width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ezek kádároznak le?

2008. június 2., hétfő

Ezek kádároznak le?

Ezek kádároznak le?

"Akik ilyeneket állítanak, hogy nem volt holokauszt, meg minden bokorban zsidókat látnak, és naphosszat új összeesküvés-elméleteken törik a fejüket, hogy legyen mit írniuk a blogjukba" "ha blogolunk és véletlen leírjuk ezen szavakat, gyurcsány, mszp, liberális, zsidó, buzi, homoszexuális, leszbikus, kínai sőt azt is, hogy Orbán"

Hát akkor libsikéim! Íme a válaszom...

Mi csak reagálunk a hazugságaitokra! Ha mindez nem tetszik, ne adjatok okot rá. De adtok.

Miért kell heti rendszerességgel pl. buzikról írni, vagy kamukausztról jajongani? Miért kell heti rendszerességgel olyan postokat írni, amikről süt, hogy megrendelésre írt szdsz-es liberális gerilla-propaganda? (ez főleg a blogter.hu -n szokás, mellesleg ott a tulajdonosi kör is arra utal, hogy az a szadesz terepe)

Miért kell leidiótázni azokat, akik rájönnek, hogy a jelenlegi politikai rendszerünk hazugságra épül - és nem csak amiatt a nyomorult gyurcsányi miatt!!!????

Máshol meg azt írták nekem válaszul, a népszavazás témában írt szégyentelen szdsz-progagandapost alá írt (aztán meg kimoderált) kommentemre, hogy : "azoknak, akik hitelbe élték le az életüket" - talán a magad nevében írj zsidókám.

Az említett hitelt mellesleg a zsidó fekete jános vette fel, a hetvenes évek végétől. Kádárra csak jóváhagyatta, ezért övé a felelősség, mert övé az ötlet. Gyurcsány vaskereszttel jutalmazta ezt az embert, aki végsősoron az eladósodásunkat elindította.

Frontkatonáknak, vagy hasonló hősöknek járna pedig csak lovagkereszt és vaskereszt !!!!

És még valami. Marhára NEM volt beleszólása az állampolgároknak akkoriban ebbe a döntésbe. Diktatúra volt. Most is az van.

Golden blog versenyről még annyit, hogy azok a blogok, amik nyernek, legalább felerészben "belsősök" azaz újságírók által írt álblogok. Mindenféle kommersz és bulvár témával lehet nevezni, mindenféle gyagyi blog nevezhet, de egy nemzeti radikális közösségi blog, mint a Bombagyár, még csak nem is jelölhető - nem veszik fel a listájukra. Mert a hvg cionistái, akik ezt a blogversenyt rendezik, igenis kirekesztők.

Amúgy az index is tart fenn blogokat, olyat is ahol kinn van az "anyánk az index" ás ahol nincs. Astroturfing erre a megfelelő kifejezés. Csak azért említem, ha azt gondolod, mindez összeesküvéselmélet.

Mainstream, kommersz = célja a fiatalok fogyasztói szokásainak befolyásolása, nos e mögött csak az nem látja az érdekeket, aki nem akarja. Ezeket a blogokat bizony megbízásból írják.

Megmutatom, mivel asszociáltam : az Est.hu vagy a Sziget.hu is pont ezekhez hasonló.

Az a röhejes, hogy akik nem éltek az elmúlt rendszer alatt, azok nem tudják, hogy amit most csinál, annak a szellemisége köszön vissza. Az a röhejes, hogy másokat kiröhögünk, mert élni szeretnének egy élhető országban.

És még ők kádáristázzák le azt, akinek nem tetszik, hogy gyapotszedő négert csinálnak belőle a saját hazájában. Mert "az olcsó munkaerő a versenyképes munkaerő", ugye, teccikérteni. XD

Hogy akkor mindenki magáért felelős, és öngondoskodjanak? DE! Nem tudják, hogyan, és főleg, MIBŐL tegyék. Mert a gyermekük betegen fekszik, és nincs pénz gyógyszerre, hogy az édesanyát aki életét élte a gyermekeiért, nincs pénz eltemettetni, hogy a másik városban lakó barátot nincs pénz meglátogatni, hogy arról beszélnek az édesanyák a játszótéren, hogy vagy eszik a gyerek, vagy öltözködik, és sorolhatnám....ez a röhejes kedves....

Hogy nem igaz, hogy rosszabbul élünk mint régebben? Ezt ki mondja? A bérből és fizetésből élő? Akit elbocsátottak a munkahelyéről? A reformnak nevezett kórházpusztítás elkeseredett depressziós áldozatai? A rákos betegek, akik nem kapnak kezelést, mert várólistára tették őket, mert a zsidók szerint nekik már úgy is mindegy? Ki mondja, hogy nem élünk rosszabbul? A fiatal, aki otthon él, és a szülei dolgoznak, hogy fedél legyen a feje fölött? Nem csak annak kell fájnia, ami minket érint személyesen. Ne csak a saját sebünk felett nyögjünk, hanem a másikén is.

Tudod mi a röhejes? Hogy olyan orszégban élünk, ahol a tojáshéj seggű, friss diplomás, "megszakértő" zsidó leánykák, és fiúkák azt mondják a gyermeket szülő anyáknak, hogy ne az államtól várja a segítséget, és minek szült, ez a röhejes. Hogy felnőtt egy olyan országban, ahol ingyen kapott oktatást, és most jön a nagy szájával, hogy milyen és mennyi tandíj kell, meg hogy nincs ingyenebéd. Hogy nem gondolja végig, egy anya nem csak önmagának szül, hanem az országnak is. Hogy azoknak "köszönhetjük", hogy nem fogy el a magyar, akik még szülni akarnak, és nem a szingli önmegvalósítós életet választják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk