width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

2016. szeptember 20., kedd

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF, Lucy Hay, Scall FastA libernyák szarok csak röhögtek rajta mikor magyar jobbos tüntetoket, vagy közszereploket vertek meg...
6:39:21 AM
A libernyák szarok csak röhögtek rajta mikor magyar jobbos tüntetoket, vagy közszereploket vertek meg. Kommentek a neten mindmáig. Szentmihályi Szabó Pétert is képesek voltak megtámadni, most meg egy mercis zsidókopasz G Fodor Gábort bántalmazata, A gyurcsányista cigány daróczi + tsai rss-lopó kommentfröcsögo oldala a propeller.hu, ottani kommentek irányvonala a "megérdemelte" "nem eléggé" stb ha ez egy verseny hát ok már alapból sokkal jobban gyulölnek minket, ocsmány vörös patkányok, és igen, jelentos részben osi judeobolsi családok fattyai.

Én a nyugati országrészben jártamban "igenes" dk-s plakátokat láttam, aztán meg már nem ;) de ebbol is világos, NEM a távolmaradásra buzdít a dk hanem a "mindenkit be kell fogadni" nemzetmegszünteto európai egyesült államos "nemzetközivé lesz holnapra a világ" közös gyökeruen libsi-komcsi eszmevilágát, amibe merkel is bele fog bukni.

A kétfarkú kétszínu kutya, az a taszos, helsinkis, nemzetközi szervezett bunözo drogkartell lobbistás "tucsereprogramos" drogos soros hálózat zsoldosainak bohóckodása. Dehogynem politizálnak az állazák, ami közügy az minden politika. Unalomig sulykolják a néhai szadesz antiértékrendjét, egyáltalán nem viccesek. Mindig csak valami romboló, zülleszto, deviáns jelenség mellett állnak ki, a társadalomra káros és rossz folyamatokat támogatják, a puszta élet és közbiztonsággal szemben is a bunt pártolják az ellenorizhetetlenné tett bevándoroltatás iigenelésével, tehát a nemzet és Európa ellenségei. A liberálisoké nem európai érték, mocsokban és népirtásban születzett jakobinus - liberalista - kommunista most épp neoliberális banda ez.

A kétfarkú kutya plakátait leszaggatni pont azért kell, mert ez nem hír hanem nemzetellenes propaganda, fizetett hazaáruló zsiráfgyerekektol. :P

Ok is a betolakodóellenes plakátok megrongálásra buzdítottak már tavaly!!! Ez a minimum, igazából börtönben lenne a helyük, a nyegle ballib-burzsuj hülyegyerek plakátragasztóik sem nagyon érdemlik meg a testi épségüket... :3

Cultural marxism awareness https://www.facebook.com/CulturalMarxism

Elég volt a liberálisokból! - a magyarok sorra szaggatják le a Kétfarkú Kutyapárt plakátjait

szeptember 18, 2016 Hírmondó

Szorgalmas magyar hazafiak járják az utcákat még ezen az esos hétvégén is, hogy megtisztítsák a liberális mételytol Budapestet és a vidéket egyaránt. A Kétfarkú Kutyapárt plakátjait és ragasztócímkéit leszaggatják, összefirkálják, némelyikre pedig üzenetet írnak a magyar fiatalok.

A Kétfarkú Kutyapárt szeretne hazánkba csalogatni annyi bevándorlót, amennyi csak elfér a Kárpát-medencében, de akár több is jöhet, majd összehúzzák magukat a magyarok. A belso ellenség csahos kétfarkú kutyái az éjszaka leple alatt ragasztják ki felforgató jellegu plakátjaikat és ragasztócímkéiket, hogy a többségi társadalom ellen uszítsanak és középso ujjukat intsék a magyar nép felé.

Azért éjszaka leple alatt helyezik ki szélsoséges propagandájukat, mert félnek, hogy a magyar emberek egy jól irányzott jobbhoroggal díjazzák tevékenységüket. Hiszen a magyarok nagyon is tisztában vannak azzal, hogy aki a bevándorlók befogadásáért kardoskodik az nem más, mint ócska hazaáruló, akiknek tevékenységét nem is olyan régen még bitófával jutalmazták.

A kétfarkú söpredék aktivistái kábítószeres révületükben ragasztgatják azokat a falragaszokat, melyeknek semmi más üzenete nincsen, mint: Mi gyulölünk minden magyart és Magyarországot az idegenek kezére játsszuk!

A romkocsmák hormonzavaros törzsvendégei, a budapesti gettó, magyargyulölettol fortyogó árnyékszékébol indulnak útnak, hogy megfogalmazott hadüzeneteiket kiragaszthassák szerte a fovárosban és az egész országban.

De az utcákat a magyarság harcképes fiataljai is járják, keresve-kutatva a felforgatók plakátjai után, amiket habozás nélkül semmisítenek meg. A kétfarkú kutyák minden bizonnyal surun a hátuk mögé néznek az esti sétáikon, hiszen bármikor felbukkanhatnak olyanok, akik nem tudnak nevetni viccesnek szánt propagandájukon és ilyenkor bizony elofordulhat, hogy a korcsokat kegyetlenül móresre tanítják.

Seregi Kálmán - http://ujero.net

http://betyarsereg.hu/eleg-volt-a-liberalisokbol-a-magyarok-sorra-szaggatjak-le-a-ketfarku-kutyapart-plakatjait/?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk