width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Bár egyre közeledik a karácsony, a Jobbik sajnos továbbra sem tudja elképzelni, hogy a Fidesz, illetve lakájmédiája akár csak kisebb sebességre mérsékelne a rágalomözön terjesztésében, hiszen ők sem adhatnak mást, csak mi lényegük. Az azonban biztos, hogy mind a Jobbik, mind a politikusai egyetlen róluk terjesztett hazugságot sem fognak továbbra sem jogi következmények nélkül hagyni.

2016. december 20., kedd

Bár egyre közeledik a karácsony, a Jobbik sajnos továbbra sem tudja elképzelni, hogy a Fidesz, illetve lakájmédiája akár csak kisebb sebességre mérsékelne a rágalomözön terjesztésében, hiszen ők sem adhatnak mást, csak mi lényegük. Az azonban biztos, hogy mind a Jobbik, mind a politikusai egyetlen róluk terjesztett hazugságot sem fognak továbbra sem jogi következmények nélkül hagyni.

Honnan van a "saját" elítélő véleményed a Jobbikról? Az nem is a tied, hanem becsaptak! :3

Aztán van aki "nagyon kiábrándult" és csak szidni tudja anélkül hogy bármi jót mondana helyette - egy csoportban bukott le ilyen is, aki épp "Vágásiékat kereste" a kaputelefonon, aztán jött Feri és neki is ezt mondta = sose volt köze a nemzeti radikalizmushoz, fideszes trollnak betanított mese ez, büdös életben nem volt az ilyen se Jobbikos se bármi egyéb nemzeti radikális.

Akik ugyanúgy célpontjaik a fideszes liberálbulvárnak. Például a Betyársereg, amit kóser kósa terrorszervezetnek nevezett. A fidesznek egyszerre cuki és szélsőséges a Jobbik, nem számít hogy egyik mondatuk üti agyon a másikat.

Jobbik – Fidesz-KDNP 4:0

2016-12-19 16:07

2016. december 16. jó eséllyel nem fog bekerülni a Fidesz kedvenc dátumai közé.

Azt már megszokhattuk, hogy a Habony-féle fideszes hazugsággyár egyes szereplői sorra veszítik el a sajtópereket a Jobbik és politikusai ellen, de az még az ő pervesztési tempójukat tekintve is kivételes eset, hogy egy nap ez négyszer történjen meg velük. Pedig december 16-án, pénteken ez történt. Háromszor a Ripost, egyszer pedig a Lokál nevű magát sajtóterméknek nevező dolog veszített, ezek közül az egyik jogerős. Az ügyek között volt az utóbbi hetek egyik legaljasabb hazugsága, amikor Gyöngyösi Mártont megpróbálták összemosni a bőnyi rendőrgyilkossal, utóbbiról időközben bebizonyosodott, hogy családját rokoni szálak fűzik a köztársasági elnökhöz.

Külön érdekessége ennek a négy pernek, hogy úgy tűnik, már a habonyi meseportálok jogi képviselői is szégyellik bíróság előtt felvállalni ügyfeleiket, mert egyik tárgyaláson sem képviseltették magukat. Ami az általuk elszenvedni kénytelen sorozatos pervesztések fényében nem is lenne meglepő.

Bár egyre közeledik a karácsony, a Jobbik sajnos továbbra sem tudja elképzelni, hogy a Fidesz, illetve lakájmédiája akár csak kisebb sebességre mérsékelne a rágalomözön terjesztésében, hiszen ők sem adhatnak mást, csak mi lényegük. Az azonban biztos, hogy mind a Jobbik, mind a politikusai egyetlen róluk terjesztett hazugságot sem fognak továbbra sem jogi következmények nélkül hagyni.

https://jobbik.hu/hireink/jobbik-fidesz-kdnp-40

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk