width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Különben is, mi a valóság?" Az érdekből hamisító háttérhatalmiaknak a törzsi háborújuk éppen aktuális harci dala. Most épp a kormánybuktatás, és nem a Jobbik hanem a radikálisan atlanti-cion régi szoclib banda visszasegítése a hatalomba. Gyurcsánnyal az élen! Azért van akkora fene nagy pofája, még a sajátjai előtt is.

2014. december 1., hétfő

"Különben is, mi a valóság?" Az érdekből hamisító háttérhatalmiaknak a törzsi háborújuk éppen aktuális harci dala. Most épp a kormánybuktatás, és nem a Jobbik hanem a radikálisan atlanti-cion régi szoclib banda visszasegítése a hatalomba. Gyurcsánnyal az élen! Azért van akkora fene nagy pofája, még a sajátjai előtt is.

"Különben is, mi a valóság?"

Az érdekből hamisító háttérhatalmiaknak a törzsi háborújuk éppen aktuális harci dala. Most épp a kormánybuktatás, és nem a Jobbik hanem a radikálisan atlanti-cion régi szoclib banda visszasegítése a hatalomba. Gyurcsánnyal az élen! Azért van akkora fene nagy pofája, még a sajátjai előtt is.

Akit az usa-ból fizetett, amúgy veszteségesen működő médiában foglalkoztatnak, az sem lehet független. És mivel a neoliberalizmus kifosztó-mechanizmusainak ránk erőltetése az atlanti-cion birodalom alapvető érdeke, a szabadságunk ellenségei a liberális baloldali "elitek".

Tehát nincs mit rajtuk szeretni. Tudják ezek, mit követnek el ellenünk. Valahogy eljutottak pozícióikhoz és állásaikhoz, tehát nem teljesen hülyék a ballib félre- és megvezetői. Legyen akár média hazugsággyári munkás, köztisztviselő, neolib érdekkörök által fizetett szakértő, elemző, vagy pláne politikus. Pénzügyi, gazdasági, kulturális, azon belül főleg bulvár legalja de azt nézik a legtöbben. Politizál a Bors is, nem is szólva a különféle vadfeminista női magazinokról! Álkabarék, heti hetesek, a H nélküli VG féle minden neoliberalizmussal szemben a népnek kedvező kormány-lépés után vészmadárkodó mainstream pénzügyi-gazdasági magazinok. Hát persze hogy nem demokraták, a liberálisok Tekintély akarnak lenni, és az csak egy maradhat - azért rombolták le a tradícióinkat és a Mi népünk soraiból, és saját kultúránkból, vallásunkból való tekintélyeinket.

Ezek az érdekkörök nem Magyarország sorsközösségének azaz a nemzetnek szerves részei, hanem megszállók és azok segítői. Egzisztenciális okokból, és még amellé magyar + keresztény gyűlöletből. Bár e kettő eleve felvételi kritérium közéjük.

Jellemző, hogy a Hír tv náci (ekkora a sötétség!!!!!!) és a hvg, 444, index "független" az egymást körbe (csúnya szó) érvényesítő liberális álelit "klubtag" zsidók véleménye szerint. Forrás : fos tumblr-os libsiblogok.

Magasabb szinteken is folyik a harc, ami nem ballib azt mindent igyekeznek ellehetetleníteni, lejáratni, vagy a saját liberálisaival, azaz bölcsnek mutatkozni akaró zsarolható korruptjaival és gyáváival leszalámiztatni. Mindig az a szélsőségesen nemzeti és közösségi, akinél nem létezik nemzetibb és közösségibb. Akár Schiffer nemklaudia lmp-s is lehet náci, ha mondjuk nem érti a Szabadság téri megszállási emlékmű körüli szektásballib hisztériát!

Nincs értelme tolerálni azt, aki el akar pusztítani! Ha valakit ezek lenáciznak, szélsőségeseznek, az dicséret. Hunyadi Mátyás király se az ellenségei véleménye alapján alakította a külpolitikáját, sikeres is volt - amíg meg nem ölték sajnos. Aki nem vállalja fel a konfliktusokat, legalább az egyértelműen káros neoliberál-birodalmi háttéregyezségek felmondásával, az az ország lassú rothadását, kiürülését, elnéptelenedését pártolja.

Akik ilyen "határátkelő blog"-os vadkapitalista párti logikátlanok, élettörténeteik alapján a neoliberalizmus kilátástalansága elől mentek külföldre, de azért külképviseleten leszavaznak az együtt pm-re, vagy gyurcsányra. Támogatják bokrost, oszkót, libajnait, ugyanakkor szidják Orbánt hogy szegényednek az emberek. Hát ja. A Fidesz még mindig túlságosan liberálkapitalista politikájától, azt már nem teszik hozzá. Mert a Jobbik sértené az érdekeiket, ha feljönnének akkor nem tudnának úgy lerabolni minket a nemzetközi élősködők. Talán nem a der spiegel zsidótükör féle helyekről kéne tájékozódniuk a Jobbikról, akkor nem neolib véleményszerkezeteket hinnének tévesen saját gondolataiknak.

Elég nagy hatalom gondolatokat elültetni, kicsi gonosz mémeket, melyeket a félrevezetendő aztán majd saját véleményének, sőt szabadsága és kiteljesedése segítőinek tart!

A gazdaság, a forint árfolyam, meg a többi az önbeteljesítő jóslat. Leminősítenek, aztán nem jönnek ide gazdasági tevékenykedni, amiért nem jöttek megint leminősítenek. Szerencsére ezt a dominóláncot már nem tudták beindítani 2010 után, vannak nem usraeli országok is partnernek. Pont a szocik ugatnak, mikor spiclickedéseikkel és mószerolásaikkal ránk uszították a fél világot, feljelentettek ahol csak tudtak, vesztés esetén mindannyiunkat terhelő kötelezettségszegési eljárásokat indítottak magyarországi szocionisták beadványai alapján. Fajtájuk károgja tele a világot minden nem nekik gyarmat ország gazdasági sikerei láttán, hogy "á, ez csak most kivételes eset, egyébként mindig nekünk van igazunk, hiszen a közgazdaság az Tudomány és csak egyféleképp lehet". Ebben is hasonlítanak a kommunistákra a neolibsik - egyetlen üdvözítőnek hazudják magukat. Ez egy materialista zsidó vallás! :D

"Lovas István: Válasz az égő Fergusonra"

http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/lovas_istvan_valasz_az_ego_fergusonra

jobbegyenes 2014. 12. 01.

"Ez a cikk bírálhatatlan, mert álombeli látomásokat ír le. Az álombeli személyek tetteiért senki nem vállalhat felelősséget. A valóságért igen, de azt egyre ritkábban teszik. Különben is, mi a valóság?

Don Cook a Los Angeles Timesban 1982. március 7-én a kommunista Magyarországon tett látogatásáról írt beszámolóját így foglalta össze: „Budapesten a légkör teljes mértékben félelemtől mentes…

Magyarországon nincs törvény, amely cenzúrát tenne kötelezővé; a vádlottakat a legszigorúbb törvényesség szerint állítják bíróság elé; az utazást a jogszabályok lényegében akadálymentessé teszik… Az egyház és az állam közötti kapcsolatok szívélyesek, sőt egymást kölcsönösen segítőek."

Ezt az akkori nézőpontot a Magyarországról származó, az Egyesült Államokban élő és szakterületeként térségünket választó értelmiségiek közül nem egy szintén magáénak vallotta. A jobb sorsa érdemes Tungsram izzógyárat és a Bokros-féle Budapest Bankot privatizáló amerikai General Electric magyarországi főtanácsadójaként 2001-ben elhunyt Völgyes Iván professzor a Current History nevű történelmi szakfolyóirat 1978. áprilisi számában így írt Amerikában a kádári Magyarországról: „Magyarország viszonylag szabad, liberális országgá változott… ez azon kevés kommunista országok egyike, ahol nincsenek politikai foglyok." (Holott a tiltott határátlépést csupán 1979-ben változtatta meg a büntetőtörvénykönyv 217-es paragrafusa politikairól köztörvényes bűncselekménnyé, és így 1978-ban még sok politikai fogoly volt.)

A hetvenes évek nyugati sajtójának liberális, szabad, jóléttől duzzadó Magyarországa. Szemben az ott rólunk manapság uralkodó képpel, amely szerint nálunk kazah, egyiptomi, sőt olykor észak-koreai jellegű diktatúra dühöng; ahol a médiában a cenzúra az úr, és rettegnek az emberek…

Az amerikai sajtónak ismerjük a magát a tényektől teljesen függetlenítő hagyományait. Mint a vezető New York Timesét, amely moszkvai irodájának vezetőjét, Walter Duranty-t 1932-ben tüntették ki Pulitzer-díjjal az előtte a Szovjetunióról írt sorozatáért. Ebben kifejezetten tagadta, hogy Ukrajnában éheznének az emberek. Történelmi tényként ismert ugyanakkor, hogy Sztálin ebben az időben szándékosan éheztette ki Ukrajna népét. A holodomornak a legóvatosabb becslések szerint is hétmillió áldozata volt. Duranty tehát a holodomor tagadásért kapta magas kitüntetését.

Elalvás előtt még ránéztem washingtoni nagykövetségünk honlapjára. Fő oldalán a legfrissebb szöveges posztolás egy több mint egy hónapja adott gálaebéd volt. A jobb oldalon tárolt fényképsorozat legfrissebbike pedig ezt a címet kapta: „Beszélgetés Gulyás Gergellyel, a parlament alelnökével". A dátum szeptember 17-e. Látható, hogy tettre kész nagykövetségünk az amerikai nagyközönség előtt jól ismert és izgalmas témákat kínál a merjünk „semmit mondani, mert abból nem lehet baj" mottóval. Ellentétben André Goodfriend budapesti amerikai ügyvivő mindig aktuális és bennünket félreérthetetlenül oktatgató követségi honlapjával.

Ekkor álomba merültem, és megjelent előttem az említett washingtoni nagykövetségi honlapunk új kiadása. Azon az oda kinevezett nagykövet friss posztjával, ezzel a címmel: „Ön hitt Duranty-nak? – Akkor higgyen ma is a New York Timesnak abban, amit Magyarországról ír. Ha viszont inkább a tényeknek hisz, kattintson ide…"

A honlap másik posztja szintén diplomatákhoz illetlen üzenetet közvetített, ezzel a címmel: „Vannak, akik azt szeretnék, ha Budapest égne, de helyette Ferguson lángol". Majd a szöveg: „Nagykövetségünket aggasztja az amerikai rasszizmus újabb megnyilvánulása és az igazságszolgáltatás súlyos működési zavarai, amelyek a rasszistákat segítik". És azzal folytatódott, hogy nem jó, ami legfőbb szövetségesünknél történik, mert azzal megingatja azt a szerepét, hogy a világban hitelesen képviselje a jog uralmának fontosságát, az emberi szabadságjogok sérthetetlenségét és a liberális demokrácia hatékony védelmét. A Missouri állambeli Fergusonban a zavargásokat kiváltó fekete tinédzsert, Michael Brownt meggyilkoló rendőrt, Darren Wilsont felmentő esküdtszék megdöbbentően ellentmondó tanúvallomások alapján hozott felmentő ítéletet. Vajon az ügyész miért viselkedett védőügyvédként? Miért van az általában, hogy 2010 és 2012 között a rendőrök huszonegyszer annyi feketét lőttek le, mint fehért, holott az előbbiek aránya jóval kisebb a népességben? – zárult a poszt.

Az álmomban már Washingtonba érkezett új nagykövet – aki egyáltalában nem hasonlított sem elődjére, sem kinevezett utódjára – első nyilatkozatában ezt mondta: „Csütörtökön jelentették, hogy Saint Louis rendőrsége letartóztatott két férfit, aki fel akarta robbantani a város nevezetességének számító szobrot – a híres, 192 méter magas ívet. Mi megértjük mindazt az aggodalmat, amelyet az Egyesült Államok fejezett ki oly sokszor eddig is a budapesti nagykövetsége székhelyének terén épült német megszállást jelképező emlékműről. Mi is fontosnak tartjuk a szimbólumokat. Ezért elhatároztuk, hogy a Mississippi folyó partján lévő városnak a magyar kormány szobrot adományoz, amely egy haldokló afroamerikai fiút ábrázol, akinek fejéhez egy fehér pisztolyt tart."

Tovább álmodtam Fergusonról. Még elalvás előtt olvastam, hogy november 27-én miatta került politikai bírálatok kereszttüzébe Christiane Taubira francia igazságügyi miniszter, amiért twitterüzenetében bírálta a fergusoni vádesküdtszéket a tizennyolc éves Brownt lelövő rendőr felmentése miatt. Taubirát francia politikustársai is bírálták, mert beavatkozott egy másik ország belügyeibe. A francia kormány szóvivője elhatárolódva tőle, kijelentette: „Tartózkodjunk annak a kommentálásától, ami az Egyesült Államokban történik, mert annak megvannak a maga szabályai."

Álmomban a magyar kormány – amelyet francia politikusok már oly sokszor támadtak –, azt a döntést hozta, hogy a Magyar Köztársaság Érdemrend lovagkeresztjével tünteti ki Taubira asszonyt. Ami még kitüntetésügyi viszonzásnak sem rossz, gondolta álombeli énem, hiszen a francia állam Medgyessy Péter volt miniszterelnöknek, D-209-es ügynöknek legrangosabb érdemrendjét, a francia becsületrend lovagi fokozatát adományozta.

Nagy az igény a viszonzásra. Ezt már ébren mondom."

Lovas István – magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/flagmagazin
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

http://www.flagmagazin.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk