert a "legjobb" forgatókönyv szerint az oroszok (ismét) lerombolnák a német termelővagyont is, ami megint tőkefelvevővé tenné a németeket, és erős konjunktúrát okozna egész világszinten. Szerencsére egyre gyakrabban hallani kritikus német hangokat, ott is egyre többen kongatják meg a vészharangot... Még nem késő a vérszívó fináncbűnözők gyűlöletpropagandájának ellenállni..

És ha a háború elmaradása miatt, és az oroszok kifosztása meghiúsulásával összeomlik az Egyesült Államok azt ugyan ki nem szarja le? Nekünk ahhoz mi közünk? Muszáj ezért nagy tömegeknek megdögleni Európában?"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk