width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Zsidó agymosás

2008. június 3., kedd

Zsidó agymosás

Zsidó agymosás

Az összes zsidó agymosás arról szól, hogy mindenkinek fel kell adnia nemzeti-, nemi-, vallási identitását, meggyőződését mert ez a világ rendje, ettől lesz jobb a világ.

Európában manapság általános az enyhe önkényuralom, amit a zsidó liberális politikai elit jelképez, a korlátozott szólasszabadságával, az összes populista, azaz a népfelség elvére épülő mozgalom (pl. a falangizmus), a nemzeti érzelmek, a hazaszeretet, a vallás teljes elfojtásával.

Miközben a zsidók minden abszurd, anakronisztikus hagyományukat életben tartják. Miközben a legnacionalistább ország éppen a zsidó izrael.

Különösen irritáló az is, hogy a külföldi zsidók még alá is tesznek a hazaiaknak, amikor a "rettenetes" magyarországi antiszemitiznusról fröcsögnek. Hát tessék! Mostmár így 2008-ban valami van, csesszétek meg, ezt elértétek. De ez csak a REAKCIÓ, és mindig azt kell nézni, mi miért történik! Amikor elkezdtétek a sárdobálást, még senkit nem érdekelt ennyire az egész kérdéskör.

Több ország is van ahol nincs nagy hatalma a rablótőkének, országok, amiket nem vett meg, és nem döntött kamatrabszolgaságba a "kazár" világbank. Ausztria, Finnország, Kolumbia, Kuba stb. Tehát van élet ott is, ahol a tisztességtelen köztes közvetítők, kereskedők nem irányítanak, nem szólnak bele a politikába. Jól működő szövetkezetek vannak ezekben az országokban, ahol a termelők raktároznak, feldolgoznak, és értékesítenek is egyben. Nem engedik beékelődni a folyamatok közé az árfelverő csalókat. Namármost ezért csípi a szemüket, és ezért fasisztáznak, mert nem akarnak a könnyen jövő koncokról lemondani. Ezek rettegnek a munkától, és a tisztességes megélhetésről hallani sem akarnak, az nekik büdös.

A mezőgazdaság - éppen amiatt hogy nincsen benne spekulatív elem - nem egy korrumpálható gazdasági ágazat. Az esővel nem lehet "megdumálni", hogy most essen már két napig, és akkor kap cserébe ezer Ft-ot. A kukoricával sem lehet megdumálni, hogy most ne igényelje már a kapálást, és akkor kap kéterezer forintot... A korrupció nem a munka elvégzésekor lép be a folyamatba, hanem amikor a munka végeredményével kereskedni lehet. Na, nem a napon hajlongva kapálás közben, hanem bőrfotelben ülve és szivarozva egy budai palotában.

Érdekes "véletlen", hogy ekkor EGYSZERRE jelenik meg a kartellező zsidó terménykereskedő, és a korrupció, és protekcionizmus a folyamatban. A gazdák termelik meg azokat a javakat. És aztán is, miután a felvásárló leadja az árut az egyik logisztikai központban, a zsidók keresnek rajta a határidős tőzsdén.

Árdrágítók, felesleges közvetítők. Értéket elő nem állítanak, a más munkájának hasznán élősködnek.

Ennek a filmnek az elején szó van erről :

http://reakcio.blogspot.com/2007/12/az-rk-zsid.html

A szabad verseny helyett, amit a zsidók úgy dicsőítenek, zsidó kartellezés van szinte minden területen.

A közbeszerzések, és az állami nagyberuházások ezért olyan irreálisan drágák.

Volt ez a kormányzati negyed, ami bedőlt, mint projekt, de százmilliókat öltek bele, "termeészetesen" valahogy csupa zsidós cégekbe.

Hogy ez bűnbakkeresés volna?

Ki van hatalmon, kié a sajtó, kié az a sok cég, ami az állami és az eu pályázatokat elnyeri? (ez utóbbit a zsidó bajnai gordon és a zsidó lamperth mónika, valamint a helyi zsidók segítségével)

A zsidók.

Nem egy bűnbakról van szó tehát, ha a zsidókról van szó, hanem magáról a bűnösről. Nem is kell keresni, itt van az orrunk előtt.

A zsidóknak nincsen nemzettudatuk Magyarországot illetően. És amikor számonkérem ezt az ismerőseim egyikén-másikán, aki zsidó, akkor egyből jön az antiszemitizmus kártya, mely szerint hogy is lenne nemzettudatuk ebben az országban, amikor "így" bánnak itt velük... A nemzettudat hiánya pedig egy kellemes tulajdonság, ha csak a hasznait akarjuk élvezni egy országnak, a hátrányait meg hátrahagyjuk azoknak, akiknek tovább tart a felelősségük. Ékes példa erre, sok helyen el is meséltem már: egy zsidó ismerősőmmel amikor az Erdély elvesztése felett érzett magyar honfibú megnyilvánulásairól és Trianonról beszélgettünk, akkor a srác félig komolyan, félig tréfásan, de mindenképpen elég cinikusan megjegyezte, hogy a Magyarok mit erőlködnek Erdély visszaszerzése miatt, mikor egy perc alatt visszaszerezhetné mindenki, akinek fáj az elvesztése, méghozzá úgy, hogy kitelepül Romániába és lemond a magyar állampolgárságáról, felveszi a románt és már egyből övé egész Erdély és még csak egy puskát sem kellett elsütni érte... Nos, ez a magyarországi zsidó jelentős részének hazaszeretete...

A www.kuruc.info nagyon is jó tényfeltáró / oknyomozó portál , és nem humor portál, mint ahogy egyesek írják fentebb. Miért baj az, ha megírják, hogy bizony a vasúti síneket, szobrokat ellopók egytől-egyig cigányok, a megélhetési gyerekgyártás, az utcai erőszak szintén 99%-ban cigánybűnözés végterméke. A fehérgalléros bűnözők, és a nagyvállakozók politikai összefonódása mögött mindehol ott ragyog a zsidó "hatágú csillagos komcsi összefonódás". Ha radikálisabb kissé a hangvitele a Kuruc.info-nak ,az azért van, mert aki "kicsi", annak kiabálnia kell. Magyarországon 95% ban zsidós libsi média van, beleértve a napkelte okosait,a sport-maffiózó (legalább felerészt miatta nem rendezhetünk foci EB -t 2012-ben, erre a hazug és sutyerák maffiózóra ezt érthetően nem bíznák rá) zsidó gyárfás tamás által szponzorált - ő a producere - hetihetes tudjuk milyen oldalon álló/származású "sztárjait", M1, M2, Tv2, Rtl, a rádiók, a reklámok,az ideológiát sugalló "Magyar filmek" a buzeráns, lányoshangú tehetségtelen alföldirobik, hernádik. Ha van is bennük kis irónia,humor, az csak talán arra is szolgál,hogy a nagy"zsidócigány szörnyet " kitudjuk nevetni, és ne féljünk tőlük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk